Windows 10: Windows 12 ne zaman çıkaracak bana açıklanama yapar mısın.
Discus and support Windows 12 ne zaman çıkaracak bana açıklanama yapar mısın. in Windows 10 Gaming to solve the problem; merhaba microsoft müşteri hizmetleri windows 12 ne zaman açıklanacak sistem gereksinimleri açıklanamasınbana yardımcı olursun musun rica ederim anladım... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Talha Yanardağ, May 11, 2025 at 5:52 PM.
Thema:
Windows 12 ne zaman çıkaracak bana açıklanama yapar mısın.
Loading...
-
Windows 12 ne zaman çıkaracak bana açıklanama yapar mısın. - Similar Threads - zaman çıkaracak bana
-
Windows 12 ne zaman çıkaracak bana açıklanama yapar mısın.
in Windows 10 Software and AppsWindows 12 ne zaman çıkaracak bana açıklanama yapar mısın.: merhaba microsoft müşteri hizmetleri windows 12 ne zaman açıklanacak sistem gereksinimleri açıklanamasınbana yardımcı olursun musun rica ederim anladım için teşekkürler... -
Windows 11 Fotoğraflar'da .svg uzantılarını açmayı ne zaman ekleyeceksiniz?
in Windows 10 GamingWindows 11 Fotoğraflar'da .svg uzantılarını açmayı ne zaman ekleyeceksiniz?: Windows 11 Fotoğraflar uygulamasında svg dosyaları açılmıyor. Bunun için bir güncelleme veya eklenti yayınlayabilir misiniz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-foto%C4%9Fraflarda-svg/09eac6a0-8341-4fb4-8819-5f41bb30d280 -
Windows 11 Fotoğraflar'da .svg uzantılarını açmayı ne zaman ekleyeceksiniz?
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 Fotoğraflar'da .svg uzantılarını açmayı ne zaman ekleyeceksiniz?: Windows 11 Fotoğraflar uygulamasında svg dosyaları açılmıyor. Bunun için bir güncelleme veya eklenti yayınlayabilir misiniz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-foto%C4%9Fraflarda-svg/09eac6a0-8341-4fb4-8819-5f41bb30d280 -
Ne yapmaliyim?
in Windows 10 GamingNe yapmaliyim?: Windows 11 sürümünü begenmedigim için Windows 10a düsürmek istedim ve win 10u yükledim.Ama yükleme ekraninda çok fazla bekledigim için bilgisayari kapatma geregi duydum.Tekrar açtigimda "Bir sorun olustugundan Pin'iniz kullanilamiyor Pin'inizi tekrar ayarlamak için tiklayin"... -
Ne yapmaliyim?
in Windows 10 Software and AppsNe yapmaliyim?: Windows 11 sürümünü begenmedigim için Windows 10a düsürmek istedim ve win 10u yükledim.Ama yükleme ekraninda çok fazla bekledigim için bilgisayari kapatma geregi duydum.Tekrar açtigimda "Bir sorun olustugundan Pin'iniz kullanilamiyor Pin'inizi tekrar ayarlamak için tiklayin"... -
Oyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.
in Windows 10 GamingOyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.: Bu sorunu yaklaşık 1 haftadır yaşıyorum ve bir oyundan başka bir sekmeye ALT+TAB yaptıktan 5-6 saniye sonra bilgisayar ve diğer tüm uygulamalar donmaya başlıyor, video izliyorsam video donuyor ve pc kullanılamaz hale geliyor ta ki oyuna geri dönene kadar. Donma sırasında... -
in Windows 10 Software and AppsOyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.: Bu sorunu yaklaşık 1 haftadır yaşıyorum ve bir oyundan başka bir sekmeye ALT+TAB yaptıktan 5-6 saniye sonra bilgisayar ve diğer tüm uygulamalar donmaya başlıyor, video izliyorsam video donuyor ve pc kullanılamaz hale geliyor ta ki oyuna geri dönene kadar. Donma sırasında... -
in Windows 10 CustomizationOyundayken Alt-Tab Yaptıgım Zaman Bilgisayar Donuyor.: Bu sorunu yaklaşık 1 haftadır yaşıyorum ve bir oyundan başka bir sekmeye ALT+TAB yaptıktan 5-6 saniye sonra bilgisayar ve diğer tüm uygulamalar donmaya başlıyor, video izliyorsam video donuyor ve pc kullanılamaz hale geliyor ta ki oyuna geri dönene kadar. Donma sırasında... -
msn.com email ne
in Windows 10 Software and Appsmsn.com email ne: help, fix account keeps failing https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/msncom-email-ne/18ac24c5-2839-47de-a826-557ef6daada3