Windows 10: Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla
Discus and support Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla in Windows 10 Gaming to solve the problem; windows 11 kullanıyorum. windows 10 kullanırken böyle bir sorun yaşamıyordum. oyunlarda yada film video izlerken ekran parlaklığım kontrastım otomatik... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Ramazan IŞIK, Mar 23, 2025.
Thema:
Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla
Loading...
-
Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla - Similar Threads - Aydınlatma değiştiğinde rengi
-
Windows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 Aydınlatma değiştiğinde rengi otomatik ayarla: windows 11 kullanıyorum. windows 10 kullanırken böyle bir sorun yaşamıyordum. oyunlarda yada film video izlerken ekran parlaklığım kontrastım otomatik değişiyor oyundaki içeriğe göre yada videodaki içeriğe göre. Karanlık alanlar daha karanlık aydınlık alanlar daha aydınlık... -
Bilgisayarım otomatik kapanıyor
in Windows 10 GamingBilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen... -
Bilgisayarım otomatik kapanıyor
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen... -
Windows 11 PIN ayarla sorunu
in Windows 10 GamingWindows 11 PIN ayarla sorunu: Merhaba. Bilgisayarımı yetkili servisten aldıktan sonra açmak isterken şöyle bir uyarı ile karşılaşıyorumPIN'imi ayarlaya bastıktan sonra Microsoft hesabı diye bir pencere açılıp hemen ardından kapanıyor. İnternetimde herhangi bir sorun yok. Bunun için ne yapmalıyım?... -
Windows 11 PIN ayarla sorunu
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 PIN ayarla sorunu: Merhaba. Bilgisayarımı yetkili servisten aldıktan sonra açmak isterken şöyle bir uyarı ile karşılaşıyorumPIN'imi ayarlaya bastıktan sonra Microsoft hesabı diye bir pencere açılıp hemen ardından kapanıyor. İnternetimde herhangi bir sorun yok. Bunun için ne yapmalıyım?... -
Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor
in Windows 10 GamingOtomatik Onarıma Hazırlanılıyor: Merhaba, bugün HP markalı laptopumu açtım ve başlatma evresinde 30 dakika boyunca "Otomatik onarıma hazırlanılıyor" yazısı ile karşı karşıya kaldım. Araştırdığımda ise, bunun bir döngü olduğünu öğrendim. Her türlü çözümü denemeye çalıştım ama hepsinin ana sebebi Windows'un... -
in Windows 10 Software and AppsOtomatik Onarıma Hazırlanılıyor: Merhaba, bugün HP markalı laptopumu açtım ve başlatma evresinde 30 dakika boyunca "Otomatik onarıma hazırlanılıyor" yazısı ile karşı karşıya kaldım. Araştırdığımda ise, bunun bir döngü olduğünu öğrendim. Her türlü çözümü denemeye çalıştım ama hepsinin ana sebebi Windows'un... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingOtomatik Onarıma Hazırlanılıyor: Merhaba, bugün HP markalı laptopumu açtım ve başlatma evresinde 30 dakika boyunca "Otomatik onarıma hazırlanılıyor" yazısı ile karşı karşıya kaldım. Araştırdığımda ise, bunun bir döngü olduğünu öğrendim. Her türlü çözümü denemeye çalıştım ama hepsinin ana sebebi Windows'un... -
otomatik onarma çalışmıyor
in Windows 10 Installation and Upgradeotomatik onarma çalışmıyor: Merhaba Otomatik onarma çalışmıyor her onarım başladığında farklı stop code'lar ile onarımı durduruyor herhangi bir işlem yapamıyorum.Elimde başka bilgisayar yok.USB yada CD oluşturamıyorum . Bir adet eski dvd var windows 10 pro yazıyor ancak onunla başlattığımda da format...