Windows 10: windows başlat sembolü çalışmıyor
Discus and support windows başlat sembolü çalışmıyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; merhaba windows başlat sembolü çalışmıyor klavye de bulunan başlat sembolüne bastığım zamanda çalışmıyor bilgisayarımı alt f4 yapıp yeniden... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Kubilay_52, Jan 17, 2021.
Thema:
windows başlat sembolü çalışmıyor
Loading...
-
windows başlat sembolü çalışmıyor - Similar Threads - başlat sembolü çalışmıyor
-
Başlat menüsü programlar
in Windows 10 GamingBaşlat menüsü programlar: Microsoft store ile bir uygulama kurdum ama bu ikonun başlat menüsü programlar kısmında gözükmesini istemiyorum. Kurduğum uygulamada sağ tıklayınca dosya konumunu aç diye herhangi bir seçenek de çıkmamakta.... -
Başlat menüsü programlar
in Windows 10 Software and AppsBaşlat menüsü programlar: Microsoft store ile bir uygulama kurdum ama bu ikonun başlat menüsü programlar kısmında gözükmesini istemiyorum. Kurduğum uygulamada sağ tıklayınca dosya konumunu aç diye herhangi bir seçenek de çıkmamakta.... -
windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...
in Windows 10 Gamingwindows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...: windows güncellenmiyor sürekli hata ve uygulama çökmesi oluyor usb den tekrar windows kurmayı denedim ama desteklemiyor diye bir metin çıktı fakat sistemim yeterince güçlü... -
windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...
in Windows 10 Software and Appswindows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...: windows güncellenmiyor sürekli hata ve uygulama çökmesi oluyor usb den tekrar windows kurmayı denedim ama desteklemiyor diye bir metin çıktı fakat sistemim yeterince güçlü... -
Windows Başlat Menüm Böyle Kalıyor
in Windows 10 GamingWindows Başlat Menüm Böyle Kalıyor: Başlat Menüm sürekli böyle dönme işaretiyle kalıyor sıfırlayınca sorun çözülüyor ama updatelerden sonra tekrar bu hale geliyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-ba%C5%9Flat-men%C3%BCm-b%C3%B6yle/508a6ec8-08c2-454f-9a0b-bc202f9bbf35 -
in Windows 10 Software and AppsWindows Başlat Menüm Böyle Kalıyor: Başlat Menüm sürekli böyle dönme işaretiyle kalıyor sıfırlayınca sorun çözülüyor ama updatelerden sonra tekrar bu hale geliyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-ba%C5%9Flat-men%C3%BCm-b%C3%B6yle/508a6ec8-08c2-454f-9a0b-bc202f9bbf35 -
in Windows 10 CustomizationWindows Başlat Menüm Böyle Kalıyor: Başlat Menüm sürekli böyle dönme işaretiyle kalıyor sıfırlayınca sorun çözülüyor ama updatelerden sonra tekrar bu hale geliyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-ba%C5%9Flat-men%C3%BCm-b%C3%B6yle/508a6ec8-08c2-454f-9a0b-bc202f9bbf35 -
aygıt düzgün çalışmıyor
in Windows 10 Software and Appsaygıt düzgün çalışmıyor: Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun çözülünceye kadar bu aygıt kullanılamayacak.Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu... -
Win11 Bios çalışmıyor
in Windows 10 GamingWin11 Bios çalışmıyor: Merhaba,Yakın zamanda win11 geçiş yaptım ve bios ayarlarında değiştirmek istediğim bazı detaylar var ancak "Bios" giriş yapamıyorum. Bios giriş yapmak için "DEL" , "Shift" tuşlarına basarak yeniden başlatmayı veya "F" tuşları ile yeniden başlatmayı denediğimde herhangi bir...