Windows 10: windows 11 de başlangıç uygulamasını seçiyorum ama örnek.exe bulunmadı diyor

Discus and support windows 11 de başlangıç uygulamasını seçiyorum ama örnek.exe bulunmadı diyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; bazı kodları denedim ama hala olmuyorşunlar gibiWindows'taki başlangıç uygulamaları belirli kayıt defteri konumlarında depolanabilir.Tüm kullanıcılar... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by um c, Jan 3, 2025.

1. um c Win User

windows 11 de başlangıç uygulamasını seçiyorum ama örnek.exe bulunmadı diyor

bazı kodları denedim ama hala olmuyorşunlar gibiWindows'taki başlangıç uygulamaları belirli kayıt defteri konumlarında depolanabilir.Tüm kullanıcılar için başlangıçta çalışan uygulamalar için kayıt defteri yolları şunlardır:HKLM\Software\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunHKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunGeçerli kullanıcı için başlangıçta çalışan uygulamalar için kayıt defteri yolu:HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunDikkat: kayıt defterini değiştirmek istenmeyen sonuçlara yol açabilir. Değişiklik yapmadan önce dikkatli olmak ve kayıt deft

:)

um c, Jan 3, 2025

2. uyumsuz uygulama

tencent gaming buddy diye bir purogram var anca odada acınca oyun yukleme yeri geliyor özür dilerim yukleme başarısız oldu diyor ki uyumluluk sorunuunu acınca 2 tane uyumsuz uygulama algılandı diyor bitürlü düzeltemedim
    lütfen yardım edin: (((helpp

yuşaşafak, Jan 3, 2025
  3. Ovi Suite and Ovi.com mangles contacts containing non-english characters

Thanks for replying Samuli, I'm not able to reproduce the exact problem at the moment, but I can consistently reproduce corruption of characters with these steps:

1. Create a contact with the name ÆØÅ on 5220xpress

2. Sync the contacts with ovi.com

3. Contact at ovi.com has the name ÆØÃ

I have not been able to reproduce corruption of characters on phone reliably yet. If I rename the ÆØÅ contact on ovi.com to ÆØÅ or do not rename it does not matter, syncing the device with ovi again, I still have ÆØÅ on the device.

heraldo---01, Jan 3, 2025
  4. Shoopakey Win User

Are the makers of the windows phone HTC radar aware that the character "ã" is not available? A Latin character not available, this issue must be a virus, right?

When using the HTC Radar Windows Phone to text or email using words in Portuguese the character "ã" is not an option, since it is a Latin letter, I wonder if this is a bug my phone came with from the manufacturer, because it seems really absurd such character
    not be available.

Shoopakey, Jan 3, 2025
Thema:

Loading...
  1. windows 11 de başlangıç uygulamasını seçiyorum ama örnek.exe bulunmadı diyor - Similar Threads - başlangıç uygulamasını seçiyorum

2. ekran sürücüsü başlatılamadı diyor

in Windows 10 Gaming
    ekran sürücüsü başlatılamadı diyor: valorant ve lolü açamıyorum ekran kartı hatası veriyor bu erroru veriyor ben de aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarının ikisini de sildim ve yeniden başlattım geçer diye ama aksine geçmedi şuanda da açılmıyor napıcam bilmiyorum format atmayı da bilmiyorum yardıma...
  3. ekran sürücüsü başlatılamadı diyor

in Windows 10 Software and Apps
    ekran sürücüsü başlatılamadı diyor: valorant ve lolü açamıyorum ekran kartı hatası veriyor bu erroru veriyor ben de aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarının ikisini de sildim ve yeniden başlattım geçer diye ama aksine geçmedi şuanda da açılmıyor napıcam bilmiyorum format atmayı da bilmiyorum yardıma...
  4. Windows 11'e yükseltme yapmak istiyorum ama olmuyor.

in Windows 10 Gaming
    Windows 11'e yükseltme yapmak istiyorum ama olmuyor.: Merhaba Windows 11'e geçiş yapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum çünkü. Yükseltme uygulaması sistemimin en düşük gereksinimleri karşılamadığını belirtiyor, ama PC Sistem Durumu Denetimi programında ise tam tersi bir sonuç ortaya çıkıyor.ww...
  5. windows 11 de başlangıç uygulamasını seçiyorum ama örnek.exe bulunmadı diyor

in Windows 10 Gaming
    windows 11 de başlangıç uygulamasını seçiyorum ama örnek.exe bulunmadı diyor: bazı kodları denedim ama hala olmuyorşunlar gibiWindows'taki başlangıç uygulamaları belirli kayıt defteri konumlarında depolanabilir.Tüm kullanıcılar için başlangıçta çalışan uygulamalar için kayıt defteri yolları...
  6. windows hello yüz tanıma uygun kamera bulunmadı

windows hello yüz tanıma uygun kamera bulunmadı: lenova thinbook 16p g4 IRH cihazımda windows hello yüz tanıma uygun kamera bulunmadı diye uyarı veriyor ne yapmalıyım https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-hello-y%C3%BCz-tan%C4%B1ma-uygun-kamera/f22a3d3f-7241-4cca-abc5-3e23064c23ec
  7. Ayuda de Windows WinHlp32.exe para Windows 11

in Windows 10 Gaming
    Ayuda de Windows WinHlp32.exe para Windows 11: Buenos días, Tengo un programa, que deseo abrir la opcion de ayuda, sin embargo me muestra el siguiente mensaje:"Error al abrir la Ayuda en programas basados en Windows: "Característica no incluida" o "Ayuda no compatible"Dentro del centro de ayuda indica lo siguiente:Para...
  8. Ayuda de Windows WinHlp32.exe para Windows 11

Ayuda de Windows WinHlp32.exe para Windows 11: Buenos días, Tengo un programa, que deseo abrir la opcion de ayuda, sin embargo me muestra el siguiente mensaje:"Error al abrir la Ayuda en programas basados en Windows: "Característica no incluida" o "Ayuda no compatible"Dentro del centro de ayuda indica lo siguiente:Para...
  9. Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.

in Windows 10 Gaming
    Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.: Windows içinde yerleşik bir şekilde bulunan Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim. Hiç bir yerde nasıl geri yükleyebileceğim konusunda bilgi bulamadım. Herhangi bir yolu var mı?...
  10. Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.

Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.: Windows içinde yerleşik bir şekilde bulunan Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim. Hiç bir yerde nasıl geri yükleyebileceğim konusunda bilgi bulamadım. Herhangi bir yolu var mı?...