Windows 10: Windows 11 siyah ekran sonrası hata

Discus and support Windows 11 siyah ekran sonrası hata in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba, windows 11 kullanıyorum. Bilgisayar açıkken, birden ekran karardı, ses vardı ama görüntü yoktu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda hala görüntü... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by murat_444, Nov 6, 2022.

1. murat_444 Win User

Windows 11 siyah ekran sonrası hata

Merhaba, windows 11 kullanıyorum. Bilgisayar açıkken, birden ekran karardı, ses vardı ama görüntü yoktu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda hala görüntü yoktu, yeniden güvenli modda başlattım ve görüntü geldi. Görev yöneticisinden, başlanğıç uygulamalarını deaktif ettim. Daha sonra msconfigden windows hizmetlerini de kapatıp yeniden başlattım, bilgisayar kullanıcı girişi sayfasına kadar açıldı, ama burada pin kod kullanılamıyor hatası alıyorum ve yeni pin oluşturmak istediğimde, uygulama indirmem gerektiğini söylüyor ve storea yönlendirmeye çalışıyor, ama aynı giriş ekranına geri atıyor ve pin

:)

murat_444, Nov 6, 2022

2. Masaüstü Yerine Siyah Ekran

Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra oluyor. İnternette ki tüm çözümleri denedim ancak işe yaramadı bende en sonunda format attım ama sorun çözülmedi.

Zahir Kavuk, Nov 6, 2022
  3. Kerim_00 Win User
    Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Sorunum son 1-2 ay önce başladı. İlk başlarda sadece oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum. Bunun üzerine format atıp temiz kurulum yaptım ve birkaç gün hata almadım. Fakat ondan sonra tekrar hata vermeye başladı. Şuan normal internette gezinirken bile
    hata alıyorum bazen bilgisayar açılırken hata verip tekrar kapanıp açılıyor. Bazen sanki fişini çekmişim gibi birden kendini kapatıyor. Şuan bilgisayarı kullanamaz haldeyim. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz.

Minidump dosyalarım :

Yeni klasör (2).rar

012519-51281-01.rar

Kerim_00, Nov 6, 2022
  4. Furkeii Win User

BSOD While Installing Windows OS / Windows Kurulurken Sürekli Mavi Ekran

Bilgisayarı başlattıktan sonra , ''Biraz Bekleyin'' yazılı mavi bir ekran geldi , daha sonra ani bir mavi ekran gelip bilgisayarı yeniden başlattı.

Furkeii, Nov 6, 2022
Thema:

Loading...
  1. Windows 11 siyah ekran sonrası hata - Similar Threads - siyah ekran sonrası

2. Mavi Ekran Problem Win11 Update Sonrası

in Windows 10 Gaming
    Mavi Ekran Problem Win11 Update Sonrası: Bugun Windows 11 Sürümünün En son Versiyonunu Güncelledim Bilgisayarımda Huawei Matebook 14 16/512 Yavaşlama ve Isınma Sorunu ile karşı karşıya Kaldım. 2-3 GÜN aralıklar ile otomatik kapanma meydana gelmektedir , Bu sorunu Format Harici nasıl Düzeltebilirim ?...
  3. Mavi Ekran Problem Win11 Update Sonrası

in Windows 10 Software and Apps
    Mavi Ekran Problem Win11 Update Sonrası: Bugun Windows 11 Sürümünün En son Versiyonunu Güncelledim Bilgisayarımda Huawei Matebook 14 16/512 Yavaşlama ve Isınma Sorunu ile karşı karşıya Kaldım. 2-3 GÜN aralıklar ile otomatik kapanma meydana gelmektedir , Bu sorunu Format Harici nasıl Düzeltebilirim ?...
  4. ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR

in Windows 10 Gaming
    ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR: Merhaba öncelikle ben halihazırda ets2yi bilgisiyarım da sorunsuz olarak oynayabiliyordum. Daha sonra güncelleme yaptım ve oynaya bastığımda siyah bir ekranda giriş müziği gelip 5 saniye sonra oyundan atıyordu. steamden dosyaları doğruladım, modları sildim, directx sürümümü...
  5. ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR

ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR: Merhaba öncelikle ben halihazırda ets2yi bilgisiyarım da sorunsuz olarak oynayabiliyordum. Daha sonra güncelleme yaptım ve oynaya bastığımda siyah bir ekranda giriş müziği gelip 5 saniye sonra oyundan atıyordu. steamden dosyaları doğruladım, modları sildim, directx sürümümü...
  6. Windows 11 siyah ekran sonrası hata

Windows 11 siyah ekran sonrası hata: Merhaba, windows 11 kullanıyorum. Bilgisayar açıkken, birden ekran karardı, ses vardı ama görüntü yoktu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda hala görüntü yoktu, yeniden güvenli modda başlattım ve görüntü geldi. Görev yöneticisinden, başlanğıç uygulamalarını deaktif ettim. Daha...
  7. Masaüstü Yerine Siyah Ekran

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Masaüstü Yerine Siyah Ekran: Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra oluyor. İnternette ki tüm çözümleri denedim ancak işe yaramadı bende en sonunda format attım ama sorun çözülmedi....
  8. Masaüstü Yerine Siyah Ekran

in Windows 10 Gaming
    Masaüstü Yerine Siyah Ekran: Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra oluyor. İnternette ki tüm çözümleri denedim ancak işe yaramadı bende en sonunda format attım ama sorun çözülmedi....
  9. Masaüstü Yerine Siyah Ekran

10. Black screen siyah ekran hatası

in Windows Hello & Lockscreen
    Black screen siyah ekran hatası: İngilizce: 356 /5000 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/black-screen-siyah-ekran-hatas%C4%B1/ab0d08c9-a43d-44a5-922c-a15783afb799