Windows 10: Windows 11 yüklemeyi iptal etme
Discus and support Windows 11 yüklemeyi iptal etme in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Windows 10 kullanıyorum geçmek için kararsızdım indirme tuşuna bastım ve başladı şimdi ise vazgeçtim ama indirmeye devam ediyo iptal etme tuşu da yok... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by MustafaBEDIIR, Sep 10, 2022.
Thema:
Windows 11 yüklemeyi iptal etme
Loading...
-
Windows 11 yüklemeyi iptal etme - Similar Threads - yüklemeyi iptal etme
-
apex knıtpaint desen pırogramı geri aktif etme
in Windows 10 Gamingapex knıtpaint desen pırogramı geri aktif etme: calışan desen formatını geri getirmeknitpaint https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/apex-kn%C4%B1tpaint-desen-p%C4%B1rogram%C4%B1-geri/51004567-9f7d-412f-8c94-cfbbaa160e9d -
apex knıtpaint desen pırogramı geri aktif etme
in Windows 10 Installation and Upgradeapex knıtpaint desen pırogramı geri aktif etme: calışan desen formatını geri getirmeknitpaint https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/apex-kn%C4%B1tpaint-desen-p%C4%B1rogram%C4%B1-geri/51004567-9f7d-412f-8c94-cfbbaa160e9d -
Windows 11 to windows 11 pro
in Windows 10 GamingWindows 11 to windows 11 pro: So I have a windows 11 key and I bought a windows 11 pro key, would I be able to give away the regular key to a relative or would that cause issues with my windows pro account.... -
Windows 11 to windows 11 pro
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 to windows 11 pro: So I have a windows 11 key and I bought a windows 11 pro key, would I be able to give away the regular key to a relative or would that cause issues with my windows pro account.... -
Windows 11 features not in Windows 11
in Windows 10 Ask InsiderWindows 11 features not in Windows 11: I tried to compair windows 11 features with windows 11 which is not available in windows 10 so you can decide you need to upgrade or not or you need those features or not Enjoy! https://youtu.be/mQof1jvBwWQ submitted by /u/TechSanjeet [link] [comments]... -
in Windows 10 GamingWindows 11 yüklemeyi iptal etme: Windows 10 kullanıyorum geçmek için kararsızdım indirme tuşuna bastım ve başladı şimdi ise vazgeçtim ama indirmeye devam ediyo iptal etme tuşu da yok yüklemeden acil yardımcı olabilir misiniz... -
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 yüklemeyi iptal etme: Windows 10 kullanıyorum geçmek için kararsızdım indirme tuşuna bastım ve başladı şimdi ise vazgeçtim ama indirmeye devam ediyo iptal etme tuşu da yok yüklemeden acil yardımcı olabilir misiniz... -
Başarısız Olanlar: 'IntcOED.sys' Durdurma Kodu: Bekleyen işlemleri iptal etmeden Sürücü...
in Windows 10 GamingBaşarısız Olanlar: 'IntcOED.sys' Durdurma Kodu: Bekleyen işlemleri iptal etmeden Sürücü...: W11 güncelleme yaptığımdan bu yana bilgisayarımı uyku modundan her çıkardığımda bu hayayı alıyorum. Genelde uyku moduna alırken her şeyi kaydetmem bugün itibari ile kaydetmediğim dosyalarım bu hatayı alınca kaybolmaya başladı. Ve artık bu durum can sıkıyor. Bu windows 11'in... -
Başarısız Olanlar: 'IntcOED.sys' Durdurma Kodu: Bekleyen işlemleri iptal etmeden Sürücü...
in Windows 10 Software and AppsBaşarısız Olanlar: 'IntcOED.sys' Durdurma Kodu: Bekleyen işlemleri iptal etmeden Sürücü...: W11 güncelleme yaptığımdan bu yana bilgisayarımı uyku modundan her çıkardığımda bu hayayı alıyorum. Genelde uyku moduna alırken her şeyi kaydetmem bugün itibari ile kaydetmediğim dosyalarım bu hatayı alınca kaybolmaya başladı. Ve artık bu durum can sıkıyor. Bu windows 11'in...