Windows 10: Windows AUDIODG.EXE sorunu
Discus and support Windows AUDIODG.EXE sorunu in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; merhaba bilgisayarımda ses sorunu yaşıyorum oyunlarda sesler 3-4 saniye tamamen gidiyor ve geliyor geldiğinde ise arkaşlarımın sesleri falan gelmiyor... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by muhammetacar, Apr 3, 2021.
Thema:
Windows AUDIODG.EXE sorunu
Loading...
-
Windows AUDIODG.EXE sorunu - Similar Threads - AUDIODG EXE sorunu
-
Windows 11 internet sorunu
in Windows 10 GamingWindows 11 internet sorunu: Sürücü Adı - Realtek RTL8723DE 802.11b/g/n PCIe Adaptor 1 haftadan fazladır internet bağlantısında sorun yaşıyorum. Diğer cihazlarımda her hangi bir hız kaybı olmazken pcde internet fazlaca yavaş. Benzer bi soruda sürücü güncellemelerine bakılması söylenmiş fakat realtek... -
Windows 11 internet sorunu
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 internet sorunu: Sürücü Adı - Realtek RTL8723DE 802.11b/g/n PCIe Adaptor 1 haftadan fazladır internet bağlantısında sorun yaşıyorum. Diğer cihazlarımda her hangi bir hız kaybı olmazken pcde internet fazlaca yavaş. Benzer bi soruda sürücü güncellemelerine bakılması söylenmiş fakat realtek... -
DEPOLAMA SORUNU
in Windows 10 GamingDEPOLAMA SORUNU: Merhaba! Tam olarak zamanını bilmiyorum ama 1-2 yıl önce Epic Games üzerinden GTA 80-90gb oyununu indirmiştim fakat sonrasında uygulamayı silmiştim. O zamandan beri yüklediğim uygulamaya ait bilgiler görünmese de depolama alanı hala geri gelmedi... Uygulama herhangi bir yerde... -
DEPOLAMA SORUNU
in Windows 10 Software and AppsDEPOLAMA SORUNU: Merhaba! Tam olarak zamanını bilmiyorum ama 1-2 yıl önce Epic Games üzerinden GTA 80-90gb oyununu indirmiştim fakat sonrasında uygulamayı silmiştim. O zamandan beri yüklediğim uygulamaya ait bilgiler görünmese de depolama alanı hala geri gelmedi... Uygulama herhangi bir yerde... -
Fps sorunu
in Windows 10 Software and AppsFps sorunu: Merhaba Acer nitro i59300 rtx2060 8gb ram 120hz ekrana sahip bir laptop kullaniyorum.Ancak fps degerlerim cok dusukCsgo 100un altindaAyni sistem youtube videosunda 140+ aliyorEts ise 60 fps ultrada En düşük ayarlarda 120fps i nadiren geciyorInternette 1650 i59300 lu sistem... -
Fps sorunu
in Windows 10 Drivers and HardwareFps sorunu: Merhaba Acer nitro i59300 rtx2060 8gb ram 120hz ekrana sahip bir laptop kullaniyorum.Ancak fps degerlerim cok dusukCsgo 100un altindaAyni sistem youtube videosunda 140+ aliyorEts ise 60 fps ultrada En düşük ayarlarda 120fps i nadiren geciyorInternette 1650 i59300 lu sistem... -
0x800b010f sorunu
in Windows 10 Software and Apps0x800b010f sorunu: Wİndows 11 de x64 tabanlı sistemler için olan windows 11 01 toplu güncelleştirmesini KB5010795 indirmeye çalıştığımda bana bu hatayı veriyor nasıl çözebilirim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/0x800b010f-sorunu/60a89486-bb22-421b-9dca-01be0f550dfa -
Extracting sorunu
in Windows 10 Network and SharingExtracting sorunu: Arkadaşlar merhaba benim sorunum şu ben bir dosya veya herhangi bir oyun indiriyorum ve bana şöyle diyor aşağıdaki ss bakın bunu diyor yükleniyor ve anında kapanıyor hiç bir şey gelmiyor yükleme ekranı falan ne yapmalıyım ?... -
Audiodg Issues
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingAudiodg Issues: Like many others, I've encountered the high CPU issue when audiodg (Windows Audio Device Graph Isolation) is running. By ending this process in the task manager, I can use my PC without issues. However, after a recent Windows update, I cannot end the task under "Processes"...