Windows 10: Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor
Discus and support Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba, 5 hafta önce gelen 24H2 güncellemesi sonrasında "msl064.sys yüklenemiyor" hatası alıyordum, ses kartını kaldırmak, yeniden yüklemek gibi... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by OrhanŞENGÜL, Mar 26, 2025.
Thema:
Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor
Loading...
-
Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor - Similar Threads - 24H2 güncelleme sonrası
-
Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor: Merhaba, 5 hafta önce gelen 24H2 güncellemesi sonrasında "msl064.sys yüklenemiyor" hatası alıyordum, ses kartını kaldırmak, yeniden yüklemek gibi forumlarda okuduğum her yöntemi denediğim halde çözüme ulaşamadım.Milyarlarca dolarlık şirket, pahalı bir windows sürümünün... -
Windows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar
in Windows 10 GamingWindows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar: Şu anda Windows Güvenliği üzerinde iki farklı hata yaşamaktayım. İlki çekirdek yalıtımı altındaki bellek bütünlüğünü bir türlü açamıyorum. Burada izlemem gereken yol nedir acaba?İkincisi ise eskiden Windows Güvenliği içerisnde Virüs ve Tehtid Koruması başlığı vardı artık yok.... -
Windows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar
in Windows 10 Software and AppsWindows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar: Şu anda Windows Güvenliği üzerinde iki farklı hata yaşamaktayım. İlki çekirdek yalıtımı altındaki bellek bütünlüğünü bir türlü açamıyorum. Burada izlemem gereken yol nedir acaba?İkincisi ise eskiden Windows Güvenliği içerisnde Virüs ve Tehtid Koruması başlığı vardı artık yok.... -
Windows 11 güncelleme sonrası oyunlar açılmıyor
in Windows 10 GamingWindows 11 güncelleme sonrası oyunlar açılmıyor: Windowsu güncelledikten sonra tüm oyunlarda, oyun yükleme ekranında takılıyor ve asla açılmıyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-g%C3%BCncelleme-sonras%C4%B1-oyunlar/74df4308-d1c9-4cfa-9024-973e88ff3517 -
Windows 11 güncelleme sonrası oyunlar açılmıyor
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 güncelleme sonrası oyunlar açılmıyor: Windowsu güncelledikten sonra tüm oyunlarda, oyun yükleme ekranında takılıyor ve asla açılmıyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-g%C3%BCncelleme-sonras%C4%B1-oyunlar/74df4308-d1c9-4cfa-9024-973e88ff3517 -
windows 11 24h2 güncelleme hatası
in Windows 10 Gamingwindows 11 24h2 güncelleme hatası: bilgisayarımı 24h2 versiyonun yükselmek istiyorum fakat 0xc1900201 hatası veriyor Bu bilgisayar şu anda win 11 gereksinimlerini karşılamıyorİşte nedeni:Sistem ayrılmış bölümünü güncelleyemedik... -
windows 11 24h2 güncelleme hatası
in Windows 10 Software and Appswindows 11 24h2 güncelleme hatası: bilgisayarımı 24h2 versiyonun yükselmek istiyorum fakat 0xc1900201 hatası veriyor Bu bilgisayar şu anda win 11 gereksinimlerini karşılamıyorİşte nedeni:Sistem ayrılmış bölümünü güncelleyemedik... -
Windows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu
in Windows 10 GamingWindows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu: MerhabalarWindows 11'i normal kullanırken bir güncelleme sonrası hoparlör durduk yere cızırtı yapmaya başladı. Sorun bilgisayarı normal kullanırken birden ortaya çıkıyor. Herhangi bir medya sesi yüksek parazitli gelmeye başlıyor. Sorunun geçici çözümü "ses iyileştir"... -
Windows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu: MerhabalarWindows 11'i normal kullanırken bir güncelleme sonrası hoparlör durduk yere cızırtı yapmaya başladı. Sorun bilgisayarı normal kullanırken birden ortaya çıkıyor. Herhangi bir medya sesi yüksek parazitli gelmeye başlıyor. Sorunun geçici çözümü "ses iyileştir"...