Windows 10: Windows 11 kurulum hatası

Discus and support Windows 11 kurulum hatası in Windows 10 Gaming to solve the problem; hata kodu olarak 0xc0000005 hatasını alıyorum bundan dolayı yüklemeyi gerçekleştiremiyorum yardımcı olabilir misiniz.... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by ahmet aslan3, Mar 16, 2025.

1. Windows 11 kurulum hatası

hata kodu olarak 0xc0000005 hatasını alıyorum bundan dolayı yüklemeyi gerçekleştiremiyorum yardımcı olabilir misiniz.

:)

ahmet aslan3, Mar 16, 2025
  2. ayazayaz2 Win User

hata bilgisi

güncelleştirme yapmıyor (0x80240fff) hata kodu veriyor bu konuda yardıma ihtiyacım var

ayazayaz2, Mar 16, 2025
  3. windows xp installation and dual core am

could someone please list the steps they follow to install windows with a dual core processor and windows xp service pack to. I'm reletively new to amd dual core and i feel i'm missing a step. All help will be appreciated. thanx

exodusprime1337, Mar 16, 2025
  4. BarisT Win User

Windows 11 kurulum hatası

Nokia Haritalar Kurulum Sorunlarını Giderme

Burada Symbian için Nokia Haritalar ile ilgili olarak gözlemlenen kurulum sorunlarından bazılarının listesi verilmiştir:

Belirti: Haritaların yeni sürümünü başlatmayı denediğimde telefon çöküyor.

Etkilenen Cihazlar: Haritalar 3.04 yüklü

Çözüm: Joikuspot Premium sahibiyseniz, sürüm 3.0'a güncelleyin.

Açıklama: Bu soruna Joikuspot Premium'da Haritalar 3.04 sürümü başlatıldıktan sonra keşfedilen bir sorun neden oluyor olabilir. Bu sorun, cihazınızda Wi-Fi konumlandırma etkinleştirildiğinde Haritalar'ın çökmesine neden oluyor.

Belirti: "Uyumlu değil" hatası

Etkilenen Cihazlar: tümü

Çözüm: Cihazınızın yazılımını güncelleyin. En yeni sürüme sahip olduğunuz halde telefonunuz Nokia Haritalar ile uyumlu değilse, telefon operatörünüz bunu yapmanızı engelleyen bir versiyon uygulamış olabilir.

Açıklama: En yeni Nokia Haritalar sürümünü yükleyebilmeniz için ürün yazılımınızı güncellemeniz gerekebilir.

Belirti: C sürücüsünde yeterli hafıza yok.

Etkilenen Cihazlar: Tümü ancak özellikle N97.

Çözüm: Bu sorunun tek çözümü uygulama silerek veya taşıyarak C sürücüsünde alan açmaktır. Ayrıca, diğer uygulamaları depolama için C haricindeki sürücüleri kullanacak şekilde yapılandırmak da yardımcı olabilir.

Açıklama: Nokia Haritalar'ın hızlı bir şekilde gerçekleştirmesi gereken çok sayıda işlem vardır, bu yüzden C sürücüsüne yüklenmesi gerekir, aksi taktirde çok yavaş çalışır. Başka sürücülere yüklenirse Haritalar'ın düzgün çalışması mümkün değildir. Maalesef
    bazı cihazlarda C sürücüsünde çok fazla alan bulunmaz ve bu durumu değiştiremeyiz. Bizler her zaman uygulamaları, ihtiyacınız olan özellikleri eksiksiz olarak sağlarken daha küçük yer kaplayacak hale getirmenin yollarını arıyoruz.

Belirti: "Disk takılmadı" hatası

Etkilenen Cihazlar: Dahili depo hafızası olmayan cihazlar

Çözüm: Nokia Haritalar'ı yüklemeden önce telefonunuza bir hafıza kartı takın.

Açıklama: Az sayıda cihaz Haritalar'ın yüklenmesi için bir hafıza kartı gerektirir.

Belirti: hata -5

Etkilenen Cihazlar: Tümü

Çözüm:

Yazılım Güncellemesi yoluyla kurulumun başarısız olmasının nedeni aşağıdaki öğeler olabilir:

• Şebeke nedeniyle, indirme işlemi sırasında paketler kaybolmuş olabilir. (veya)
    • Cihazda yeterli hafıza yok (veya)
    • Haritalar'ın eski sürümlerinde paket yapısı ile ilgili bazı sorunlar olabilir.
    Haritalar 3.06 veya daha önceki bir sürüm yüklü ise eski Haritalar sürümünü kaldırın ve en yeni Haritalar sürümünü yeniden yükleyin.

Açıklama: Bu hatanın, indirme sırasında veri paketlerinin kaybolması, cihaz hafızasının yetersiz olması veya eski Haritalar sürümünün değiştirilmesinde yaşanan sorunlar gibi çeşitli nedenleri olabilir.

Kurulum veya kullanım ile ilgili burada listelenmeyen sorunlar için lütfen Sıkça Sorulan Sorulara bakın.

BarisT, Mar 16, 2025
Thema:

Windows 11 kurulum hatası

Loading...
  1. Windows 11 kurulum hatası - Similar Threads - kurulum hatası

2. Windows 11 kurulum hatası

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 11 kurulum hatası: hata kodu olarak 0xc0000005 hatasını alıyorum bundan dolayı yüklemeyi gerçekleştiremiyorum yardımcı olabilir misiniz. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-kurulum-hatas%C4%B1/6b36ced6-134c-4340-aaf7-5b26e23913cd
  3. windows 11 kurulum dosyasını flasha atarken sorun oluyor

in Windows 10 Gaming
    windows 11 kurulum dosyasını flasha atarken sorun oluyor: wındows 11in ıso dosyasını yükledıgımde rufusta error iso image extraction failure hatasını alıyorum yükleme medyası oluştururken de 0x80070003-0xa001b hatası alıyorum lütfen yardımcı olun iki methodu da 3 4 kere denedim...
  4. windows 11 kurulum dosyasını flasha atarken sorun oluyor

windows 11 kurulum dosyasını flasha atarken sorun oluyor: wındows 11in ıso dosyasını yükledıgımde rufusta error iso image extraction failure hatasını alıyorum yükleme medyası oluştururken de 0x80070003-0xa001b hatası alıyorum lütfen yardımcı olun iki methodu da 3 4 kere denedim...
  5. Windows 11 kurulum ekranında disk leri bulamiyor

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 kurulum ekranında disk leri bulamiyor: USB ni içine yazdırdım USB yi format atmak için bilgisayara takip yeniden başlattım diskler de sorun çıktı sıfırlayıp gpt ye çevirdim şuan 0x80042444 hatası alıyorum diskler gözükmüyor lütfen yardımcı olun...
  6. Windows 11 kurulum ekranında disk leri bulamiyor

Windows 11 kurulum ekranında disk leri bulamiyor: USB ni içine yazdırdım USB yi format atmak için bilgisayara takip yeniden başlattım diskler de sorun çıktı sıfırlayıp gpt ye çevirdim şuan 0x80042444 hatası alıyorum diskler gözükmüyor lütfen yardımcı olun...
  7. Temiz kurulum sonrası Güvenilirlik Geçmişinde bir sürü hata

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Temiz kurulum sonrası Güvenilirlik Geçmişinde bir sürü hata: Temiz bir windows 11 kurulumundan sonra bütün güncelleştirmeleri yapıp güvenilirlik geçmişine bakmak istedim ve bir sürü kritik olaylar olduğunu gördüm Olayların çoğunda windows package manager server.exe var1. olan hatada bunlar yazıyorHatalı uygulama adı:...
  8. Temiz kurulum sonrası Güvenilirlik Geçmişinde bir sürü hata

in Windows 10 Gaming
    Temiz kurulum sonrası Güvenilirlik Geçmişinde bir sürü hata: Temiz bir windows 11 kurulumundan sonra bütün güncelleştirmeleri yapıp güvenilirlik geçmişine bakmak istedim ve bir sürü kritik olaylar olduğunu gördüm Olayların çoğunda windows package manager server.exe var1. olan hatada bunlar yazıyorHatalı uygulama adı:...
  9. Temiz kurulum sonrası Güvenilirlik Geçmişinde bir sürü hata

10. Özel Windows 10 Kurulum Görüntüsü Arka Planı

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Özel Windows 10 Kurulum Görüntüsü Arka Planı: Herkese merhaba, Windows Kurulumu sırasında arka planı değiştirmenin mmkn olup olmadığını merak ediyordum. Ya da bir şekilde, kurulum bir otomatik katılım dosyası ile gerekleştiğinden ekranda hibir şey gstermeyecek şekilde yapın. Bir Windows Pro 1909 srm kullanacağım. [img]...