Windows 10: windows 11 hoperlör görünmüyor

Discus and support windows 11 hoperlör görünmüyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; windows 11 yüklü bir laptop kullanıyorum laptobun kendi hoperlörü normalde realtek audio diye gözüküyordu ama bir uygulamadan tüm sürücüleri... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by ALİ EREN EKİNCİ, Aug 30, 2024.

1. windows 11 hoperlör görünmüyor

windows 11 yüklü bir laptop kullanıyorum laptobun kendi hoperlörü normalde realtek audio diye gözüküyordu ama bir uygulamadan tüm sürücüleri güncelledikten sonra hoperlör görünmemeye başladı ama kulaklık takınca kulaklık çalışıyor. msı'ın sitesinden realtek audio sürücüsünü güncelledim ama bir şey değişmedi https://www.msi.com/Laptop/Vector-GP76-12UX/support?sub_product=Vector-GP76-12UHSO#driver cihazın modeli msı vector g76 12uhso

:)

ALİ EREN EKİNCİ, Aug 30, 2024

2. Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor

Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor

Mtziki Kxamen, Aug 30, 2024
  3. windows xp installation and dual core am

could someone please list the steps they follow to install windows with a dual core processor and windows xp service pack to. I'm reletively new to amd dual core and i feel i'm missing a step. All help will be appreciated. thanx

exodusprime1337, Aug 30, 2024
  4. Monk.e83 Win User

windows 11 hoperlör görünmüyor

Unlocked Realtek HD Audio Drivers Windows 7 & 8 (With Dolby Digital Live and DTS Interactive)

DTS supported natively by Windows 8/8.1 and it should work on windows 10 too just DDL require to unlock your driver .

Monk.e83, Aug 30, 2024
Thema:

windows 11 hoperlör görünmüyor

Loading...
  1. windows 11 hoperlör görünmüyor - Similar Threads - hoperlör görünmüyor

2. Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor

in Windows 10 Gaming
    Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor: Windows sistem ayarlarinda gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum görüntü seç bölümünde "Ekran 1:Dahili Ekran" seçeneği çıkıyor. Bilgisayarım laptop ayrı bir ekran kullanmıyorum.Aşağıda Ekran bilgilerinde ise ;"Dahili ekran IntelR UHD Graphics 630 cihazına bağlı" olarak...
  3. Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor

in Windows 10 Software and Apps
    Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor: Windows sistem ayarlarinda gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum görüntü seç bölümünde "Ekran 1:Dahili Ekran" seçeneği çıkıyor. Bilgisayarım laptop ayrı bir ekran kullanmıyorum.Aşağıda Ekran bilgilerinde ise ;"Dahili ekran IntelR UHD Graphics 630 cihazına bağlı" olarak...
  4. Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor

in Windows 10 Customization
  5. Realtek audio görünmüyor

in Windows 10 Gaming
    Realtek audio görünmüyor: bir uygulama ile tüm sürücüleri güncelledikten sonra realtek audio görünmemeye başladı sonra çözüm olarak bir sürü şey denedim bunlarraltek sürücülerini silip tekrar yüklemek aygıt yöneticisinden eski cihaz eklemek windows'u tekrar kurmaken sonunda bilgisayarı tamamen...
  6. Realtek audio görünmüyor

Realtek audio görünmüyor: bir uygulama ile tüm sürücüleri güncelledikten sonra realtek audio görünmemeye başladı sonra çözüm olarak bir sürü şey denedim bunlarraltek sürücülerini silip tekrar yüklemek aygıt yöneticisinden eski cihaz eklemek windows'u tekrar kurmaken sonunda bilgisayarı tamamen...
  7. windows 11 hoperlör görünmüyor

in Windows 10 Gaming
    windows 11 hoperlör görünmüyor: windows 11 yüklü bir laptop kullanıyorum laptobun kendi hoperlörü normalde realtek audio diye gözüküyordu ama bir uygulamadan tüm sürücüleri güncelledikten sonra hoperlör görünmemeye başladı ama kulaklık takınca kulaklık çalışıyor. msı'ın sitesinden realtek audio sürücüsünü...
  8. Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor

in Windows 10 Gaming
    Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor: Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/acil-yard%C4%B1m-s%C3%B6zc%C3%BCkler-yaln%C4%B1zca/2cfae1c3-db9d-4ce3-b492-787ede3c9999
  9. Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor

Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor: Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/acil-yard%C4%B1m-s%C3%B6zc%C3%BCkler-yaln%C4%B1zca/2cfae1c3-db9d-4ce3-b492-787ede3c9999
  10. Acil yardım Sözcükler, yalnızca Windows onay kutularında görev çubuğunda görünmüyor

in Windows 10 Customization