Windows 10: Windows 11 medya oynatıcısı uygulamasında çalma listesi oluşturamıyorum
Discus and support Windows 11 medya oynatıcısı uygulamasında çalma listesi oluşturamıyorum in Windows 10 Gaming to solve the problem; I am a Windows 11 user. I couldn't find a solution anywhere, please help me. I cannot create a playlist.... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by StarlendS, Nov 20, 2024.
Thema:
Windows 11 medya oynatıcısı uygulamasında çalma listesi oluşturamıyorum
Loading...
-
Windows 11 medya oynatıcısı uygulamasında çalma listesi oluşturamıyorum - Similar Threads - medya oynatıcısı uygulamasında
-
Windows 11 medya oynatıcısı uygulamasında çalma listesi oluşturamıyorum
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 medya oynatıcısı uygulamasında çalma listesi oluşturamıyorum: I am a Windows 11 user. I couldn't find a solution anywhere, please help me. I cannot create a playlist. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-medya-oynat%C4%B1c%C4%B1s%C4%B1/e1479917-30fa-41df-8456-465fd54a3386 -
oyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...
in Windows 10 Gamingoyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...: masaüstünde iken normal gözüküyor fakat oyuna girdiğimde ses barı medya oynatıcısı simsiyah gözüküyor. her ne denediysem başaramadım, ne yapmam gerekiyor?... -
oyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...
in Windows 10 Software and Appsoyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...: masaüstünde iken normal gözüküyor fakat oyuna girdiğimde ses barı medya oynatıcısı simsiyah gözüküyor. her ne denediysem başaramadım, ne yapmam gerekiyor?... -
in Windows 10 Customizationoyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...: masaüstünde iken normal gözüküyor fakat oyuna girdiğimde ses barı medya oynatıcısı simsiyah gözüküyor. her ne denediysem başaramadım, ne yapmam gerekiyor?... -
Eğer ayarlar uygulamasında sisteme girersem 30 saniye içerisinde ayarlar kapanıyor.
in Windows 10 Software and AppsEğer ayarlar uygulamasında sisteme girersem 30 saniye içerisinde ayarlar kapanıyor.: Ayarlar içerisindeki diğer seceneklerde sorun yok sadece sisteme girersem kapanıyor. İnternette bulduğum bir çok çözümü denedim olmadı. sistem geri yükleme yaptım yine de sorunum çözülmedi.... -
Eğer ayarlar uygulamasında sisteme girersem 30 saniye içerisinde ayarlar kapanıyor.
in Windows 10 CustomizationEğer ayarlar uygulamasında sisteme girersem 30 saniye içerisinde ayarlar kapanıyor.: Ayarlar içerisindeki diğer seceneklerde sorun yok sadece sisteme girersem kapanıyor. İnternette bulduğum bir çok çözümü denedim olmadı. sistem geri yükleme yaptım yine de sorunum çözülmedi.... -
Yeni Basit birim oluşturamıyorum
in Windows 10 Network and SharingYeni Basit birim oluşturamıyorum: Merhaba Diskim için yeni bir birim oluşturmak istiyorum fakat yeni disk birimi bölgesi kapalı https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/yeni-basit-birim-olu%C5%9Fturam%C4%B1yorum/9b019393-4c8e-4ebb-9dbb-86792bad8018 -
Windows 10 Medya Aracı Hatasını Nasıl Çözebilirim?
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows 10 Medya Aracı Hatasını Nasıl Çözebilirim?: Windows 10 u flash belleğe veya iso ya kurarken bu hatayı alıyorum [ATTACH] https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-medya-arac%C4%B1-hatas%C4%B1n%C4%B1/a13f7e11-0aba-4741-ac33-5f3a818a947e -
Windows 10'da Yeni Metin Belgesi Oluşturamıyorum
in Windows 10 Network and SharingWindows 10'da Yeni Metin Belgesi Oluşturamıyorum: Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi bir sorunum var. Yeni Metin Belgesi oluşturamıyorum ve Yeni-Text dediğimde 0x8000ffff hatasını alıyorum. [ATTACH] https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10da-yeni-metin-belgesi/ae50fb71-234b-49c3-832c-b72c515fa0ee"