Windows 10: Windows 10 se nezapíná
Discus and support Windows 10 se nezapíná in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Od včerejšího večera se windows zasekával na šedé obrazovce s točícím se kolečkem a ikdyž jsem to nechal i 2 hodiny nechat tak pak byla čistě šedá s... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by GarT lojnkí, Feb 22, 2025.
Thema:
Windows 10 se nezapíná
Loading...
-
Windows 10 se nezapíná - Similar Threads - nezapíná
-
Windows 10 se nezapíná
in Windows 10 GamingWindows 10 se nezapíná: Od včerejšího večera se windows zasekával na šedé obrazovce s točícím se kolečkem a ikdyž jsem to nechal i 2 hodiny nechat tak pak byla čistě šedá s kurzorem. Odedneška to dostává bluescreen a nechce se zapnout ani do nouzového režimu. Zkoušel jsem odinstalovat aktualizace a... -
Windows 10 se nezapíná
in Windows 10 Software and AppsWindows 10 se nezapíná: Od včerejšího večera se windows zasekával na šedé obrazovce s točícím se kolečkem a ikdyž jsem to nechal i 2 hodiny nechat tak pak byla čistě šedá s kurzorem. Odedneška to dostává bluescreen a nechce se zapnout ani do nouzového režimu. Zkoušel jsem odinstalovat aktualizace a...