Windows 10: Windows 11 dijital lisans nerelerden alınabilir?

Discus and support Windows 11 dijital lisans nerelerden alınabilir? in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Altı üstü Windows11 dijital lisansları nereden güvenle alınabilir bunu sormak istedim taa buralara kadar geldim enteresanmış: Microsoft un doğru düzgün... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Nurullah Güven, May 6, 2025 at 10:22 AM.

1. Windows 11 dijital lisans nerelerden alınabilir?

Altı üstü Windows11 dijital lisansları nereden güvenle alınabilir bunu sormak istedim taa buralara kadar geldim enteresanmış: Microsoft un doğru düzgün bir müşteri hizmetleri olmaması tam bir hayal kırıklığı. Telefonla arıyorsun ne dediği belli olmayan ve ne dediğini anlamayan bir yapay zeka: sonra mail atalım bari diyoruz o da yok sonunda buradayız sorduk bekliyoruz bakalım:

:)

Nurullah Güven, May 6, 2025 at 10:22 AM

2. Dijital Lisans Kodunu Yeni Sisteme Taşımak

Merhabalar, yeni bir kurulma geçeceğim ve şuanki bilgisayarimdan lisansımı kaldırıp yenisinde kullanmak istiyorum. Bunun için sanırım önce komut istemi ile, daha sonra da Microsoft hesabımın cihazlar bölümünden kaldırmam gerekli. Daha çok merak ettiğim ise şuan aktif kullandığım Windows 11 Pro sistemimde daha önceden etkinleştirdiğim Windows 10 Home lisansımı kaldırmak için tekrardan Windows 10 Home kurup aynı işlemleri tekrarlamalı mıyım? Yoksa şuan halihazırda sistemimde Windows 10 kullanmadığım için sıkıntısız şekilde yeni sistemimde dijital lisansımı tekrar kullanabilir miyim?

Kaan Karameşe1, May 6, 2025 at 10:23 AM
  3. windows xp installation and dual core am

could someone please list the steps they follow to install windows with a dual core processor and windows xp service pack to. I'm reletively new to amd dual core and i feel i'm missing a step. All help will be appreciated. thanx

exodusprime1337, May 6, 2025 at 10:23 AM
  4. Windows 11 dijital lisans nerelerden alınabilir?

FORMAT ATSAM ÜRÜN ANAHTARIM KAYBOLUR MU

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba Enes Şirin,
    Adım Jaspreet Singh.

Yeniden yükleme yolu ile ilgili olarak, lisanslı sistem zaten Windows 11'e düzgün bir şekilde yükseltilmişse, Windows 10'dan geçmek ve ardından 11'e yükseltmek zorunda kalmadan Windows 11'i doğrudan yükleyebilirsiniz.

Lisans kısmı ile ilgili olarak, Windows 10 lisansını satın aldığınızda bir lisans anahtarı aldınız mı? Evet ise, Windows 11'in kurulumu sırasında lisans anahtarına ihtiyacınız olacaktır. Bunun yerine dijital bir lisansınız varsa, Windows 11'i biçimlendirip yükleyebilir ve lisansa sahip Microsoft hesabıyla oturum açabilirsiniz ve otomatik olarak etkinleştirilir.

Yeniden yüklemeden önce de bu mükemmel kılavuzdan geçmenizi tavsiye ederim, böylece işlemin tam olarak ne olduğunu bilirsiniz: https://support.microsoft.com/tr-tr/windows/rei...

Jaspreet.Singh_050., May 6, 2025 at 10:23 AM
Thema:

Windows 11 dijital lisans nerelerden alınabilir?

Loading...
  1. Windows 11 dijital lisans nerelerden alınabilir? - Similar Threads - dijital lisans nerelerden

2. Windows 11 dijital lisans nerelerden alınabilir?

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 dijital lisans nerelerden alınabilir?: Altı üstü Windows11 dijital lisansları nereden güvenle alınabilir bunu sormak istedim taa buralara kadar geldim enteresanmış: Microsoft un doğru düzgün bir müşteri hizmetleri olmaması tam bir hayal kırıklığı. Telefonla arıyorsun ne dediği belli olmayan ve ne dediğini...
  3. windows lisans kodu

in Windows 10 Gaming
    windows lisans kodu: cihazımı ayarlardan sıfırladım ve şimdi lisans kodunu başka bir cihaz tarafından kullanılıyor diye hata alıyorum, windowsu etkinleştiremedim. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-lisans-kodu/ab41038d-9499-4892-b54f-9542c78f2013
  4. dün yaşadığım lisans sorunu

in Windows 10 Gaming
    dün yaşadığım lisans sorunu: ben bu bilgisayarı 5-6 ay once aldım ve dün windows etkinleştirme hatası aldım hatanın sonu:f074 le bitiyor neyse ben ürün anahtarımı denedım "bu ürün anahtarıyle etkinleştirmek için bu cihazın kurulunu etkinleştirme hizmetine baglanması" dıye bır uyarı verıyor ne kadar...
  5. dün yaşadığım lisans sorunu

in Windows 10 Software and Apps
    dün yaşadığım lisans sorunu: ben bu bilgisayarı 5-6 ay once aldım ve dün windows etkinleştirme hatası aldım hatanın sonu:f074 le bitiyor neyse ben ürün anahtarımı denedım "bu ürün anahtarıyle etkinleştirmek için bu cihazın kurulunu etkinleştirme hizmetine baglanması" dıye bır uyarı verıyor ne kadar...
  6. dün yaşadığım lisans sorunu

in Windows 10 Updates and Activation
  7. Dijital Lisans Kodunu Yeni Sisteme Taşımak

in Windows 10 Gaming
    Dijital Lisans Kodunu Yeni Sisteme Taşımak: Merhabalar, yeni bir kurulma geçeceğim ve şuanki bilgisayarimdan lisansımı kaldırıp yenisinde kullanmak istiyorum. Bunun için sanırım önce komut istemi ile, daha sonra da Microsoft hesabımın cihazlar bölümünden kaldırmam gerekli. Daha çok merak ettiğim ise şuan aktif...
  8. Dijital Lisans Kodunu Yeni Sisteme Taşımak

Dijital Lisans Kodunu Yeni Sisteme Taşımak: Merhabalar, yeni bir kurulma geçeceğim ve şuanki bilgisayarimdan lisansımı kaldırıp yenisinde kullanmak istiyorum. Bunun için sanırım önce komut istemi ile, daha sonra da Microsoft hesabımın cihazlar bölümünden kaldırmam gerekli. Daha çok merak ettiğim ise şuan aktif...
  9. Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı...

in Windows 10 Updates and Activation
    Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı...: Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı kişisel hesaba dönüştürebilir miyim? Bu sorunu nasıl çözebilirim?Hesap kilitli olduğu için hiçbir şekilde masa üstünden müdahale edemiyorum....
  10. Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı...

Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı...: Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı kişisel hesaba dönüştürebilir miyim? Bu sorunu nasıl çözebilirim?Hesap kilitli olduğu için hiçbir şekilde masa üstünden müdahale edemiyorum....