Windows 10: Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim...

Discus and support Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim olmadı, driverları kontrol ettim olmadı. Yardımcı olur musunuz?... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Enes Çınar1, Mar 17, 2025.

1. Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim...

Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim olmadı, driverları kontrol ettim olmadı. Yardımcı olur musunuz?

:)

Enes Çınar1, Mar 17, 2025
Thema:

Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim...

Loading...
  1. Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim... - Similar Threads - 10'u yaptım artık

2. Windows 11 notebook Bluetooth çalışmıyor.

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 notebook Bluetooth çalışmıyor.: Merhaba! Benim Windows 11 HP G9 bir notebook'um var. Aslında bilgisayar FreedOS ama ben Windows 11 Pro Edu yükledim. Başlarda cihazımın Bluetooth performansı iyiydi. Bluetooth çalışıyordu fakat bir süre sonra çalışmamaya başladı. Ben çok teknik bilgili biri değilim ve...
  3. Windows 11 notebook Bluetooth çalışmıyor.

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 11 notebook Bluetooth çalışmıyor.: Merhaba! Benim Windows 11 HP G9 bir notebook'um var. Aslında bilgisayar FreedOS ama ben Windows 11 Pro Edu yükledim. Başlarda cihazımın Bluetooth performansı iyiydi. Bluetooth çalışıyordu fakat bir süre sonra çalışmamaya başladı. Ben çok teknik bilgili biri değilim ve...
  4. Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim...

in Windows 10 Gaming
    Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim...: Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim olmadı, driverları kontrol ettim olmadı. Yardımcı olur musunuz?...
  5. windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...

in Windows 10 Gaming
    windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...: windows güncellenmiyor sürekli hata ve uygulama çökmesi oluyor usb den tekrar windows kurmayı denedim ama desteklemiyor diye bir metin çıktı fakat sistemim yeterince güçlü...
  6. windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...

windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...: windows güncellenmiyor sürekli hata ve uygulama çökmesi oluyor usb den tekrar windows kurmayı denedim ama desteklemiyor diye bir metin çıktı fakat sistemim yeterince güçlü...
  7. sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor: sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sorun-gider-de-di%C4%9Fer-sorun-giderici/fff1e2e6-24c7-4d61-aa8b-b92a5c9b8e6f
  8. sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor

sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor: sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sorun-gider-de-di%C4%9Fer-sorun-giderici/fff1e2e6-24c7-4d61-aa8b-b92a5c9b8e6f
  9. Windows 10'u güncellemeye ve Windows 11'i yüklemeye çalışırken 0x8024a205 hatası

in Windows 10 Gaming
    Windows 10'u güncellemeye ve Windows 11'i yüklemeye çalışırken 0x8024a205 hatası: Tried to install Windows 11, but it always tells me the error code 0x8024a205 and does not install at all. HUAWEI HVY-WXX9 8GB Ram 512 GB SSD Windows Home 10 20H2...
  10. Windows 10'u güncellemeye ve Windows 11'i yüklemeye çalışırken 0x8024a205 hatası

Windows 10'u güncellemeye ve Windows 11'i yüklemeye çalışırken 0x8024a205 hatası: Tried to install Windows 11, but it always tells me the error code 0x8024a205 and does not install at all. HUAWEI HVY-WXX9 8GB Ram 512 GB SSD Windows Home 10 20H2...