Windows 10: Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla

Discus and support Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; windows 11 kullanıyorum. windows 10 kullanırken böyle bir sorun yaşamıyordum. oyunlarda yada film video izlerken ekran parlaklığım kontrastım otomatik... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Ramazan IŞIK, Mar 23, 2025.

1. Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla

windows 11 kullanıyorum. windows 10 kullanırken böyle bir sorun yaşamıyordum. oyunlarda yada film video izlerken ekran parlaklığım kontrastım otomatik değişiyor oyundaki içeriğe göre yada videodaki içeriğe göre. Karanlık alanlar daha karanlık aydınlık alanlar daha aydınlık gözüküyor. bunu nasıl düzeltirim?

:)

Ramazan IŞIK, Mar 23, 2025

2. windows xp installation and dual core am

could someone please list the steps they follow to install windows with a dual core processor and windows xp service pack to. I'm reletively new to amd dual core and i feel i'm missing a step. All help will be appreciated. thanx

exodusprime1337, Mar 23, 2025
  3. Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor

Merhaba, bugün HP markalı laptopumu açtım ve başlatma evresinde 30 dakika boyunca "Otomatik onarıma hazırlanılıyor" yazısı ile karşı karşıya kaldım. Araştırdığımda ise, bunun bir döngü olduğünu öğrendim. Her türlü çözümü denemeye çalıştım ama hepsinin ana sebebi Windows'un kendi "Boot Menu" kısmına hiç bir türlü giremememdi. Bu kısma nasıl "f" tuşları haricinde giriş yapabilirim? Ayrıca yeteri kadar beklersem Otomatik Onarım işlemi kendi kendine bitirilip sistem açılabilir mi? Farklı bir çözüm yöntemi de var ise eğer lütfen paylaşabilirseniz sevinirim.

Kayra Akgül, Mar 23, 2025
  4. Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla

Why did the startup window get cleared?

I didn't missed any step, the list was gone and gone , even after using lot of programs the programs were not listed in that list.

smartali89, Mar 23, 2025
Thema:

Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla

Loading...
  1. Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla - Similar Threads - Aydınlatma değiştiğinde rengi

2. Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla: windows 11 kullanıyorum. windows 10 kullanırken böyle bir sorun yaşamıyordum. oyunlarda yada film video izlerken ekran parlaklığım kontrastım otomatik değişiyor oyundaki içeriğe göre yada videodaki içeriğe göre. Karanlık alanlar daha karanlık aydınlık alanlar daha aydınlık...
  3. Bilgisayarım otomatik kapanıyor

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen...
  4. Bilgisayarım otomatik kapanıyor

in Windows 10 Software and Apps
    Bilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen...
  5. Windows 11 PIN ayarla sorunu

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 PIN ayarla sorunu: Merhaba. Bilgisayarımı yetkili servisten aldıktan sonra açmak isterken şöyle bir uyarı ile karşılaşıyorumPIN'imi ayarlaya bastıktan sonra Microsoft hesabı diye bir pencere açılıp hemen ardından kapanıyor. İnternetimde herhangi bir sorun yok. Bunun için ne yapmalıyım?...
  6. Windows 11 PIN ayarla sorunu

Windows 11 PIN ayarla sorunu: Merhaba. Bilgisayarımı yetkili servisten aldıktan sonra açmak isterken şöyle bir uyarı ile karşılaşıyorumPIN'imi ayarlaya bastıktan sonra Microsoft hesabı diye bir pencere açılıp hemen ardından kapanıyor. İnternetimde herhangi bir sorun yok. Bunun için ne yapmalıyım?...
  7. Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor

in Windows 10 Gaming
    Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor: Merhaba, bugün HP markalı laptopumu açtım ve başlatma evresinde 30 dakika boyunca "Otomatik onarıma hazırlanılıyor" yazısı ile karşı karşıya kaldım. Araştırdığımda ise, bunun bir döngü olduğünu öğrendim. Her türlü çözümü denemeye çalıştım ama hepsinin ana sebebi Windows'un...
  8. Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor

Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor: Merhaba, bugün HP markalı laptopumu açtım ve başlatma evresinde 30 dakika boyunca "Otomatik onarıma hazırlanılıyor" yazısı ile karşı karşıya kaldım. Araştırdığımda ise, bunun bir döngü olduğünu öğrendim. Her türlü çözümü denemeye çalıştım ama hepsinin ana sebebi Windows'un...
  9. Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  10. otomatik onarma çalışmıyor

in Windows 10 Installation and Upgrade
    otomatik onarma çalışmıyor: Merhaba Otomatik onarma çalışmıyor her onarım başladığında farklı stop code'lar ile onarımı durduruyor herhangi bir işlem yapamıyorum.Elimde başka bilgisayar yok.USB yada CD oluşturamıyorum . Bir adet eski dvd var windows 10 pro yazıyor ancak onunla başlattığımda da format...