Windows 10: Windows aktiflestirme hatasi ?
Discus and support Windows aktiflestirme hatasi ? in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Hi Dear Community,My windows is a genuine stock windows that came with the laptop. I bought it brand new in a sealed box from one of the biggest... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Alpay Karabatak1, Dec 7, 2024.
Thema:
Windows aktiflestirme hatasi ?
Loading...
-
Windows aktiflestirme hatasi ? - Similar Threads - aktiflestirme hatasi
-
windows 11 De GÜNCELLEŞTİR ME ALAMIYORUM YENDEN DENE HATASI VERİYOR SEBEBİ NEDİR ?
in Windows 10 Gamingwindows 11 De GÜNCELLEŞTİR ME ALAMIYORUM YENDEN DENE HATASI VERİYOR SEBEBİ NEDİR ?: windows 11 PRO DA GÜNCELLEŞTİR ME ALAMIYORUM YENDEN DENE HATASI VERİYOR SEBEBİ NEDİR ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-de-g%C3%BCncelle%C5%9Ft%C4%B0r-me/15489f0a-9d26-4a11-98ac-08032c916174 -
windows 11 De GÜNCELLEŞTİR ME ALAMIYORUM YENDEN DENE HATASI VERİYOR SEBEBİ NEDİR ?
in Windows 10 Software and Appswindows 11 De GÜNCELLEŞTİR ME ALAMIYORUM YENDEN DENE HATASI VERİYOR SEBEBİ NEDİR ?: windows 11 PRO DA GÜNCELLEŞTİR ME ALAMIYORUM YENDEN DENE HATASI VERİYOR SEBEBİ NEDİR ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-de-g%C3%BCncelle%C5%9Ft%C4%B0r-me/15489f0a-9d26-4a11-98ac-08032c916174 -
Windows aktiflestirme hatasi ?
in Windows 10 GamingWindows aktiflestirme hatasi ?: Hi Dear Community,My windows is a genuine stock windows that came with the laptop. I bought it brand new in a sealed box from one of the biggest suppliers in Australia. What are your suggestions for solving this problem?Also why was the previous topic I opened closed?Thanks.... -
MAVİ EKRAN HATASI
in Windows 10 GamingMAVİ EKRAN HATASI: 3 kere bilgisayarım çöktü sorunun ne olduğunu anlamıyorum dmp'den aldıklarımı buraya atıcam bakarsınız KEY_VALUES_STRING: 1 Key : Analysis.Elapsed.mSec Value: 33 Key : Analysis.IO.Other.Mb Value: 0 Key : Analysis.IO.Read.Mb Value: 0 Key : Analysis.IO.Write.Mb Value: 0 Key :... -
MAVİ EKRAN HATASI
in Windows 10 Software and AppsMAVİ EKRAN HATASI: 3 kere bilgisayarım çöktü sorunun ne olduğunu anlamıyorum dmp'den aldıklarımı buraya atıcam bakarsınız KEY_VALUES_STRING: 1 Key : Analysis.Elapsed.mSec Value: 33 Key : Analysis.IO.Other.Mb Value: 0 Key : Analysis.IO.Read.Mb Value: 0 Key : Analysis.IO.Write.Mb Value: 0 Key :... -
İNNACESİBLE BOOT DEVİCE HATASI
in Windows 10 GamingİNNACESİBLE BOOT DEVİCE HATASI: Windowsum son zamanlar yavaşlamıştı bunun için bazı uygulamaların otomatik başlamasını kapattım. Yeniden başlatınca İNNACESİBLE BOOT DEVİCE hatası verdi. Kendim onarmaya çalışdım ama yapamadım. Daha kötüsü format atmak istedim ama Windows hesabımın parolasını istedi.... -
in Windows 10 Software and AppsİNNACESİBLE BOOT DEVİCE HATASI: Windowsum son zamanlar yavaşlamıştı bunun için bazı uygulamaların otomatik başlamasını kapattım. Yeniden başlatınca İNNACESİBLE BOOT DEVİCE hatası verdi. Kendim onarmaya çalışdım ama yapamadım. Daha kötüsü format atmak istedim ama Windows hesabımın parolasını istedi.... -
in Windows 10 Drivers and HardwareİNNACESİBLE BOOT DEVİCE HATASI: Windowsum son zamanlar yavaşlamıştı bunun için bazı uygulamaların otomatik başlamasını kapattım. Yeniden başlatınca İNNACESİBLE BOOT DEVİCE hatası verdi. Kendim onarmaya çalışdım ama yapamadım. Daha kötüsü format atmak istedim ama Windows hesabımın parolasını istedi.... -
LiveKernelEvent Kod: 144 Parametre ERROR (HATASI)
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingLiveKernelEvent Kod: 144 Parametre ERROR (HATASI): Kaynak , Windows Özet Donanım hatası Tarih 2. 3. 2019 11:44 makarnalık Bildirilmedi Açıklama Donanımınızdaki bir sorun giderme düzgün çalışmayı durdurma nedeni oldu. Sorun imzası Sorun Olay Adı: LiveKernelEvent Kod: 144 Parametre 1: 3003 Parametre 2: ffff800253aca6c0...