Windows 10: Windows 10'dan anakart değiştirerek Windows 11'e kayıpsız geçiş mümkün mü?

Discus and support Windows 10'dan anakart değiştirerek Windows 11'e kayıpsız geçiş mümkün mü? in Windows 10 Gaming to solve the problem; Sistem SSD'de yüklü. Eski BIOS'lu 1155 anakartımda Windows 10 desteği var 11'i desteklemiyor. Ben LGA1700 anakarta geçmek istediğimde Windows 11'e... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Barış Canbazoğlu, Feb 22, 2025.

1. Windows 10'dan anakart değiştirerek Windows 11'e kayıpsız geçiş mümkün mü?

Sistem SSD'de yüklü. Eski BIOS'lu 1155 anakartımda Windows 10 desteği var 11'i desteklemiyor. Ben LGA1700 anakarta geçmek istediğimde Windows 11'e nasıl geçiş yaparım? Eski sistem eski BIOS'lu olduğu için yeni anakartta sıkıntı çıkarır mı?

:)

Barış Canbazoğlu, Feb 22, 2025
  2. Au Dinh Win User

Quên Mất mã bảo mật Microsoft Authenticator

Xin ch o, hiện tại tôi đang gặp một số vấn đề với ứng dụng Microsoft Authenticator khi tôi đăng nhập ứng dụng yêu cầu tôi nhập mã bảo mật của tại khoảng được tạo bới Microsoft Authenticator nhưng đáng tiếc l tôi đã quên mất mã bảo mật v tôi cũng không có c i đặt thêm bất cứ phương án dự phòng n o vậy có cách n o để khắc phục không?

* Moved from Community Center

Au Dinh, Feb 22, 2025
  3. Quên Mất mã bảo mật Microsoft Authenticator

Authenticator is supported at Microsoft Q&A. I'd suggest that you search and/or
    post the question there.

Microsoft Q&A

Authenticator được hỗ trợ tại Microsoft Q&A. Tôi khuyên bạn nên tìm kiếm v /hoặc đăng câu hỏi ở đó.

Microsoft Q&A

Don

Don Varnau, Feb 22, 2025
  4. Windows 10'dan anakart değiştirerek Windows 11'e kayıpsız geçiş mümkün mü?

Windows 10 dan 11 e yükseltme

Windows 10 dan 11 e yükseltme araci ile yukseltirken adim 3/3 %99 da 2 saatir bekliyorum yukseltmeye de baslayali 6 saat kadar oldu ne yapmaliyim?

EgemenAktay, Feb 22, 2025
Thema:

Windows 10'dan anakart değiştirerek Windows 11'e kayıpsız geçiş mümkün mü?

Loading...
  1. Windows 10'dan anakart değiştirerek Windows 11'e kayıpsız geçiş mümkün mü? - Similar Threads - 10'dan anakart değiştirerek

2. Windows 10'dan anakart değiştirerek Windows 11'e kayıpsız geçiş mümkün mü?

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 10'dan anakart değiştirerek Windows 11'e kayıpsız geçiş mümkün mü?: Sistem SSD'de yüklü. Eski BIOS'lu 1155 anakartımda Windows 10 desteği var 11'i desteklemiyor. Ben LGA1700 anakarta geçmek istediğimde Windows 11'e nasıl geçiş yaparım? Eski sistem eski BIOS'lu olduğu için yeni anakartta sıkıntı çıkarır mı?...
  3. Win 10 dan Win 11 geçiş

in Windows 10 Gaming
    Win 10 dan Win 11 geçiş: merhaba,Türktelekom orjinal windows 10 işletim sistemimi ücretsiz windows 11 e geçiş yaptım, geçiş yaptıktan sonra etkin değil diye uyarı veriyor yardımcı olabilir misiniz...
  4. Win 10 dan Win 11 geçiş

Win 10 dan Win 11 geçiş: merhaba,Türktelekom orjinal windows 10 işletim sistemimi ücretsiz windows 11 e geçiş yaptım, geçiş yaptıktan sonra etkin değil diye uyarı veriyor yardımcı olabilir misiniz...
  5. WINDOWS 11 Enterprise anakart degisimi lisanslama hakkinda

in Windows 10 Gaming
    WINDOWS 11 Enterprise anakart degisimi lisanslama hakkinda: MerhabaAnakart ve islemci degisimi yapmak uzere makineme format atacagim. Lisansim digital license. Sorum soyle:1- Format attiktan sonra anakart degisimi ile lisanslama sorunu yasar miyim?2- Format atmadan once activation disable ya da uninstall yapmali miyim?Sene 2024......
  6. Windows 10 dan 11 e yükseltme

in Windows 10 Gaming
    Windows 10 dan 11 e yükseltme: Windows 10 dan 11 e yükseltme araci ile yukseltirken adim 3/3 %99 da 2 saatir bekliyorum yukseltmeye de baslayali 6 saat kadar oldu ne yapmaliyim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-dan-11-e-y%C3%BCkseltme/97d9f908-c8c0-467d-8af0-05bbed927633
  7. Windows 10 dan 11 e yükseltme

Windows 10 dan 11 e yükseltme: Windows 10 dan 11 e yükseltme araci ile yukseltirken adim 3/3 %99 da 2 saatir bekliyorum yukseltmeye de baslayali 6 saat kadar oldu ne yapmaliyim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-dan-11-e-y%C3%BCkseltme/97d9f908-c8c0-467d-8af0-05bbed927633
  8. Tek tuşla masaüstü değiştirmek mümkün mü?

in Windows 10 Customization
    Tek tuşla masaüstü değiştirmek mümkün mü?: Merhabalar ben organizasyonu sağlamak için genelde sekmelerimi farklı masaüstlerinde kullanıyorum. Windows + Tab tuşu ile değiştirirken mouse ile seçip diğer masaüstüne gitmem gerekiyor. Bu kısayolu değiştirip sadece tek bir hamlede masaüstü değiştirmenin bir yolu var mı?...
  9. Tek tuşla masaüstü değiştirmek mümkün mü?

in Windows 10 Gaming
    Tek tuşla masaüstü değiştirmek mümkün mü?: Merhabalar ben organizasyonu sağlamak için genelde sekmelerimi farklı masaüstlerinde kullanıyorum. Windows + Tab tuşu ile değiştirirken mouse ile seçip diğer masaüstüne gitmem gerekiyor. Bu kısayolu değiştirip sadece tek bir hamlede masaüstü değiştirmenin bir yolu var mı?...
  10. Tek tuşla masaüstü değiştirmek mümkün mü?