Windows 10: Windows 12 ne zaman çıkaracak bana açıklanama yapar mısın.

Discus and support Windows 12 ne zaman çıkaracak bana açıklanama yapar mısın. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; merhaba microsoft müşteri hizmetleri windows 12 ne zaman açıklanacak sistem gereksinimleri açıklanamasınbana yardımcı olursun musun rica ederim anladım... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Talha Yanardağ, May 11, 2025 at 5:52 PM.

1. Windows 12 ne zaman çıkaracak bana açıklanama yapar mısın.

merhaba microsoft müşteri hizmetleri windows 12 ne zaman açıklanacak sistem gereksinimleri açıklanamasınbana yardımcı olursun musun rica ederim anladım için teşekkürler

:)

Talha Yanardağ, May 11, 2025 at 5:52 PM
  2. Roohi_Taj Win User

how do i connect my NES system to my HP computer

Hi Shawn John,

Thank you for writing to Microsoft Community Forums.

Could you please help me with the below information:

• Do you receive any error message on the screen?
    • What is the make and model of the NES System?

I understand how you feel at the moment. I would suggest you to shut down the computer, unplug all the Cables and connect it to the proper jack on the computer and the TV. Then start the computer and TV together and check if the
    display is back.

For more information, I would suggest you to follow the steps mentioned in the article on
    Installation Steps for NES AV to TV Hookup.

Hope it helps.

Roohi Taj S

Microsoft Community - Moderator

3. 74lobster Win User
    QuickCam Communicate STX M/N UAM14A and Windows 10 Insider 21277.rs

Hi, I have a Logitech QuickCam Communicate STX M/N UAM14A and Windows 10 Professional Insider Preview Build 21277.rs_prerelease.201207-1443

After s sistem upgrade I have issues with the install of the drivers of Logitech QuickCam Communicate STX M/N UAM14A :in the component list it gives me an exclamation point and seems to be not possible load the drivers:

Windows 12 ne zaman çıkaracak bana açıklanama yapar mısın. 313319d1609701616t-quickcam-communicate-stx-m-n-uam14a-windows-10-insider-21277-rs-full.jpg

It's the first time after a lot of upgrade Windows version that this happens, could soumeone help me ?

If I can try an STX M/N UAM14A driver, this is the result:

Windows 12 ne zaman çıkaracak bana açıklanama yapar mısın. 313320d1609701764t-quickcam-communicate-stx-m-n-uam14a-windows-10-insider-21277-rs-error.jpg

Could someone help me to fix this issue ?

Thanks in advcance

4. 74lobster Win User

Windows 12 ne zaman çıkaracak bana açıklanama yapar mısın.

QuickCam Communicate STX M/N UAM14A and Windows 10 Insider 21277.rs

Excuse me, I fixed the post:

Hi, I have a Logitech QuickCam Communicate STX M/N UAM14A and Windows 10 Professional Insider Preview Build 21277.rs_prerelease.201207-1443

After the Sistem upgrade I have issues with the drivers of Logitech QuickCam Communicate STX M/N UAM14A :in the component list gives me an exclamation point and seems to be not possible to install the proper drivers:

Windows 12 ne zaman çıkaracak bana açıklanama yapar mısın. 313426d1609777403t-quickcam-communicate-stx-m-n-uam14a-windows-10-insider-21277-rs-full.jpg

It's the first time after a lot of upgrades of Widows versions that this happens, could someone help me ?

Thema:

Windows 12 ne zaman çıkaracak bana açıklanama yapar mısın.

Loading...
  1. Windows 12 ne zaman çıkaracak bana açıklanama yapar mısın. - Similar Threads - zaman çıkaracak bana

2. Windows 12 ne zaman çıkaracak bana açıklanama yapar mısın.

in Windows 10 Gaming
    Windows 12 ne zaman çıkaracak bana açıklanama yapar mısın.: merhaba microsoft müşteri hizmetleri windows 12 ne zaman açıklanacak sistem gereksinimleri açıklanamasınbana yardımcı olursun musun rica ederim anladım için teşekkürler...
  3. Windows 11 Fotoğraflar'da .svg uzantılarını açmayı ne zaman ekleyeceksiniz?

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 Fotoğraflar'da .svg uzantılarını açmayı ne zaman ekleyeceksiniz?: Windows 11 Fotoğraflar uygulamasında svg dosyaları açılmıyor. Bunun için bir güncelleme veya eklenti yayınlayabilir misiniz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-foto%C4%9Fraflarda-svg/09eac6a0-8341-4fb4-8819-5f41bb30d280
  4. Windows 11 Fotoğraflar'da .svg uzantılarını açmayı ne zaman ekleyeceksiniz?

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 11 Fotoğraflar'da .svg uzantılarını açmayı ne zaman ekleyeceksiniz?: Windows 11 Fotoğraflar uygulamasında svg dosyaları açılmıyor. Bunun için bir güncelleme veya eklenti yayınlayabilir misiniz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-foto%C4%9Fraflarda-svg/09eac6a0-8341-4fb4-8819-5f41bb30d280
  5. Ne yapmaliyim?

in Windows 10 Gaming
    Ne yapmaliyim?: Windows 11 sürümünü begenmedigim için Windows 10a düsürmek istedim ve win 10u yükledim.Ama yükleme ekraninda çok fazla bekledigim için bilgisayari kapatma geregi duydum.Tekrar açtigimda "Bir sorun olustugundan Pin'iniz kullanilamiyor Pin'inizi tekrar ayarlamak için tiklayin"...
  6. Ne yapmaliyim?

Ne yapmaliyim?: Windows 11 sürümünü begenmedigim için Windows 10a düsürmek istedim ve win 10u yükledim.Ama yükleme ekraninda çok fazla bekledigim için bilgisayari kapatma geregi duydum.Tekrar açtigimda "Bir sorun olustugundan Pin'iniz kullanilamiyor Pin'inizi tekrar ayarlamak için tiklayin"...
  7. Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.

in Windows 10 Gaming
    Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.: Bu sorunu yaklaşık 1 haftadır yaşıyorum ve bir oyundan başka bir sekmeye ALT+TAB yaptıktan 5-6 saniye sonra bilgisayar ve diğer tüm uygulamalar donmaya başlıyor, video izliyorsam video donuyor ve pc kullanılamaz hale geliyor ta ki oyuna geri dönene kadar. Donma sırasında...
  8. Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.

Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.: Bu sorunu yaklaşık 1 haftadır yaşıyorum ve bir oyundan başka bir sekmeye ALT+TAB yaptıktan 5-6 saniye sonra bilgisayar ve diğer tüm uygulamalar donmaya başlıyor, video izliyorsam video donuyor ve pc kullanılamaz hale geliyor ta ki oyuna geri dönene kadar. Donma sırasında...
  9. Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.

in Windows 10 Customization
  10. msn.com email ne

msn.com email ne: help, fix account keeps failing https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/msncom-email-ne/18ac24c5-2839-47de-a826-557ef6daada3