Windows 10: Windows 11 destek süresi ne kadar?
Discus and support Windows 11 destek süresi ne kadar? in Windows 10 Gaming to solve the problem; Windows 11'in destek süresi ile ilgili bir bilgi var mı?... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by MuhammedTemam, Dec 8, 2021.
Thema:
Windows 11 destek süresi ne kadar?
Loading...
-
Windows 11 destek süresi ne kadar? - Similar Threads - destek süresi kadar
-
Windows Defender ne fonctionne pas Win 11
in Windows 10 GamingWindows Defender ne fonctionne pas Win 11: Bonjour,Sans aucune raison, Windows Defender ne se lance plus. Il est toujours affiché en bas à droite de mon écran, accompagné d'une pastille jaune voir photo 1.Quand je clique dessus... rien. L'application ne démarre pas. Quand j'essaie de la lancer depuis la liste des... -
Windows Defender ne fonctionne pas Win 11
in Windows 10 Software and AppsWindows Defender ne fonctionne pas Win 11: Bonjour,Sans aucune raison, Windows Defender ne se lance plus. Il est toujours affiché en bas à droite de mon écran, accompagné d'une pastille jaune voir photo 1.Quand je clique dessus... rien. L'application ne démarre pas. Quand j'essaie de la lancer depuis la liste des... -
bilgisayarda windows 11 pro etkinleştirilmiyor destek alın diyip duruyor ne yapabilirim
in Windows 10 Software and Appsbilgisayarda windows 11 pro etkinleştirilmiyor destek alın diyip duruyor ne yapabilirim: windows wtkinleştirme hatası çıkıp duruyor sorunu çöz diyorum tekrar aynı yere dönüp etkinleşmiyordestek alın yazıyor basamakları ilerliyorum ama bir sonuca varılamıyor... -
bilgisayarda windows 11 pro etkinleştirilmiyor destek alın diyip duruyor ne yapabilirim
in Windows 10 Gamingbilgisayarda windows 11 pro etkinleştirilmiyor destek alın diyip duruyor ne yapabilirim: windows wtkinleştirme hatası çıkıp duruyor sorunu çöz diyorum tekrar aynı yere dönüp etkinleşmiyordestek alın yazıyor basamakları ilerliyorum ama bir sonuca varılamıyor... -
acil destek
in Windows 10 Gamingacil destek: merhaba benim bilgisayarım LOQ 15IAX9 - Type 83GS lenovabu bilgisayarda hangi windows bedava kullanabilirim. şuan 11 pro var ama etkinleştirme yapamıyorum, bilgisayarda bedava windows oldugunu söylemişti aldıgım kişi... -
acil destek
in Windows 10 Software and Appsacil destek: merhaba benim bilgisayarım LOQ 15IAX9 - Type 83GS lenovabu bilgisayarda hangi windows bedava kullanabilirim. şuan 11 pro var ama etkinleştirme yapamıyorum, bilgisayarda bedava windows oldugunu söylemişti aldıgım kişi... -
Ne yapmaliyim?
in Windows 10 GamingNe yapmaliyim?: Windows 11 sürümünü begenmedigim için Windows 10a düsürmek istedim ve win 10u yükledim.Ama yükleme ekraninda çok fazla bekledigim için bilgisayari kapatma geregi duydum.Tekrar açtigimda "Bir sorun olustugundan Pin'iniz kullanilamiyor Pin'inizi tekrar ayarlamak için tiklayin"... -
Ne yapmaliyim?
in Windows 10 Software and AppsNe yapmaliyim?: Windows 11 sürümünü begenmedigim için Windows 10a düsürmek istedim ve win 10u yükledim.Ama yükleme ekraninda çok fazla bekledigim için bilgisayari kapatma geregi duydum.Tekrar açtigimda "Bir sorun olustugundan Pin'iniz kullanilamiyor Pin'inizi tekrar ayarlamak için tiklayin"... -
Windows 11 destek süresi ne kadar?
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 destek süresi ne kadar?: Windows 11'in destek süresi ile ilgili bir bilgi var mı? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-destek-s%C3%BCresi-ne-kadar/171298e9-cfaf-4ce3-bf8b-f34595cf4e81