Windows 10: Windows 7 yedekleme diski Windows 11 e aktarma

Discus and support Windows 7 yedekleme diski Windows 11 e aktarma in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Eskiden kullandığım Windows 7 bilgisayarımdaki dosyaları yedekleme diski oluşturup flash diske yüklemiştim şimdi Windows 11 yüklü olan farklı... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by MSoner, Jan 23, 2025.

1. MSoner Win User

Windows 7 yedekleme diski Windows 11 e aktarma

Eskiden kullandığım Windows 7 bilgisayarımdaki dosyaları yedekleme diski oluşturup flash diske yüklemiştim şimdi Windows 11 yüklü olan farklı bilgisayarıma bunları nasıl aktarabilirim?

:)

MSoner, Jan 23, 2025

2. Windows 7 Lover's Club: For Those Who Like Windows 7 As Opposed To Windows 8

Description:
    • For anyone who likes Windows 7 as opposed to Windows 8 and wants to keep Windows 7 and not upgrade to Windows 8.
    • Also for anyone who does not hate Windows 8 but refuses to upgrade because Windows 7 is perfect.
    Requirements:
    • Be human. Male or female will suffice.
    • Love or Like Windows 7 much more than Windows 8.
    To Join:
    • Make a post.
    Benefits:
    • You will find true love one day.
    • You have have a chance to get rich one day.
    • You will have a chance for your dreams to come true one day.

vawrvawerawe, Jan 23, 2025
  3. Windows 8.1, and Why You Should Let Go of Windows 7

I got you all beat.

Step 1, there is no step 1.

Step 2, there is no step 1.

You already have win7.

PopcornMachine, Jan 23, 2025
  4. hellrazor Win User

Survey Reveals Companies' Early Windows 8 Reactions and Plans

Bull fucking shit.

hellrazor, Jan 23, 2025
Thema:

Loading...
  1. Windows 7 yedekleme diski Windows 11 e aktarma - Similar Threads - yedekleme diski aktarma

2. windows 11 e nası geçerim

in Windows 10 Gaming
    windows 11 e nası geçerim: merhaba windows 11 e güncellemek istiyorum ama güncellemeleri denetle dedigimde 11 cıkmıyor 10 da kaldım ne yapmam gerekiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-e-nas%C4%B1-ge%C3%A7erim/8c71c40a-8019-451c-87ac-fd13d213b398
  3. windows 11 e nası geçerim

in Windows 10 Software and Apps
    windows 11 e nası geçerim: merhaba windows 11 e güncellemek istiyorum ama güncellemeleri denetle dedigimde 11 cıkmıyor 10 da kaldım ne yapmam gerekiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-e-nas%C4%B1-ge%C3%A7erim/8c71c40a-8019-451c-87ac-fd13d213b398
  4. Windows 7 yedekleme diski Windows 11 e aktarma

in Windows 10 Gaming
    Windows 7 yedekleme diski Windows 11 e aktarma: Eskiden kullandığım Windows 7 bilgisayarımdaki dosyaları yedekleme diski oluşturup flash diske yüklemiştim şimdi Windows 11 yüklü olan farklı bilgisayarıma bunları nasıl aktarabilirim?...
  5. windows 11 excel veri aktarma

in Windows 10 Gaming
    windows 11 excel veri aktarma: Merhaba,Microsoft Excel 2013 sürümünü kullanıyorum. Windows 11 26100.2605 sürümüne güncelledikten sonra başka bir uygulamadan excele xml tablosu olarak veri aktarma işleminde excel açılma ekranında kalıyor.Excele xml tablosunu aktarabilmemiz için manuel olarak exceli açıp...
  6. windows 11 excel veri aktarma

windows 11 excel veri aktarma: Merhaba,Microsoft Excel 2013 sürümünü kullanıyorum. Windows 11 26100.2605 sürümüne güncelledikten sonra başka bir uygulamadan excele xml tablosu olarak veri aktarma işleminde excel açılma ekranında kalıyor.Excele xml tablosunu aktarabilmemiz için manuel olarak exceli açıp...
  7. Bilgisayar 4.7gb DVD diski 4.3gb gösteriyor

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayar 4.7gb DVD diski 4.3gb gösteriyor: Merhaba. Benim bir DVD diskim var. İçine bir video atmak istiyorum ama yeteri yer varken yok gösteriyor. Disk %100 boş. 4.7GB diski 4.3GB gösteriyor. Her diskte böyle oluyor. Önceden 4.7GB gösteriyordu fakat şu anda öyle değil. İstediğim videoyu diskte yer olmasına rağmen...
  8. Bilgisayar 4.7gb DVD diski 4.3gb gösteriyor

Bilgisayar 4.7gb DVD diski 4.3gb gösteriyor: Merhaba. Benim bir DVD diskim var. İçine bir video atmak istiyorum ama yeteri yer varken yok gösteriyor. Disk %100 boş. 4.7GB diski 4.3GB gösteriyor. Her diskte böyle oluyor. Önceden 4.7GB gösteriyordu fakat şu anda öyle değil. İstediğim videoyu diskte yer olmasına rağmen...
  9. Loss of e-mails when moving from Windows 7 to Windows 10

in Windows 10 Network and Sharing
    Loss of e-mails when moving from Windows 7 to Windows 10: When moving my e-mail folders from Windows 7 desktop computer into The Cloud OneDrive and from The Cloud into my new Windows 10 desktop computer, a section of about 3+ months of e-mails did not appear in the inbox. How can I retrieve it?...
  10. Windows 7 2018 edition e Seguro?

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    Windows 7 2018 edition e Seguro?: Eu estava procurando uma versão de janelas nivelada para colocar uma framboesa quando eu encrontei Um tal de Windows 7 2018 edition sinceramente eu gostei do estilo, porem dava pra ver que nao era oficialmente da microsoft. E seguro? Tem algum tipo de malware ou spyware...