Windows 10: Windows 11 güncellemesi sonrası internet yok hatası alıyor dhcp sunucusu bulunamıyor
Discus and support Windows 11 güncellemesi sonrası internet yok hatası alıyor dhcp sunucusu bulunamıyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Windows 11 güncellemesi geldi güncelledim açıldığında dhcp sunucusu bulunmadı hatası aldı pcyi kapatıp açtım ama işe yaramadı güncellemeye... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Veysel 43, Nov 9, 2024.
Thema:
Windows 11 güncellemesi sonrası internet yok hatası alıyor dhcp sunucusu bulunamıyor
Loading...
-
Windows 11 güncellemesi sonrası internet yok hatası alıyor dhcp sunucusu bulunamıyor - Similar Threads - güncellemesi sonrası internet
-
windows update "Yükleme hatası - 0xc1900201" windows 11pro 24h2 güncellemesi?
in Windows 10 Gamingwindows update "Yükleme hatası - 0xc1900201" windows 11pro 24h2 güncellemesi?: ne yaptıysam bu hatayı aşamadım %8 e gelince güncelleme "Yükleme hatası - 0xc1900201" alıyorum sistem dosyalarını güncelleyemedik çıkıyor.... -
windows update "Yükleme hatası - 0xc1900201" windows 11pro 24h2 güncellemesi?
in Windows 10 Software and Appswindows update "Yükleme hatası - 0xc1900201" windows 11pro 24h2 güncellemesi?: ne yaptıysam bu hatayı aşamadım %8 e gelince güncelleme "Yükleme hatası - 0xc1900201" alıyorum sistem dosyalarını güncelleyemedik çıkıyor.... -
Böyle bir microsoft hesabı yok hatası
in Windows 10 GamingBöyle bir microsoft hesabı yok hatası: Merhaba arkadaşlar geçenelerde bilgisayarıma bir trojen saldırısı oldu ve bütün hesap bilgilerim çalındı microsoft hesabına girmeyi denediğimde böyle bir hesap yok hatası aldım ama diğer bilgisayarımda helen hesap oturum açık bir şekilde duruyor bana yardımcı olursanız... -
Böyle bir microsoft hesabı yok hatası
in Windows 10 Software and AppsBöyle bir microsoft hesabı yok hatası: Merhaba arkadaşlar geçenelerde bilgisayarıma bir trojen saldırısı oldu ve bütün hesap bilgilerim çalındı microsoft hesabına girmeyi denediğimde böyle bir hesap yok hatası aldım ama diğer bilgisayarımda helen hesap oturum açık bir şekilde duruyor bana yardımcı olursanız... -
Eduroam İnternet Yok Uyarısı
in Windows 10 GamingEduroam İnternet Yok Uyarısı: Windows 11 kullanıyorum. Üniversitenin Eduroamına bağlandığım zaman ilk önce bağlantı var ve çekiyor gözüküyor. Ama tarayıcı bir şeye girdiğim zaman internet vermiyor ve bir süre sonra internet yok yazısı ile karşılaşıyorum. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.... -
Eduroam İnternet Yok Uyarısı
in Windows 10 Software and AppsEduroam İnternet Yok Uyarısı: Windows 11 kullanıyorum. Üniversitenin Eduroamına bağlandığım zaman ilk önce bağlantı var ve çekiyor gözüküyor. Ama tarayıcı bir şeye girdiğim zaman internet vermiyor ve bir süre sonra internet yok yazısı ile karşılaşıyorum. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.... -
Windows 11 güncellemesi sonrası internet yok hatası alıyor dhcp sunucusu bulunamıyor
in Windows 10 GamingWindows 11 güncellemesi sonrası internet yok hatası alıyor dhcp sunucusu bulunamıyor: Windows 11 güncellemesi geldi güncelledim açıldığında dhcp sunucusu bulunmadı hatası aldı pcyi kapatıp açtım ama işe yaramadı güncellemeye kaldırdığımda düzeliyor tekrar güncelleyip denediğimde bozuluyor ne yapmam lazım... -
Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası
in Windows 10 GamingWindows 8.1 Bağlantı yok Hatası: Merhaba.Windows 8.1 bilgisayarıma format attım.Önceden wi-fi ile çalışıyordu, wi-fi'leri gösteriyordu fakat formattan sonra ağlar kısmına girince: "Bağlantı yok" diyor.Ağ bağlantılarını görüntüle kısmına gittiğimde ise sadece ethernet gösteriyor.Ama biz ethernet... -
Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası
in Windows 10 Software and AppsWindows 8.1 Bağlantı yok Hatası: Merhaba.Windows 8.1 bilgisayarıma format attım.Önceden wi-fi ile çalışıyordu, wi-fi'leri gösteriyordu fakat formattan sonra ağlar kısmına girince: "Bağlantı yok" diyor.Ağ bağlantılarını görüntüle kısmına gittiğimde ise sadece ethernet gösteriyor.Ama biz ethernet...