Windows 10: Windows 10 mikrofon automatycznie reguluje swoją głośność
Discus and support Windows 10 mikrofon automatycznie reguluje swoją głośność in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Witam, Mam problem z Windows'em 10. Ostatnio kupiłem nowy mikrofon na xlr i musiałem dokupić interfejs audio, by go podłączyć do komputera. Na... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by Damian_549, Mar 24, 2021.
Thema:
Windows 10 mikrofon automatycznie reguluje swoją głośność
Loading...
-
Windows 10 mikrofon automatycznie reguluje swoją głośność - Similar Threads - mikrofon automatycznie reguluje
-
Mikrofon gond
in Windows 10 GamingMikrofon gond: a widows 11 nem ismeri fel a creative webkamera mikrofont , a kamera müködik, elsödleges mikrofonak van kijelölve ??vettem egy másik webkamerát annak sem müködik a mikrofonja mit tudok tenni Köszi... -
Mikrofon gond
in Windows 10 Software and AppsMikrofon gond: a widows 11 nem ismeri fel a creative webkamera mikrofont , a kamera müködik, elsödleges mikrofonak van kijelölve ??vettem egy másik webkamerát annak sem müködik a mikrofonja mit tudok tenni Köszi... -
Windows-mikrofon
in Windows 10 GamingWindows-mikrofon: hi my old product key wont work anymore any tips?**:**moved from german to english Community ***:* https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-mikrofon/83a2d7f1-6c2b-48f4-81c6-6b633cafbf62 -
Windows-mikrofon
in Windows 10 Software and AppsWindows-mikrofon: hi my old product key wont work anymore any tips?**:**moved from german to english Community ***:* https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-mikrofon/83a2d7f1-6c2b-48f4-81c6-6b633cafbf62 -
Głośność mikrofonu zamiast słuchawek
in Windows 10 CustomizationGłośność mikrofonu zamiast słuchawek: Dzień dobry wszystkim, dzisiaj zakupiłem nowe słuchawki Logitecha G PRO x Lightspeed, po podłączeniu wszystko śmigało i mogłem regulować sobie ich głośność pokrętłem, po chwili regulacja głośności słuchawek przestała działać a pojawiło się okienko w lewym rogu z informacją o... -
in Windows 10 GamingGłośność mikrofonu zamiast słuchawek: Dzień dobry wszystkim, dzisiaj zakupiłem nowe słuchawki Logitecha G PRO x Lightspeed, po podłączeniu wszystko śmigało i mogłem regulować sobie ich głośność pokrętłem, po chwili regulacja głośności słuchawek przestała działać a pojawiło się okienko w lewym rogu z informacją o... -
in Windows 10 Software and AppsGłośność mikrofonu zamiast słuchawek: Dzień dobry wszystkim, dzisiaj zakupiłem nowe słuchawki Logitecha G PRO x Lightspeed, po podłączeniu wszystko śmigało i mogłem regulować sobie ich głośność pokrętłem, po chwili regulacja głośności słuchawek przestała działać a pojawiło się okienko w lewym rogu z informacją o... -
Mikrofon w słuchawkach
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingMikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5 -
Mikrofon Airpods Windows 10?
in Windows 10 Drivers and HardwareMikrofon Airpods Windows 10?: Hello, everyone, i bought Apple AirPods Generation 2, which actually work perfectly on my mobile phone and on my PC (Windows 10). The only problem I have is that I can use the AirPods as a microphone on my PC, but then both the headphones and the microphone quality is...