Windows 10: Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...

Discus and support Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Sorun bahsedildiği gibi. Bunun çözümü nedir?... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by ROBOCRANK0, May 19, 2022.

1. Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...

Sorun bahsedildiği gibi. Bunun çözümü nedir?

:)

ROBOCRANK0, May 19, 2022
  2. MahmutHf Win User
    MahmutHf, May 19, 2022
  3. MahmutHf Win User
    MahmutHf, May 19, 2022
  4. technicks Win User

Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...

My system keeps restarting

Ik zei ook ''something like it''.*Wink Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey... ;)*Laugh :laugh:

technicks, May 19, 2022
Thema:

Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...

Loading...
  1. Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey... - Similar Threads - Sanal dokunmatik yüzey

2. Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor....
  3. Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor....
  4. lenovo yoga 910 dokunmatik ekran çalışmıyor. I2C HID Aygıtı Kod 10 Hatası

in Windows 10 Gaming
    lenovo yoga 910 dokunmatik ekran çalışmıyor. I2C HID Aygıtı Kod 10 Hatası: lenovo yoga 910 dokunmatik ekran çalışmıyor. I2C HID Aygıtı Kod 10 Hatası veriyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/lenovo-yoga-910-dokunmatik-ekran/1c96e094-473f-4d44-9fcd-eb120d560868
  5. lenovo yoga 910 dokunmatik ekran çalışmıyor. I2C HID Aygıtı Kod 10 Hatası

in Windows 10 Software and Apps
    lenovo yoga 910 dokunmatik ekran çalışmıyor. I2C HID Aygıtı Kod 10 Hatası: lenovo yoga 910 dokunmatik ekran çalışmıyor. I2C HID Aygıtı Kod 10 Hatası veriyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/lenovo-yoga-910-dokunmatik-ekran/1c96e094-473f-4d44-9fcd-eb120d560868
  6. lenovo yoga 910 dokunmatik ekran çalışmıyor. I2C HID Aygıtı Kod 10 Hatası

in Windows 10 Drivers and Hardware
  7. sanal bellek

in Windows 10 Customization
    sanal bellek: 8 GB RAM'i olan bir bilgisayarım var ekran kartı paylaşımlı olduğu için bi kısmı onda. Toplam kullanılabilir RAM 6.8 GB görünüyor. İnternette sanal bellek ile ilgili bir şeyler gördüm ne olduğunu bilmediğim için kurcalamak istemedim. Bu sanal bellek nedir, ne işe yarar,...
  8. sanal bellek

in Windows 10 Gaming
    sanal bellek: 8 GB RAM'i olan bir bilgisayarım var ekran kartı paylaşımlı olduğu için bi kısmı onda. Toplam kullanılabilir RAM 6.8 GB görünüyor. İnternette sanal bellek ile ilgili bir şeyler gördüm ne olduğunu bilmediğim için kurcalamak istemedim. Bu sanal bellek nedir, ne işe yarar,...
  9. sanal bellek

10. Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...

Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...: Sorun bahsedildiği gibi. Bunun çözümü nedir? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-sanal-dokunmatik-y%C3%BCzey/978eceb0-cdb0-4128-8f8b-75facfb7541c