Windows 10: Windows 11 kullanıyorum ve yerel hesabımda profil fotografı degiştirmek...

Discus and support Windows 11 kullanıyorum ve yerel hesabımda profil fotografı degiştirmek... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Ben internetten indirdigim fotografın uzantısını degiştirmiştim ondan sonra olmuş olabilir.... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by İsa Ersan1, Apr 20, 2024.

1. Windows 11 kullanıyorum ve yerel hesabımda profil fotografı degiştirmek...

Ben internetten indirdigim fotografın uzantısını degiştirmiştim ondan sonra olmuş olabilir.

:)

İsa Ersan1, Apr 20, 2024

2. Ekran Kartımı Uygulamalarda Seçebiliyom AMA MİNECRAFTTA SEÇEMİYORUM

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Yeni kullanıcının oluşturulmasından mı bahsediyorsunuz? Hiç korkmanıza gerek yok, açıkladığım gibi, bazı kullanıcılar bozulabilir ve sorunlara neden olabilir, bu nedenle yeni bir yönetici kullanıcıyla test etmeniz gerekir, isterseniz burada nasıl yapacağınızı görün:
    https://support.microsoft.com/tr-tr/windows/win...

Saygılarımla,
    Claudeir

Claudeeera, Apr 20, 2024
  3. Leonard_Y Win User
    Lightshot App Not Working / Lightshot Çalışmıyor

Bu yanıt otomatik olarak çevrildi. Bu nedenle dil bilgisi hataları veya tuhaf ifade biçimi görülebilir.

Merhaba

Tebrikler!

Microsoft Topluluğu'nda yayınladığınız için teşekkür ederiz.

Açıklamanıza dayanarak, Lightshot Uygulaması Windows 11 cihazınızda çalışmıyor gibi görünüyor. Bunun nedeni bozuk dosya sistemi olabilir. Bunun üzerinde birlikte çalışalım.

Durumu daha iyi anlamak için, aşağıdaki gibi şu soruları sormak istiyoruz:

• Hangi Windows derlemesini ve sürümünü kullanıyorsunuz? - Başlat menüsüne tıklayın > WINVER yazın > Enter tuşuna basın
    • Cihazınızın markası ve modeli nedir? tüm özellikleri içerir
    • Herhangi bir hata mesajı/kodu alıyor musunuz? Evet ise, bize bir ekran görüntüsü gönderin
    Sorunu daha da izole etmek için lütfen aşağıdaki yöntemleri deneyin ve yardımcı olup olmadığını bize bildirin. Üçüncü taraf bir uygulamayla çalıştığımız için bazı yöntemlerin geçerli olmayabileceğini unutmayın.

• Bekleyen Windows güncelleştirmesini yükleme
    1. Windows ayarlarını açma
    2. Güncelleme ve Güvenlik'i seçin
    3. sol bölmede Windows Update'i seçin
    4. güncellemeleri kontrol edin, ardından güncellemeleri yüklemek için ŞİMDİ YENİDEN BAŞLAT
    1. Görev çubuğundaki arama kutusuna komut istemi yazın ve sonuç listesinde Komut İstemi'ni (Masaüstü uygulaması) sağ tıklatın veya basılı tutun . Yönetici olarak çalıştır'ı ve ardındanEvet'i seçin.
    2. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth yazın (/" işaretlerinden önceki boşluğa dikkat edin) ve Enter tuşuna basın . (Not: Bu adımın başlaması ve tamamlanması birkaç dakika sürebilir.)
    3. "İşlem başarıyla tamamlandı" iletisini gördüğünüzde, sfc /scannow yazın ("sfc " ile "/" arasındaki boşluğa dikkat edin) ve Enter tuşuna basın.
    4. "Doğrulama %100 tamamlandı" iletisini gördüğünüzde, exit yazın ve Enter tuşuna basın.
    Yukarıdaki sorularımıza bir yanıt aldıktan sonra başka sorun giderme önerileri de önerebiliriz.

İçtenlikle

Leonardo_Y

Leonard_Y, Apr 20, 2024
  4. Windows 11 kullanıyorum ve yerel hesabımda profil fotografı degiştirmek...

CCC Profiles that disappear

id suggest a spyware check

eidairaman1, Apr 20, 2024
Thema:

Windows 11 kullanıyorum ve yerel hesabımda profil fotografı degiştirmek...

Loading...
  1. Windows 11 kullanıyorum ve yerel hesabımda profil fotografı degiştirmek... - Similar Threads - kullanıyorum yerel hesabımda

2. Windows 11 kullanıyorum. Güncelleştirme sorunu yaşıyorum

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 kullanıyorum. Güncelleştirme sorunu yaşıyorum: "2025-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 24H2 03 Toplu Güncelleştirmesi KB5053598" güncellemesi için kaç defa yeniden başlatma yapsam da güncellemeyi yapmıyor ve bu şekilde kalıyor. Nasıl düzeltebilirim?...
  3. Windows 11 kullanıyorum. Güncelleştirme sorunu yaşıyorum

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 11 kullanıyorum. Güncelleştirme sorunu yaşıyorum: "2025-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 24H2 03 Toplu Güncelleştirmesi KB5053598" güncellemesi için kaç defa yeniden başlatma yapsam da güncellemeyi yapmıyor ve bu şekilde kalıyor. Nasıl düzeltebilirim?...
  4. Minecraft hesabımda sunuculara giremiyorum

in Windows 10 Gaming
    Minecraft hesabımda sunuculara giremiyorum: Minecraft hesabımda sunuculara giremiyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/minecraft-hesab%C4%B1mda-sunuculara-giremiyorum/1b0c32d8-62ed-4195-8449-d33d1d624403
  5. Minecraft hesabımda sunuculara giremiyorum

Minecraft hesabımda sunuculara giremiyorum: Minecraft hesabımda sunuculara giremiyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/minecraft-hesab%C4%B1mda-sunuculara-giremiyorum/1b0c32d8-62ed-4195-8449-d33d1d624403
  6. Windows 11 kullanıyorum ve yerel hesabımda profil fotografı degiştirmek...

Windows 11 kullanıyorum ve yerel hesabımda profil fotografı degiştirmek...: Ben internetten indirdigim fotografın uzantısını degiştirmiştim ondan sonra olmuş olabilir. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-kullan%C4%B1yorum-ve-yerel/58e24a0b-338d-48db-8b6a-b1bd3e817052
  7. arkadaşlar ben windows10 kullanıyorum ve bazı uyglamalarda belirtilen aygıta erişilemedi...

in Windows 10 Gaming
    arkadaşlar ben windows10 kullanıyorum ve bazı uyglamalarda belirtilen aygıta erişilemedi...: lütfen yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/arkada%C5%9Flar-ben-windows10-kullan%C4%B1yorum-ve/70dbfb2e-1ffa-4df8-944e-48badeb4a090
  8. arkadaşlar ben windows10 kullanıyorum ve bazı uyglamalarda belirtilen aygıta erişilemedi...

arkadaşlar ben windows10 kullanıyorum ve bazı uyglamalarda belirtilen aygıta erişilemedi...: lütfen yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/arkada%C5%9Flar-ben-windows10-kullan%C4%B1yorum-ve/70dbfb2e-1ffa-4df8-944e-48badeb4a090
  9. arkadaşlar ben windows10 kullanıyorum ve bazı uyglamalarda belirtilen aygıta erişilemedi...

in Windows 10 Drivers and Hardware
  10. CPU ve Windows 11 uyumluluğu

CPU ve Windows 11 uyumluluğu: Dizüstü bilgisayarım, Windows 11'in işlemciden beklediği tüm gereksinimleri karşılıyor. Windows 11'i çalıştırmak için 7 nesil veya daha yeni bir intel işlemciye ihtiyacınız olduğunu okudum. Bende bir intel 7 nesil i57200U var. Öyleyse neden dizüstü bilgisayarıma Windows 11...