Windows 10: Windows 10 mikrofon automatycznie reguluje swoją głośność

Discus and support Windows 10 mikrofon automatycznie reguluje swoją głośność in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Witam, Mam problem z Windows'em 10. Ostatnio kupiłem nowy mikrofon na xlr i musiałem dokupić interfejs audio, by go podłączyć do komputera. Na... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by Damian_549, Mar 24, 2021.

1. Windows 10 mikrofon automatycznie reguluje swoją głośność

Witam,

Mam problem z Windows'em 10. Ostatnio kupiłem nowy mikrofon na xlr i musiałem dokupić interfejs audio, by go podłączyć do komputera. Na interfejsie mam pokrętło głośności mikrofonu i ustawiłem sobie tak, że w Windowsie mam głośność mikrofonu na 54%, a na interfejsie jest na maksimum i fajnie wszystko słychać, ale jak np. z kimś rozmawiam to głośność mikrofonu w Windowsie sama się zwiększa na np. 84% i słychać szumy i wszystko jest za głośno. Wyłączyłem w ustawieniach zezwolenie aplikacjom na przejmowanie wyłącznej kontroli nad urządzeniem, ale to nic nie pomogło. Może ktoś mi pomóc, bo to jest bardzo irytujące.

:)

Damian_549, Mar 24, 2021
  2. Ahhzz Win User

Windows 10 Tweaks

Pressing “Windows+Pause Break” (it’s up there next to scroll lock) opens the “System” Window.

Windows 10: In the new version of Windows, Explorer has a section called Quick Access. This includes your frequent folders and recent files. Explorer defaults to opening this page when you open a new window. If you’d rather open the usual This PC, with links to your drives and library folders, follow these steps:

• Open a new Explorer window.
    • Click View in the ribbon.
    • Click Options.
    • Under General, next to “Open File Explorer to:” choose “This PC.”
    • Click OK

credit to Lifehacker.

Ahhzz, Mar 24, 2021
  3. Brink Win User
    Spelling and grammar improvements in Google Docs for G Suite

Source: G Suite Updates Blog: Spelling and grammar improvements in Docs for Enterprise

Brink, Mar 24, 2021
  4. Brink Win User

Windows 10 mikrofon automatycznie reguluje swoją głośność

Spelling and grammar improvements in Google Docs for G Suite

Source: G Suite Updates Blog: Spelling and grammar improvements in Docs for Enterprise

Brink, Mar 24, 2021
Thema:

Windows 10 mikrofon automatycznie reguluje swoją głośność

Loading...
  1. Windows 10 mikrofon automatycznie reguluje swoją głośność - Similar Threads - mikrofon automatycznie reguluje

2. Mikrofon gond

in Windows 10 Gaming
    Mikrofon gond: a widows 11 nem ismeri fel a creative webkamera mikrofont , a kamera müködik, elsödleges mikrofonak van kijelölve ??vettem egy másik webkamerát annak sem müködik a mikrofonja mit tudok tenni Köszi...
  3. Mikrofon gond

in Windows 10 Software and Apps
    Mikrofon gond: a widows 11 nem ismeri fel a creative webkamera mikrofont , a kamera müködik, elsödleges mikrofonak van kijelölve ??vettem egy másik webkamerát annak sem müködik a mikrofonja mit tudok tenni Köszi...
  4. Windows-mikrofon

in Windows 10 Gaming
    Windows-mikrofon: hi my old product key wont work anymore any tips?**:**moved from german to english Community ***:* https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-mikrofon/83a2d7f1-6c2b-48f4-81c6-6b633cafbf62
  5. Windows-mikrofon

Windows-mikrofon: hi my old product key wont work anymore any tips?**:**moved from german to english Community ***:* https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-mikrofon/83a2d7f1-6c2b-48f4-81c6-6b633cafbf62
  6. Głośność mikrofonu zamiast słuchawek

in Windows 10 Customization
    Głośność mikrofonu zamiast słuchawek: Dzień dobry wszystkim, dzisiaj zakupiłem nowe słuchawki Logitecha G PRO x Lightspeed, po podłączeniu wszystko śmigało i mogłem regulować sobie ich głośność pokrętłem, po chwili regulacja głośności słuchawek przestała działać a pojawiło się okienko w lewym rogu z informacją o...
  7. Głośność mikrofonu zamiast słuchawek

in Windows 10 Gaming
    Głośność mikrofonu zamiast słuchawek: Dzień dobry wszystkim, dzisiaj zakupiłem nowe słuchawki Logitecha G PRO x Lightspeed, po podłączeniu wszystko śmigało i mogłem regulować sobie ich głośność pokrętłem, po chwili regulacja głośności słuchawek przestała działać a pojawiło się okienko w lewym rogu z informacją o...
  8. Głośność mikrofonu zamiast słuchawek

9. Mikrofon w słuchawkach

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Mikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5
  10. Mikrofon Airpods Windows 10?

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Mikrofon Airpods Windows 10?: Hello, everyone, i bought Apple AirPods Generation 2, which actually work perfectly on my mobile phone and on my PC (Windows 10). The only problem I have is that I can use the AirPods as a microphone on my PC, but then both the headphones and the microphone quality is...