Windows 10: Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor

Discus and support Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba, 5 hafta önce gelen 24H2 güncellemesi sonrasında "msl064.sys yüklenemiyor" hatası alıyordum, ses kartını kaldırmak, yeniden yüklemek gibi... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by OrhanŞENGÜL, Mar 26, 2025.

1. Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor

Merhaba, 5 hafta önce gelen 24H2 güncellemesi sonrasında "msl064.sys yüklenemiyor" hatası alıyordum, ses kartını kaldırmak, yeniden yüklemek gibi forumlarda okuduğum her yöntemi denediğim halde çözüme ulaşamadım.Milyarlarca dolarlık şirket, pahalı bir windows sürümünün arızaya neden olmasının önüne geçemiyor olacak ki o gün güncellemeyi geri alıp 5 hafta duraklatmıştım. Bugün yeniden yüklendiğinde bir umut çalışır diye düşündüm, ama görülen o ki sizler işinizi iyi yapamadığınız gibi hatalarınızı düzeltemiyorsunuz da.Şimdi bana söyleyin, 650 dolar verdiğim anakartım ve 250 dolar verdiğim ses ka

:)

OrhanŞENGÜL, Mar 26, 2025
  2. DaveM121 Win User

Factory reset Windows 11 24H2 (build 26100.863)

Hi, I am Dave, I will help you with this.

There are no currently listed problems resetting version 24H2 of Windows 11 and no specific steps you need to perform, are you experiencing any problems with that insider build that is causing you to perform a Windows reset?

DaveM121, Mar 26, 2025
  3. Windows 11, 24H2 OS.

To,
    Microsoft Community

Dear Friends,
    I saw some of the users have posted on Social Media Platform that Microsoft has launched New Version I.e. Windows 11, 24H2 OS (KB5036908). Is this Information true.

Please check & let me know about Windows 11, 24H2 OS.

Gavin H Mathos, Mar 26, 2025
  4. Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor

WINDOWS 11 24H2

Windows 11 24H2 is now shipping on new Copilot+PCs. However, Microsoft has not announced when it will be released for other Windows 11 users. By all accounts, it will be a significant update.

Chien Sage, Mar 26, 2025
Thema:

Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor

Loading...
  1. Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor - Similar Threads - 24H2 güncelleme sonrası

2. Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor: Merhaba, 5 hafta önce gelen 24H2 güncellemesi sonrasında "msl064.sys yüklenemiyor" hatası alıyordum, ses kartını kaldırmak, yeniden yüklemek gibi forumlarda okuduğum her yöntemi denediğim halde çözüme ulaşamadım.Milyarlarca dolarlık şirket, pahalı bir windows sürümünün...
  3. Windows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar

in Windows 10 Gaming
    Windows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar: Şu anda Windows Güvenliği üzerinde iki farklı hata yaşamaktayım. İlki çekirdek yalıtımı altındaki bellek bütünlüğünü bir türlü açamıyorum. Burada izlemem gereken yol nedir acaba?İkincisi ise eskiden Windows Güvenliği içerisnde Virüs ve Tehtid Koruması başlığı vardı artık yok....
  4. Windows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar

Windows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar: Şu anda Windows Güvenliği üzerinde iki farklı hata yaşamaktayım. İlki çekirdek yalıtımı altındaki bellek bütünlüğünü bir türlü açamıyorum. Burada izlemem gereken yol nedir acaba?İkincisi ise eskiden Windows Güvenliği içerisnde Virüs ve Tehtid Koruması başlığı vardı artık yok....
  5. Windows 11 güncelleme sonrası oyunlar açılmıyor

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 güncelleme sonrası oyunlar açılmıyor: Windowsu güncelledikten sonra tüm oyunlarda, oyun yükleme ekranında takılıyor ve asla açılmıyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-g%C3%BCncelleme-sonras%C4%B1-oyunlar/74df4308-d1c9-4cfa-9024-973e88ff3517
  6. Windows 11 güncelleme sonrası oyunlar açılmıyor

Windows 11 güncelleme sonrası oyunlar açılmıyor: Windowsu güncelledikten sonra tüm oyunlarda, oyun yükleme ekranında takılıyor ve asla açılmıyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-g%C3%BCncelleme-sonras%C4%B1-oyunlar/74df4308-d1c9-4cfa-9024-973e88ff3517
  7. windows 11 24h2 güncelleme hatası

in Windows 10 Gaming
    windows 11 24h2 güncelleme hatası: bilgisayarımı 24h2 versiyonun yükselmek istiyorum fakat 0xc1900201 hatası veriyor Bu bilgisayar şu anda win 11 gereksinimlerini karşılamıyorİşte nedeni:Sistem ayrılmış bölümünü güncelleyemedik...
  8. windows 11 24h2 güncelleme hatası

windows 11 24h2 güncelleme hatası: bilgisayarımı 24h2 versiyonun yükselmek istiyorum fakat 0xc1900201 hatası veriyor Bu bilgisayar şu anda win 11 gereksinimlerini karşılamıyorİşte nedeni:Sistem ayrılmış bölümünü güncelleyemedik...
  9. Windows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu: MerhabalarWindows 11'i normal kullanırken bir güncelleme sonrası hoparlör durduk yere cızırtı yapmaya başladı. Sorun bilgisayarı normal kullanırken birden ortaya çıkıyor. Herhangi bir medya sesi yüksek parazitli gelmeye başlıyor. Sorunun geçici çözümü "ses iyileştir"...
  10. Windows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu

Windows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu: MerhabalarWindows 11'i normal kullanırken bir güncelleme sonrası hoparlör durduk yere cızırtı yapmaya başladı. Sorun bilgisayarı normal kullanırken birden ortaya çıkıyor. Herhangi bir medya sesi yüksek parazitli gelmeye başlıyor. Sorunun geçici çözümü "ses iyileştir"...