Windows 10: windows 10 wifi'ye bağlanıyor ama hotspot'a bağlanınca internete girmiyor
Discus and support windows 10 wifi'ye bağlanıyor ama hotspot'a bağlanınca internete girmiyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; MerhabalarWindows 10 PC modem wifisine bağlanıyor sorun yok, ama android telefonun hotspotunu kullanınca internete girmiyor, hotspot a bağlanıyor sorun... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Tarık Tarık, Jun 20, 2022.
Thema:
windows 10 wifi'ye bağlanıyor ama hotspot'a bağlanınca internete girmiyor
Loading...
-
windows 10 wifi'ye bağlanıyor ama hotspot'a bağlanınca internete girmiyor - Similar Threads - wifi'ye bağlanıyor ama
-
Airdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor
in Windows 10 GamingAirdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor: Merhaba, Elimde bulunan airpods kulaklıkları bluetooth üzerinden Windows bilgisayarına bağlıyorum, cihaz bağlandı olarak gözüküyor ve kulaklıktan da bağlandığına dair ses alıyorum ancak ne sistem sesleri ne de medya sesleri asla gelmiyor. saatlerdir uğraşıyorum bilgisayarı... -
Airdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor
in Windows 10 Software and AppsAirdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor: Merhaba, Elimde bulunan airpods kulaklıkları bluetooth üzerinden Windows bilgisayarına bağlıyorum, cihaz bağlandı olarak gözüküyor ve kulaklıktan da bağlandığına dair ses alıyorum ancak ne sistem sesleri ne de medya sesleri asla gelmiyor. saatlerdir uğraşıyorum bilgisayarı... -
Windows 11'e yükseltme yapmak istiyorum ama olmuyor.
in Windows 10 GamingWindows 11'e yükseltme yapmak istiyorum ama olmuyor.: Merhaba Windows 11'e geçiş yapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum çünkü. Yükseltme uygulaması sistemimin en düşük gereksinimleri karşılamadığını belirtiyor, ama PC Sistem Durumu Denetimi programında ise tam tersi bir sonuç ortaya çıkıyor.ww... -
Windows 11'e yükseltme yapmak istiyorum ama olmuyor.
in Windows 10 Software and AppsWindows 11'e yükseltme yapmak istiyorum ama olmuyor.: Merhaba Windows 11'e geçiş yapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum çünkü. Yükseltme uygulaması sistemimin en düşük gereksinimleri karşılamadığını belirtiyor, ama PC Sistem Durumu Denetimi programında ise tam tersi bir sonuç ortaya çıkıyor.ww... -
Pes 2017 yamaları yüklüyorum ama olmuyor
in Windows 10 GamingPes 2017 yamaları yüklüyorum ama olmuyor: Pes 2017 yaması kuruyorum ama olmadı nasıl kurarsam kurayım hep oyun bozuluyor ve artık oynayamıyorum lütfen yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/pes-2017-yamalar%C4%B1-y%C3%BCkl%C3%BCyorum-ama/0b7eb052-6c31-41b5-a9b9-b9120d3054c0 -
Pes 2017 yamaları yüklüyorum ama olmuyor
in Windows 10 Software and AppsPes 2017 yamaları yüklüyorum ama olmuyor: Pes 2017 yaması kuruyorum ama olmadı nasıl kurarsam kurayım hep oyun bozuluyor ve artık oynayamıyorum lütfen yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/pes-2017-yamalar%C4%B1-y%C3%BCkl%C3%BCyorum-ama/0b7eb052-6c31-41b5-a9b9-b9120d3054c0 -
windows 10 wifi'ye bağlanıyor ama hotspot'a bağlanınca internete girmiyor
in Windows 10 Software and Appswindows 10 wifi'ye bağlanıyor ama hotspot'a bağlanınca internete girmiyor: MerhabalarWindows 10 PC modem wifisine bağlanıyor sorun yok, ama android telefonun hotspotunu kullanınca internete girmiyor, hotspot a bağlanıyor sorun yok ama internete girmiyor.Şimdiden teşekkürler... -
Windows 10 deployment AMA: June 8th
in Windows 10 NewsWindows 10 deployment AMA: June 8th: Don’t miss your chance to get answers to your questions about application compatibility, deployment scenarios, customization, and more! Join me, deployment expert Michael Niehaus, and Chris “the App Compat Guy” Jackson for a one-hour “Ask Microsoft Anything” (AMA) about... -
Windows 10 for Education AMA on August 31st 2017
in Windows 10 NewsWindows 10 for Education AMA on August 31st 2017: If you are responsible for setting up PCs and devices for a school or school district, make sure you attend our one-hour "Ask Microsoft Anything" (AMA) event on Thursday, August 31st from 9:00 a.m. to 10:00 a.m. Pacific Time. If you aren't familiar with the concept, an AMA...