Windows 10: Windows 11 desteklenmeyen cihaz
Discus and support Windows 11 desteklenmeyen cihaz in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhaba2016 model bir laptoba sahibim. Ancak , işlemci ve TPM özelliklerini desteklemediğinden dolayı Windows 11 yükseltmesi yapamadım.Windows ekibinin... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by murat.avci2, Oct 3, 2022.
Thema:
Windows 11 desteklenmeyen cihaz
Loading...
-
Windows 11 desteklenmeyen cihaz - Similar Threads - desteklenmeyen cihaz
-
Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi
in Windows 10 GamingCihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi: Microsofttan cihazı kitledim daha sorna da yanlışlıkla cihazı sildim şuan laptopa giremiyorum. Bir yönetici oturum açmayı kısıtladı diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum acil desteğe ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.Cihazın seri numarası: SPF2ATV8R... -
Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi
in Windows 10 Software and AppsCihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi: Microsofttan cihazı kitledim daha sorna da yanlışlıkla cihazı sildim şuan laptopa giremiyorum. Bir yönetici oturum açmayı kısıtladı diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum acil desteğe ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.Cihazın seri numarası: SPF2ATV8R... -
Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor
in Windows 10 GamingRoblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor: windows storeden indirdiğim roblox ta rastgele bir oyuna girdiğimde ayarlar mobil oluyor cihazım acer laptop windows 11 lütfen yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/roblox-ayarlar%C4%B1-mobil-cihaz-olarak/24360884-2ec2-4e7c-9fab-7bbf79ee7bb8 -
Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor
in Windows 10 Software and AppsRoblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor: windows storeden indirdiğim roblox ta rastgele bir oyuna girdiğimde ayarlar mobil oluyor cihazım acer laptop windows 11 lütfen yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/roblox-ayarlar%C4%B1-mobil-cihaz-olarak/24360884-2ec2-4e7c-9fab-7bbf79ee7bb8 -
in Windows 10 GamingWindows 11 desteklenmeyen cihaz: Merhaba2016 model bir laptoba sahibim. Ancak , işlemci ve TPM özelliklerini desteklemediğinden dolayı Windows 11 yükseltmesi yapamadım.Windows ekibinin , bu konuda eski bilgisayarlara yönelik bir çalışması olacak mı ?... -
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows 11 desteklenmeyen cihaz: Merhaba2016 model bir laptoba sahibim. Ancak , işlemci ve TPM özelliklerini desteklemediğinden dolayı Windows 11 yükseltmesi yapamadım.Windows ekibinin , bu konuda eski bilgisayarlara yönelik bir çalışması olacak mı ?...