Windows 10: windows 11 de başlangıç uygulamasını seçiyorum ama örnek.exe bulunmadı diyor
Discus and support windows 11 de başlangıç uygulamasını seçiyorum ama örnek.exe bulunmadı diyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; bazı kodları denedim ama hala olmuyorşunlar gibiWindows'taki başlangıç uygulamaları belirli kayıt defteri konumlarında depolanabilir.Tüm kullanıcılar... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by um c, Jan 3, 2025.
Thema:
windows 11 de başlangıç uygulamasını seçiyorum ama örnek.exe bulunmadı diyor
Loading...
-
windows 11 de başlangıç uygulamasını seçiyorum ama örnek.exe bulunmadı diyor - Similar Threads - başlangıç uygulamasını seçiyorum
-
ekran sürücüsü başlatılamadı diyor
in Windows 10 Gamingekran sürücüsü başlatılamadı diyor: valorant ve lolü açamıyorum ekran kartı hatası veriyor bu erroru veriyor ben de aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarının ikisini de sildim ve yeniden başlattım geçer diye ama aksine geçmedi şuanda da açılmıyor napıcam bilmiyorum format atmayı da bilmiyorum yardıma... -
ekran sürücüsü başlatılamadı diyor
in Windows 10 Software and Appsekran sürücüsü başlatılamadı diyor: valorant ve lolü açamıyorum ekran kartı hatası veriyor bu erroru veriyor ben de aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarının ikisini de sildim ve yeniden başlattım geçer diye ama aksine geçmedi şuanda da açılmıyor napıcam bilmiyorum format atmayı da bilmiyorum yardıma... -
Windows 11'e yükseltme yapmak istiyorum ama olmuyor.
in Windows 10 GamingWindows 11'e yükseltme yapmak istiyorum ama olmuyor.: Merhaba Windows 11'e geçiş yapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum çünkü. Yükseltme uygulaması sistemimin en düşük gereksinimleri karşılamadığını belirtiyor, ama PC Sistem Durumu Denetimi programında ise tam tersi bir sonuç ortaya çıkıyor.ww... -
windows 11 de başlangıç uygulamasını seçiyorum ama örnek.exe bulunmadı diyor
in Windows 10 Gamingwindows 11 de başlangıç uygulamasını seçiyorum ama örnek.exe bulunmadı diyor: bazı kodları denedim ama hala olmuyorşunlar gibiWindows'taki başlangıç uygulamaları belirli kayıt defteri konumlarında depolanabilir.Tüm kullanıcılar için başlangıçta çalışan uygulamalar için kayıt defteri yolları... -
windows hello yüz tanıma uygun kamera bulunmadı
in Windows 10 Software and Appswindows hello yüz tanıma uygun kamera bulunmadı: lenova thinbook 16p g4 IRH cihazımda windows hello yüz tanıma uygun kamera bulunmadı diye uyarı veriyor ne yapmalıyım https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-hello-y%C3%BCz-tan%C4%B1ma-uygun-kamera/f22a3d3f-7241-4cca-abc5-3e23064c23ec -
Ayuda de Windows WinHlp32.exe para Windows 11
in Windows 10 GamingAyuda de Windows WinHlp32.exe para Windows 11: Buenos días, Tengo un programa, que deseo abrir la opcion de ayuda, sin embargo me muestra el siguiente mensaje:"Error al abrir la Ayuda en programas basados en Windows: "Característica no incluida" o "Ayuda no compatible"Dentro del centro de ayuda indica lo siguiente:Para... -
Ayuda de Windows WinHlp32.exe para Windows 11
in Windows 10 Software and AppsAyuda de Windows WinHlp32.exe para Windows 11: Buenos días, Tengo un programa, que deseo abrir la opcion de ayuda, sin embargo me muestra el siguiente mensaje:"Error al abrir la Ayuda en programas basados en Windows: "Característica no incluida" o "Ayuda no compatible"Dentro del centro de ayuda indica lo siguiente:Para... -
Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.
in Windows 10 GamingPaint uygulamasını yanlışlıkla sildim.: Windows içinde yerleşik bir şekilde bulunan Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim. Hiç bir yerde nasıl geri yükleyebileceğim konusunda bilgi bulamadım. Herhangi bir yolu var mı?... -
Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.
in Windows 10 Software and AppsPaint uygulamasını yanlışlıkla sildim.: Windows içinde yerleşik bir şekilde bulunan Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim. Hiç bir yerde nasıl geri yükleyebileceğim konusunda bilgi bulamadım. Herhangi bir yolu var mı?...