Windows 10: Windows 11 Güncelleme sorunu alıyorum
Discus and support Windows 11 Güncelleme sorunu alıyorum in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhaba, Windows 11 de hata alıyorum sürümünüzü yükseltin diyor. Yardımcı olurmusunuz ben hiç bir şey anlamadım.... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Onur CENGiZ1, Dec 8, 2024.
Thema:
Windows 11 Güncelleme sorunu alıyorum
Loading...
-
Windows 11 Güncelleme sorunu alıyorum - Similar Threads - Güncelleme sorunu alıyorum
-
Windows 11 Güncelleme sorunu alıyorum
in Windows 10 GamingWindows 11 Güncelleme sorunu alıyorum: Merhaba, Windows 11 de hata alıyorum sürümünüzü yükseltin diyor. Yardımcı olurmusunuz ben hiç bir şey anlamadım. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-g%C3%BCncelleme-sorunu-al%C4%B1yorum/f1ad565f-21a8-45c2-bd5e-2d80607bee7d -
windows 11 24h2 güncelleme hatası
in Windows 10 Gamingwindows 11 24h2 güncelleme hatası: bilgisayarımı 24h2 versiyonun yükselmek istiyorum fakat 0xc1900201 hatası veriyor Bu bilgisayar şu anda win 11 gereksinimlerini karşılamıyorİşte nedeni:Sistem ayrılmış bölümünü güncelleyemedik... -
Windows 11 internet sorunu
in Windows 10 GamingWindows 11 internet sorunu: Sürücü Adı - Realtek RTL8723DE 802.11b/g/n PCIe Adaptor 1 haftadan fazladır internet bağlantısında sorun yaşıyorum. Diğer cihazlarımda her hangi bir hız kaybı olmazken pcde internet fazlaca yavaş. Benzer bi soruda sürücü güncellemelerine bakılması söylenmiş fakat realtek... -
Windows 11 internet sorunu
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 internet sorunu: Sürücü Adı - Realtek RTL8723DE 802.11b/g/n PCIe Adaptor 1 haftadan fazladır internet bağlantısında sorun yaşıyorum. Diğer cihazlarımda her hangi bir hız kaybı olmazken pcde internet fazlaca yavaş. Benzer bi soruda sürücü güncellemelerine bakılması söylenmiş fakat realtek... -
Windows 11 Güncelleme Almıyor
in Windows 10 GamingWindows 11 Güncelleme Almıyor: MerhabaBilgisayarımda Windows 11 kurulu son 2-3 aydan beri hiçbir şekilde güncelleme almıyorum. Windows Uptade kısmı böyle kalıyor.Yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler.... -
Windows 11 Güncelleme Almıyor
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 Güncelleme Almıyor: MerhabaBilgisayarımda Windows 11 kurulu son 2-3 aydan beri hiçbir şekilde güncelleme almıyorum. Windows Uptade kısmı böyle kalıyor.Yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler.... -
Windows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu
in Windows 10 GamingWindows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu: MerhabalarWindows 11'i normal kullanırken bir güncelleme sonrası hoparlör durduk yere cızırtı yapmaya başladı. Sorun bilgisayarı normal kullanırken birden ortaya çıkıyor. Herhangi bir medya sesi yüksek parazitli gelmeye başlıyor. Sorunun geçici çözümü "ses iyileştir"... -
Windows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu: MerhabalarWindows 11'i normal kullanırken bir güncelleme sonrası hoparlör durduk yere cızırtı yapmaya başladı. Sorun bilgisayarı normal kullanırken birden ortaya çıkıyor. Herhangi bir medya sesi yüksek parazitli gelmeye başlıyor. Sorunun geçici çözümü "ses iyileştir"... -
Ekran kartı güncelleme sorunu.
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingEkran kartı güncelleme sorunu.: Görüntü bağdaştıcılarında 2 tane ekran kartı görünüyordu. AMD Radeon tm 535 in güncel sürümünü AMD'nin sistesinden indirdim ve kurdum. Kurulum tamamlanmadı ve artık Görüntü Bağdaştırıcısında 1 tane ekran kartı gözüküyor. Ne yapmam lazım?...