Windows 10: Windows 10 Mavi ekransız, dump dosyasız çökme sorunu
Discus and support Windows 10 Mavi ekransız, dump dosyasız çökme sorunu in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Merhaba. Düşük CPU, RAM kullanan oyunları oynarken çok gereksiz yere çöküyor. Video izlerken de. Artı, ne bir mavi ekran, ne de bir çöküş dosyası... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by Eren Akay, Apr 14, 2019.
Thema:
Windows 10 Mavi ekransız, dump dosyasız çökme sorunu
Loading...
-
Windows 10 Mavi ekransız, dump dosyasız çökme sorunu - Similar Threads - Mavi ekransız dump
-
Mavi ekran sorunu
in Windows 10 GamingMavi ekran sorunu: Merhaba,Son güncellemeden sonra başlangıçta mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler kolay gelsin. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran-sorunu/5fbac295-109e-4580-b840-b822d2daf00f -
Mavi ekran sorunu
in Windows 10 Software and AppsMavi ekran sorunu: Merhaba,Son güncellemeden sonra başlangıçta mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler kolay gelsin. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran-sorunu/5fbac295-109e-4580-b840-b822d2daf00f -
Mavi ekran sorunu
in Windows 10 Installation and UpgradeMavi ekran sorunu: Merhaba,Son güncellemeden sonra başlangıçta mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler kolay gelsin. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran-sorunu/5fbac295-109e-4580-b840-b822d2daf00f -
Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları
in Windows 10 GamingOyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları: RAM: Corsair Venegance 16x2 DDR5 5600MHz CL36SSD veya HDD modeli: ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TBEkran kartı: ASUS TUF GAMING GEFORCE RTX 3080 Tİ 12 GB 384 BİTAnakart: MSI MPG Z790 CARBON WIFI MS-7D89İşlemci: i9 13900KMerhaba, Son zamanlarda bilgisayarımda oyun oynarken discord... -
Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları
in Windows 10 Software and AppsOyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları: RAM: Corsair Venegance 16x2 DDR5 5600MHz CL36SSD veya HDD modeli: ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TBEkran kartı: ASUS TUF GAMING GEFORCE RTX 3080 Tİ 12 GB 384 BİTAnakart: MSI MPG Z790 CARBON WIFI MS-7D89İşlemci: i9 13900KMerhaba, Son zamanlarda bilgisayarımda oyun oynarken discord... -
driver yüklerken mavi ekran sorunu
in Windows 10 Gamingdriver yüklerken mavi ekran sorunu: Mavi Ekran İşlemcisi amd A10-4655M olan hp pavilion notebook 15'imi format atmak istemiştim kendi imkanımla format atmayı denedim ama olmadı o yüzden bir bilgisayarcıya götürdüm elime bilgisayarım geldiğinde amd radeon hd 7620g driverımı yüklemek istedim fakat yükleyemeden... -
in Windows 10 Software and Appsdriver yüklerken mavi ekran sorunu: Mavi Ekran İşlemcisi amd A10-4655M olan hp pavilion notebook 15'imi format atmak istemiştim kendi imkanımla format atmayı denedim ama olmadı o yüzden bir bilgisayarcıya götürdüm elime bilgisayarım geldiğinde amd radeon hd 7620g driverımı yüklemek istedim fakat yükleyemeden... -
in Windows 10 Drivers and Hardwaredriver yüklerken mavi ekran sorunu: Mavi Ekran İşlemcisi amd A10-4655M olan hp pavilion notebook 15'imi format atmak istemiştim kendi imkanımla format atmayı denedim ama olmadı o yüzden bir bilgisayarcıya götürdüm elime bilgisayarım geldiğinde amd radeon hd 7620g driverımı yüklemek istedim fakat yükleyemeden... -
Windows 10 mavi ekran sorunu
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingWindows 10 mavi ekran sorunu: Merhaba. Düşük CPU, RAM kullanan oyunları oynarken çok gereksiz yere çöküyor. Video izlerken de. Artı, ne bir mavi ekran, ne de bir çöküş dosyası yazılıyor. Bugün The Witcher 3 oynarken yine çöktü. Ben de sinirlendim, WhoCrashed programını kurdum. Bilgisayarı kendim...
Users found this page by searching for:
windows resetlendi