Windows 10: windows 11 cihazımda yüz tanıma ve parmak izi okuyucu kullanamıyorum.

Discus and support windows 11 cihazımda yüz tanıma ve parmak izi okuyucu kullanamıyorum. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; windows hello yüz tanıma ile uyumlu bir kamera bulamadık ve windows hello parmak izi tanıma ile uyumlu bir parmak izi tarayıcısı bulamadık hatası... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Efe Boz, Mar 14, 2023.

1. Efe Boz Win User

windows 11 cihazımda yüz tanıma ve parmak izi okuyucu kullanamıyorum.

windows hello yüz tanıma ile uyumlu bir kamera bulamadık ve windows hello parmak izi tanıma ile uyumlu bir parmak izi tarayıcısı bulamadık hatası veriyor

:)

Efe Boz, Mar 14, 2023

2. Windows 11 desteklenmeyen cihaz

Merhaba

2016 model bir laptoba sahibim. Ancak , işlemci ve TPM özelliklerini desteklemediğinden dolayı Windows 11 yükseltmesi yapamadım.

Windows ekibinin , bu konuda eski bilgisayarlara yönelik bir çalışması olacak mı ?

murat.avci2, Mar 14, 2023
  3. CyrrusV Win User
    hd6950 to hd 6970

ok
    i ve tried everything:with atiflash from dos,winflash.step by step with bios powercolor hd 6970 from the database.
    nothing,doesn´t work.any suggestion????

CyrrusV, Mar 14, 2023
  4. windows 11 cihazımda yüz tanıma ve parmak izi okuyucu kullanamıyorum.

Nokia Lumia 520 Cihazıma Nasıl Windows 10 Yükleyebilirim

Böyle bir video buldum bu video gerçekmi yoksa sadece bir tema mı? ve bazen acil arama yapmıyor ve tarih bazen ilerlemiyor cihaz sahte olabilir mi? ve internet explorer'a girer girmez internette ısınmaya başlıyor ve arka batarya takılan yerde CODE numarası bazlı cihazlar ile aynı bu ne anlama geliyor ve normal mi?

EmirBozat1, Mar 14, 2023
Thema:

windows 11 cihazımda yüz tanıma ve parmak izi okuyucu kullanamıyorum.

Loading...
  1. windows 11 cihazımda yüz tanıma ve parmak izi okuyucu kullanamıyorum. - Similar Threads - cihazımda yüz tanıma

2. Laptop umda yerleşik webcam i windows helloda kullanamıyorum

in Windows 10 Gaming
    Laptop umda yerleşik webcam i windows helloda kullanamıyorum: merhaba uzun süredir laptop kullanıyorum laptopumda bir yerleşik webcm var ama bunu windows helloda kullanamıyorum nasıl kullanabilirim kullanabilirmiyim...
  3. Laptop umda yerleşik webcam i windows helloda kullanamıyorum

in Windows 10 Software and Apps
    Laptop umda yerleşik webcam i windows helloda kullanamıyorum: merhaba uzun süredir laptop kullanıyorum laptopumda bir yerleşik webcm var ama bunu windows helloda kullanamıyorum nasıl kullanabilirim kullanabilirmiyim...
  4. Windows 10 cihazımda Microsoft Store yüklü değil.

in Microsoft Windows 10 Store
    Windows 10 cihazımda Microsoft Store yüklü değil.: Microsoft 10 işletim sistemli cihazımda temiz kurulum yaparak format attım. Format atmamın üzerine Microsoft store uygulamasından yüklemek istediğim şeyleri indirecektim fakat arama çubuğunda arttığımda Microsoft store'un bilgisayarımda olmadığını fark ettim. Forumlardaki,...
  5. Windows 10 cihazımda Microsoft Store yüklü değil.

Windows 10 cihazımda Microsoft Store yüklü değil.: Microsoft 10 işletim sistemli cihazımda temiz kurulum yaparak format attım. Format atmamın üzerine Microsoft store uygulamasından yüklemek istediğim şeyleri indirecektim fakat arama çubuğunda arttığımda Microsoft store'un bilgisayarımda olmadığını fark ettim. Forumlardaki,...
  6. windows hello yüz tanıma uygun kamera bulunmadı

in Windows 10 Gaming
    windows hello yüz tanıma uygun kamera bulunmadı: lenova thinbook 16p g4 IRH cihazımda windows hello yüz tanıma uygun kamera bulunmadı diye uyarı veriyor ne yapmalıyım https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-hello-y%C3%BCz-tan%C4%B1ma-uygun-kamera/f22a3d3f-7241-4cca-abc5-3e23064c23ec
  7. windows hello yüz tanıma uygun kamera bulunmadı

windows hello yüz tanıma uygun kamera bulunmadı: lenova thinbook 16p g4 IRH cihazımda windows hello yüz tanıma uygun kamera bulunmadı diye uyarı veriyor ne yapmalıyım https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-hello-y%C3%BCz-tan%C4%B1ma-uygun-kamera/f22a3d3f-7241-4cca-abc5-3e23064c23ec
  8. windows 11 cihazımda yüz tanıma ve parmak izi okuyucu kullanamıyorum.

in Windows 10 Gaming
    windows 11 cihazımda yüz tanıma ve parmak izi okuyucu kullanamıyorum.: windows hello yüz tanıma ile uyumlu bir kamera bulamadık ve windows hello parmak izi tanıma ile uyumlu bir parmak izi tarayıcısı bulamadık hatası veriyor...
  9. CPU ve Windows 11 uyumluluğu

in Windows 10 Gaming
    CPU ve Windows 11 uyumluluğu: Dizüstü bilgisayarım, Windows 11'in işlemciden beklediği tüm gereksinimleri karşılıyor. Windows 11'i çalıştırmak için 7 nesil veya daha yeni bir intel işlemciye ihtiyacınız olduğunu okudum. Bende bir intel 7 nesil i57200U var. Öyleyse neden dizüstü bilgisayarıma Windows 11...
  10. CPU ve Windows 11 uyumluluğu

CPU ve Windows 11 uyumluluğu: Dizüstü bilgisayarım, Windows 11'in işlemciden beklediği tüm gereksinimleri karşılıyor. Windows 11'i çalıştırmak için 7 nesil veya daha yeni bir intel işlemciye ihtiyacınız olduğunu okudum. Bende bir intel 7 nesil i57200U var. Öyleyse neden dizüstü bilgisayarıma Windows 11...