Windows 10: windows bozuk
Discus and support windows bozuk in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Windows PowerShell Copyright C Microsoft Corporation. All rights reserved.... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by MahirMAMUK, Nov 28, 2020.
Thema:
windows bozuk
Loading...
-
windows bozuk - Similar Threads - bozuk
-
C:\Windows\system32\nvspcap.dll bozuk diyor yardım edermisiniz
in Windows 10 GamingC:\Windows\system32\nvspcap.dll bozuk diyor yardım edermisiniz: bu hatayı alıyorum https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/cwindowssystem32nvspcapdll-bozuk-diyor-yard%C4%B1m/4e59bf62-5041-426f-9291-f4a63770629f -
C:\Windows\system32\nvspcap.dll bozuk diyor yardım edermisiniz
in Windows 10 Software and AppsC:\Windows\system32\nvspcap.dll bozuk diyor yardım edermisiniz: bu hatayı alıyorum https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/cwindowssystem32nvspcapdll-bozuk-diyor-yard%C4%B1m/4e59bf62-5041-426f-9291-f4a63770629f -
BOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI
in Windows 10 GamingBOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI: Arkadaşlar daha 2 gün önce yeni bir sistem aldım. Gerekli uygulamaları, driverları yüklerken 2 kere mavi ekran hatası aldım.IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALMemory_managementArdından çözerim birazdan derken steamden oyun indirmek istedim cs 2 ve bozuk güncelleme dosyaları hatası aldım.... -
BOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI
in Windows 10 Software and AppsBOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI: Arkadaşlar daha 2 gün önce yeni bir sistem aldım. Gerekli uygulamaları, driverları yüklerken 2 kere mavi ekran hatası aldım.IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALMemory_managementArdından çözerim birazdan derken steamden oyun indirmek istedim cs 2 ve bozuk güncelleme dosyaları hatası aldım.... -
CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü
in Windows 10 GamingCrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü: Bilgisayar açılırken bu sorunu alıyorum.Bir süre sonra ekran görüntüsü ve usb bağlantılarım kesiliyor.klavye,MouseSadece mekanik yeniden başlatarak kurtulabiliyorum.... -
CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü
in Windows 10 Software and AppsCrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü: Bilgisayar açılırken bu sorunu alıyorum.Bir süre sonra ekran görüntüsü ve usb bağlantılarım kesiliyor.klavye,MouseSadece mekanik yeniden başlatarak kurtulabiliyorum.... -
Bu ürünün yapılandırma verisi bozuk. Destek sorumlunuza başvurun.
in Windows 10 GamingBu ürünün yapılandırma verisi bozuk. Destek sorumlunuza başvurun.: Merhaba iyi günler, Bilgisayarıma Epic Games yüklemeye çalışmıştım. fakat 0xc000007b hatasını vermişti. Gerekli .dll dosyalarını indirdikten sonra bir daha denedim fakat sonuç değişmedi. Ben de 3. parti yazılımlar ile bilgisayarımdaki Epic Games ile alakalı bütün dosyaları... -
Bu ürünün yapılandırma verisi bozuk. Destek sorumlunuza başvurun.
in Windows 10 Software and AppsBu ürünün yapılandırma verisi bozuk. Destek sorumlunuza başvurun.: Merhaba iyi günler, Bilgisayarıma Epic Games yüklemeye çalışmıştım. fakat 0xc000007b hatasını vermişti. Gerekli .dll dosyalarını indirdikten sonra bir daha denedim fakat sonuç değişmedi. Ben de 3. parti yazılımlar ile bilgisayarımdaki Epic Games ile alakalı bütün dosyaları... -
Windows 10 - 0xc0000098 winload efi dosyası bozuk hatası.
in Windows 10 Software and AppsWindows 10 - 0xc0000098 winload efi dosyası bozuk hatası.: Bilgisayarımı sıfırlamaya çalışırken bu hatayı alıyorum. Her türlü yolu denedim, tüm videoları izledim ama hala sorunum aynı. Lütfen en kısa sürede yardımcı olur musunuz?...