Windows 10: Windows Güncelleme Ekranında Takılı Kaldı

Discus and support Windows Güncelleme Ekranında Takılı Kaldı in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhabalar, bugün bilgisayarım güncellenirken %89'da takılı kaldı. Tam olarak 1 saattir bekliyorum.Ne yapmalıyım ve aşağıda Lütfen bilgisayarınızı açık... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Rüzgar Keyfoğlu, Jul 2, 2025 at 7:57 AM.

1. Windows Güncelleme Ekranında Takılı Kaldı

Merhabalar, bugün bilgisayarım güncellenirken %89'da takılı kaldı. Tam olarak 1 saattir bekliyorum.Ne yapmalıyım ve aşağıda Lütfen bilgisayarınızı açık tutun yazıyor.İsterseniz ekran görüntüsü verebilirim.Windows 10'dan Windows 11'e yükseltiyorum

:)

Rüzgar Keyfoğlu, Jul 2, 2025 at 7:57 AM

2. Ekran kartı güncelleme sorunu.

Görüntü bağdaştıcılarında 2 tane ekran kartı görünüyordu. AMD Radeon tm 535 in güncel sürümünü AMD'nin sistesinden indirdim ve kurdum. Kurulum tamamlanmadı ve artık Görüntü Bağdaştırıcısında 1 tane ekran kartı gözüküyor. Ne yapmam lazım?

Yunus ErenSATICI, Jul 2, 2025 at 8:05 AM
  3. Ratandeep Win User
    windows 10 ndas stops working

Hello,

Thank you for your response.

I appreciate your time.

I would suggest you to refer this link and check.

Redirecting

Please keep us updated.

Thank you

4. Windows Güncelleme Ekranında Takılı Kaldı

Nokia N9 güncelleme

Nokia N9 Güncelleme varmı telefonu kullanamıyorum.

enverkaraçuha, Jul 2, 2025 at 8:05 AM
Thema:

Windows Güncelleme Ekranında Takılı Kaldı

Loading...
  1. Windows Güncelleme Ekranında Takılı Kaldı - Similar Threads - Güncelleme Ekranında Takılı

2. Windows Güncelleme Ekranında Takılı Kaldı

in Windows 10 Gaming
    Windows Güncelleme Ekranında Takılı Kaldı: Merhabalar, bugün bilgisayarım güncellenirken %89'da takılı kaldı. Tam olarak 1 saattir bekliyorum.Ne yapmalıyım ve aşağıda Lütfen bilgisayarınızı açık tutun yazıyor.İsterseniz ekran görüntüsü verebilirim.Windows 10'dan Windows 11'e yükseltiyorum...
  3. Giriş ekranında zorunlu pin değiştirme ekranında yazı yazamıyorum giriş yapamıyorum.

in Windows 10 Software and Apps
    Giriş ekranında zorunlu pin değiştirme ekranında yazı yazamıyorum giriş yapamıyorum.: Eski laptopumu kırdım ve içindeki ssd'yi yeni aldığım masa üstüne taktım. Fakat başka cihaz olduğu için pini değişmemi söylüyor ve laptopta taktığım ssd'deki windows'da bazı yerlere yazı yazamıyorum. Ve pinimi değiştir kısmında microsoft penceresi açıldığı için burada da...
  4. Windows Güncelleme alamıyorum

in Windows 10 Gaming
    Windows Güncelleme alamıyorum: Güncelleme seçeneğim sürekli kırmızı ünlem halinde güncelleme alamıyorum https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-g%C3%BCncelleme-alam%C4%B1yorum/ec018c18-e859-41ec-b8e1-d0b2b6752d74
  5. Windows Güncelleme alamıyorum

Windows Güncelleme alamıyorum: Güncelleme seçeneğim sürekli kırmızı ünlem halinde güncelleme alamıyorum https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-g%C3%BCncelleme-alam%C4%B1yorum/ec018c18-e859-41ec-b8e1-d0b2b6752d74
  6. Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı

in Windows 10 Gaming
    Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı: Laptop'um Microsoft profil hizmeti hatasından dolayı kendiliğinden sıfırlandı. 2 gün önceki sistem geri yüklemeyi başlattım ve yaklaşık 1 saattir bekliyorum.500Gb depolama alanım var ve yaklaşık 350Gb kullanıyorum. Bu kadar uzun sürmesi normal mi?Daha ne kadar bekleyeceğim?...
  7. Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı

Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı: Laptop'um Microsoft profil hizmeti hatasından dolayı kendiliğinden sıfırlandı. 2 gün önceki sistem geri yüklemeyi başlattım ve yaklaşık 1 saattir bekliyorum.500Gb depolama alanım var ve yaklaşık 350Gb kullanıyorum. Bu kadar uzun sürmesi normal mi?Daha ne kadar bekleyeceğim?...
  8. Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı

Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık üç aydır kullanmiyorfum bugun actıgımda oturum actıktan hemen sonra biraz bekleyin ekrani karsima cıktı ve takılı kaldı. 30 dkdır bekliyorum ama hala bir değışıklik olmadi....
  9. Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık üç aydır kullanmiyorfum bugun actıgımda oturum actıktan hemen sonra biraz bekleyin ekrani karsima cıktı ve takılı kaldı. 30 dkdır bekliyorum ama hala bir değışıklik olmadi....
  10. Windows 11 Güncelleme Almıyor

Windows 11 Güncelleme Almıyor: MerhabaBilgisayarımda Windows 11 kurulu son 2-3 aydan beri hiçbir şekilde güncelleme almıyorum. Windows Uptade kısmı böyle kalıyor.Yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler....