Windows 10: Windows 10 kuruluydu sıfırlayacagım zaman dondu yeniden başlattıgımda işletim sistemini...
Discus and support Windows 10 kuruluydu sıfırlayacagım zaman dondu yeniden başlattıgımda işletim sistemini... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Sadece açılırken bir saniye gıgabyte yazısı gelip gidiyor, sonra yeniden açılmayı deniyor ve sürekli devam ediyor bu durum.... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by İlyas Dişli, Jul 5, 2024.
Thema:
Windows 10 kuruluydu sıfırlayacagım zaman dondu yeniden başlattıgımda işletim sistemini...
Loading...
-
Windows 10 kuruluydu sıfırlayacagım zaman dondu yeniden başlattıgımda işletim sistemini... - Similar Threads - kuruluydu sıfırlayacagım zaman
-
Sürekli çöken işletim sistemi
in Windows 10 GamingSürekli çöken işletim sistemi: I have been using Windows since version 95. I have not used only versions 8 and 9. Windows 7 was the most stable version in my opinion. There were many problems with it. Unfortunately, Windows could not fix the problems in the last 30 years and left everything as it was and... -
in Windows 10 Software and AppsSürekli çöken işletim sistemi: I have been using Windows since version 95. I have not used only versions 8 and 9. Windows 7 was the most stable version in my opinion. There were many problems with it. Unfortunately, Windows could not fix the problems in the last 30 years and left everything as it was and... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingSürekli çöken işletim sistemi: I have been using Windows since version 95. I have not used only versions 8 and 9. Windows 7 was the most stable version in my opinion. There were many problems with it. Unfortunately, Windows could not fix the problems in the last 30 years and left everything as it was and... -
bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum
in Windows 10 Gamingbilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum: bilgisayarı yeniden başlat`a bastığımda yeniden başlatma yazısı çıkıyor ve orda kalıyor 3 dk sonra mavi ekran veriyor bazende açtığımda siyah bir ekranda sadece yükleniyor simgesi olan bir imleç var görev yöneticisini vb. açamıyorum. ara sırada wifi ve ses simgesinin olduğu... -
Windows 10 kuruluydu sıfırlayacagım zaman dondu yeniden başlattıgımda işletim sistemini...
in Windows 10 GamingWindows 10 kuruluydu sıfırlayacagım zaman dondu yeniden başlattıgımda işletim sistemini...: Sadece açılırken bir saniye gıgabyte yazısı gelip gidiyor, sonra yeniden açılmayı deniyor ve sürekli devam ediyor bu durum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-kuruluydu-s%C4%B1f%C4%B1rlayacag%C4%B1m/7218d812-bb6c-4cc7-9fad-8bb84e351c29 -
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows 10 kuruluydu sıfırlayacagım zaman dondu yeniden başlattıgımda işletim sistemini...: Sadece açılırken bir saniye gıgabyte yazısı gelip gidiyor, sonra yeniden açılmayı deniyor ve sürekli devam ediyor bu durum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-kuruluydu-s%C4%B1f%C4%B1rlayacag%C4%B1m/7218d812-bb6c-4cc7-9fad-8bb84e351c29 -
roket ligi yeniden eşleme sorunu
in Windows 10 Gamingroket ligi yeniden eşleme sorunu: Dizüstü bilgisayarımda roket ligi oynuyordum ve şarj cihazını yeniden bağlayıp roket ligi oynamaya devam ettikten sonra aniden kapandı. Joystick'imi kullanamadım, düğmelerin varlığı hiçbir şey yapmıyordenediğim şeylersürücüyü güncellesürücüyü kaldırıp yeniden yükleyinSteam... -
roket ligi yeniden eşleme sorunu
in Windows 10 Software and Appsroket ligi yeniden eşleme sorunu: Dizüstü bilgisayarımda roket ligi oynuyordum ve şarj cihazını yeniden bağlayıp roket ligi oynamaya devam ettikten sonra aniden kapandı. Joystick'imi kullanamadım, düğmelerin varlığı hiçbir şey yapmıyordenediğim şeylersürücüyü güncellesürücüyü kaldırıp yeniden yükleyinSteam... -
Pil 'Yeniden Doldurulamaz' Hatası Hk
in Windows 10 Performance & MaintenancePil 'Yeniden Doldurulamaz' Hatası Hk: Merhaba, Windows 7'den Windows 10'a geçiş yapıldıktan sonra yeni aldığım pil ekranda 'Yeniden Doldurulamaz' Hatası vermektedir, bu çözümü konusunda desteğinizi bekliyorum Teşekkürler. [ATTACH]...