Windows 10: Windows 10'u güncellemeye ve Windows 11'i yüklemeye çalışırken 0x8024a205 hatası

Discus and support Windows 10'u güncellemeye ve Windows 11'i yüklemeye çalışırken 0x8024a205 hatası in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Tried to install Windows 11, but it always tells me the error code 0x8024a205 and does not install at all. HUAWEI HVY-WXX9 8GB Ram 512 GB SSD Windows... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by mertguney, Feb 21, 2022.

1. mertguney Win User

Windows 10'u güncellemeye ve Windows 11'i yüklemeye çalışırken 0x8024a205 hatası

Tried to install Windows 11, but it always tells me the error code 0x8024a205 and does not install at all. HUAWEI HVY-WXX9 8GB Ram 512 GB SSD Windows Home 10 20H2

:)

mertguney, Feb 21, 2022
  2. Ahhzz Win User

Windows 10 Tweaks

Pressing “Windows+Pause Break” (it’s up there next to scroll lock) opens the “System” Window.

Windows 10: In the new version of Windows, Explorer has a section called Quick Access. This includes your frequent folders and recent files. Explorer defaults to opening this page when you open a new window. If you’d rather open the usual This PC, with links to your drives and library folders, follow these steps:

• Open a new Explorer window.
    • Click View in the ribbon.
    • Click Options.
    • Under General, next to “Open File Explorer to:” choose “This PC.”
    • Click OK

credit to Lifehacker.

Ahhzz, Feb 21, 2022
  3. lorraine walsh, Feb 21, 2022
  4. Monk.e83 Win User

Windows 10'u güncellemeye ve Windows 11'i yüklemeye çalışırken 0x8024a205 hatası

Unlocked Realtek HD Audio Drivers Windows 7 & 8 (With Dolby Digital Live and DTS Interactive)

DTS supported natively by Windows 8/8.1 and it should work on windows 10 too just DDL require to unlock your driver .

Monk.e83, Feb 21, 2022
Thema:

Loading...
  1. Windows 10'u güncellemeye ve Windows 11'i yüklemeye çalışırken 0x8024a205 hatası - Similar Threads - 10'u güncellemeye 11'i

2. Windows 11 TXT Ve JPG Dosyalarında Kayıt Defteri Hatası

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 TXT Ve JPG Dosyalarında Kayıt Defteri Hatası: Merhaba , bilgisayarımın sürümü windows 10'du fakat ben 11'e yükseltim. Hiçbir sorun yoktu fakat daha sonra Windows 11 24H2 Güncellemesini indirdim ve bir çok sorun yaşadığım için eski sürüme yani windows 11 23h2 sürümüne geri döndüm. Ancak daha sonra fark ettim ki jpg ve png...
  3. Windows 11 TXT Ve JPG Dosyalarında Kayıt Defteri Hatası

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 TXT Ve JPG Dosyalarında Kayıt Defteri Hatası: Merhaba , bilgisayarımın sürümü windows 10'du fakat ben 11'e yükseltim. Hiçbir sorun yoktu fakat daha sonra Windows 11 24H2 Güncellemesini indirdim ve bir çok sorun yaşadığım için eski sürüme yani windows 11 23h2 sürümüne geri döndüm. Ancak daha sonra fark ettim ki jpg ve png...
  4. Windows 11 TXT Ve JPG Dosyalarında Kayıt Defteri Hatası

in Windows 10 Software and Apps
  5. Windows 11 TXT Ve JPG Dosyalarında Kayıt Defteri Hatası

6. ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası

in Windows 10 Gaming
    ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası: driverlarım güncel ekran kartı driverını 1 eski sürüm yükleyip denedim sorunum geçmedi uzun süredir bu hataları alıyorum 3 farklı ram denedim memtest86 ve memory diagnostic le test ettim hiçbir sorun çıkmadı psu değiştirdim anakart değiştirdim ssd yeni sayılır hdd siz...
  7. ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası

ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası: driverlarım güncel ekran kartı driverını 1 eski sürüm yükleyip denedim sorunum geçmedi uzun süredir bu hataları alıyorum 3 farklı ram denedim memtest86 ve memory diagnostic le test ettim hiçbir sorun çıkmadı psu değiştirdim anakart değiştirdim ssd yeni sayılır hdd siz...
  8. ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası

in Windows 10 Gaming
    ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası: bilgisayarımda bir süredir bazı sorunlar var bunları çözmeye uğraşırken anakartım güç alıyor ama pcyi çalışmıyor hale geldi anakart değiştirdim ve kullanmaya devam ettim ekteki hataları alıyorum ssd yeni sayılır psu yeni değiştirdim ramleri başka ramlerle denedim ve hatayı...
  9. ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası

ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası: bilgisayarımda bir süredir bazı sorunlar var bunları çözmeye uğraşırken anakartım güç alıyor ama pcyi çalışmıyor hale geldi anakart değiştirdim ve kullanmaya devam ettim ekteki hataları alıyorum ssd yeni sayılır psu yeni değiştirdim ramleri başka ramlerle denedim ve hatayı...
  10. Windows 10'u güncellemeye ve Windows 11'i yüklemeye çalışırken 0x8024a205 hatası

in Windows 10 Gaming
    Windows 10'u güncellemeye ve Windows 11'i yüklemeye çalışırken 0x8024a205 hatası: Tried to install Windows 11, but it always tells me the error code 0x8024a205 and does not install at all. HUAWEI HVY-WXX9 8GB Ram 512 GB SSD Windows Home 10 20H2...