Windows 10: Windows 11 home'dan Windows 11 pro'ya yükseltme

Discus and support Windows 11 home'dan Windows 11 pro'ya yükseltme in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba Microsoft Store üzerinden Windows 11 Home satın almıştım şimdi tekrar Microsoft Store üzerinden Windows 11 pro'ya yükseltmek istiyorum kafama... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Black Wolf20, Feb 9, 2024.

1. Windows 11 home'dan Windows 11 pro'ya yükseltme

Merhaba Microsoft Store üzerinden Windows 11 Home satın almıştım şimdi tekrar Microsoft Store üzerinden Windows 11 pro'ya yükseltmek istiyorum kafama takılan 2 adet soru var Soru 1 yükseltme yaptığım zaman Windows 11 home'u artık kullanamayacak mıyım Soru 2 yükseltme yaparken ödeme yaptıktan sonra bana yükseltme lisansı mail olarak gönderilecek mi yani Format attıktan sonra istersem Home istersem Pro kurabilecek miyim cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

:)

Black Wolf20, Feb 9, 2024

2. Windows 10 dan 11 e yükseltme

Windows 10 dan 11 e yükseltme araci ile yukseltirken adim 3/3 %99 da 2 saatir bekliyorum yukseltmeye de baslayali 6 saat kadar oldu ne yapmaliyim?

EgemenAktay, Feb 9, 2024
  3. JonGrimes Win User
    Windows 11 Pro Upgrade from Windows 10 Pro Edition

No but after it installed the malfunctioning Windows 11 upgrade it was listed as Windows 11 Pro. Microsoft Windows support advised I reinstall Windows 10 Pro and said that Windows 11 is really only meant for new PC's that come with it preinstalled. MSI website doesn't list my 2020 GT76 Titan dt-039 notebook on their Windows 11 upgrade eligibility list so I guess that's why the Windows 11 Pro upgrade failed. I suggest being careful with trying the Windows 11 upgrade despite it stating my notebook was capable of running Windows 11 it was wrong. Luckily I have the original Windows 10 Pro USB Flash drive because the Windows 11 Pro upgrade was so incomplete I had no way of reverting notebook back to Windows 10 without reinstalling from a USB Flash.

JonGrimes, Feb 9, 2024
  4. Windows 11 home'dan Windows 11 pro'ya yükseltme

Windows 10 dan 11 e yükseltme

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba, ben Elise, sizin gibi bir kullanıcıyım ve sorununuza yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Tamamlamayı denemek için biraz daha uzun süre bırakmak en iyisidir, ancak bu işe yaramazsa, bilgisayarınızı yeniden başlatmanız ve ardından yükleme işlemini tekrar denemeniz gerekebilir.

Yükseltme aracı hala çalışmıyorsa, kurulum medyası oluşturmayı deneyin, lütfen şu talimatları izleyin:
    https://support.microsoft.com/windows/99a58364-...

Kurulum medyasını oluşturduktan sonra, USB'ye yeniden başlayabilir ve bunu yükseltmek için kullanabilirsiniz.

Daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa lütfen bana bildirin.

İçten dileklerimle
    Elise

EliseM_456, Feb 9, 2024
Thema:

Windows 11 home'dan Windows 11 pro'ya yükseltme

Loading...
  1. Windows 11 home'dan Windows 11 pro'ya yükseltme - Similar Threads - home'dan pro'ya yükseltme

2. Windows 11'e yükseltme yapmak istiyorum ama olmuyor.

in Windows 10 Gaming
    Windows 11'e yükseltme yapmak istiyorum ama olmuyor.: Merhaba Windows 11'e geçiş yapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum çünkü. Yükseltme uygulaması sistemimin en düşük gereksinimleri karşılamadığını belirtiyor, ama PC Sistem Durumu Denetimi programında ise tam tersi bir sonuç ortaya çıkıyor.ww...
  3. Windows 11'e yükseltme yapmak istiyorum ama olmuyor.

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 11'e yükseltme yapmak istiyorum ama olmuyor.: Merhaba Windows 11'e geçiş yapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum çünkü. Yükseltme uygulaması sistemimin en düşük gereksinimleri karşılamadığını belirtiyor, ama PC Sistem Durumu Denetimi programında ise tam tersi bir sonuç ortaya çıkıyor.ww...
  4. Windows 11 to windows 11 pro

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 to windows 11 pro: So I have a windows 11 key and I bought a windows 11 pro key, would I be able to give away the regular key to a relative or would that cause issues with my windows pro account....
  5. Windows 11 to windows 11 pro

Windows 11 to windows 11 pro: So I have a windows 11 key and I bought a windows 11 pro key, would I be able to give away the regular key to a relative or would that cause issues with my windows pro account....
  6. Windows 11 home'dan Windows 11 pro'ya yükseltme

Windows 11 home'dan Windows 11 pro'ya yükseltme: Merhaba Microsoft Store üzerinden Windows 11 Home satın almıştım şimdi tekrar Microsoft Store üzerinden Windows 11 pro'ya yükseltmek istiyorum kafama takılan 2 adet soru var Soru 1 yükseltme yaptığım zaman Windows 11 home'u artık kullanamayacak mıyım Soru 2 yükseltme yaparken...
  7. Windows 10 dan 11 e yükseltme

in Windows 10 Gaming
    Windows 10 dan 11 e yükseltme: Windows 10 dan 11 e yükseltme araci ile yukseltirken adim 3/3 %99 da 2 saatir bekliyorum yukseltmeye de baslayali 6 saat kadar oldu ne yapmaliyim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-dan-11-e-y%C3%BCkseltme/97d9f908-c8c0-467d-8af0-05bbed927633
  8. Windows 10 dan 11 e yükseltme

Windows 10 dan 11 e yükseltme: Windows 10 dan 11 e yükseltme araci ile yukseltirken adim 3/3 %99 da 2 saatir bekliyorum yukseltmeye de baslayali 6 saat kadar oldu ne yapmaliyim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-dan-11-e-y%C3%BCkseltme/97d9f908-c8c0-467d-8af0-05bbed927633
  9. Windows 11 features not in Windows 11

in Windows 10 Ask Insider
    Windows 11 features not in Windows 11: I tried to compair windows 11 features with windows 11 which is not available in windows 10 so you can decide you need to upgrade or not or you need those features or not Enjoy! https://youtu.be/mQof1jvBwWQ submitted by /u/TechSanjeet [link] [comments]...
  10. yükseltme

in Windows 10 Installation and Upgrade
    yükseltme: intel corparotion driver update error https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/y%C3%BCkseltme/15160b91-50d1-4e25-ab1f-a4dfaecb410c