Windows 10: Windows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar

Discus and support Windows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Şu anda Windows Güvenliği üzerinde iki farklı hata yaşamaktayım. İlki çekirdek yalıtımı altındaki bellek bütünlüğünü bir türlü açamıyorum. Burada... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Yusuf Örtimur, Jan 23, 2025.

1. Windows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar

Şu anda Windows Güvenliği üzerinde iki farklı hata yaşamaktayım. İlki çekirdek yalıtımı altındaki bellek bütünlüğünü bir türlü açamıyorum. Burada izlemem gereken yol nedir acaba?İkincisi ise eskiden Windows Güvenliği içerisnde Virüs ve Tehtid Koruması başlığı vardı artık yok. Bunu 24H2 güncellemesinden sonra kaybettim. Bu güncellemeden sonra artık harici bir virüs yazılımı edinmek zorunlu hale mi geldi?

:)

Yusuf Örtimur, Jan 23, 2025
Thema:

Windows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar

Loading...
  1. Windows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar - Similar Threads - Güvenliği Üzerinde 24H2

2. Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor: Merhaba, 5 hafta önce gelen 24H2 güncellemesi sonrasında "msl064.sys yüklenemiyor" hatası alıyordum, ses kartını kaldırmak, yeniden yüklemek gibi forumlarda okuduğum her yöntemi denediğim halde çözüme ulaşamadım.Milyarlarca dolarlık şirket, pahalı bir windows sürümünün...
  3. Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor: Merhaba, 5 hafta önce gelen 24H2 güncellemesi sonrasında "msl064.sys yüklenemiyor" hatası alıyordum, ses kartını kaldırmak, yeniden yüklemek gibi forumlarda okuduğum her yöntemi denediğim halde çözüme ulaşamadım.Milyarlarca dolarlık şirket, pahalı bir windows sürümünün...
  4. Windows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar

in Windows 10 Gaming
    Windows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar: Şu anda Windows Güvenliği üzerinde iki farklı hata yaşamaktayım. İlki çekirdek yalıtımı altındaki bellek bütünlüğünü bir türlü açamıyorum. Burada izlemem gereken yol nedir acaba?İkincisi ise eskiden Windows Güvenliği içerisnde Virüs ve Tehtid Koruması başlığı vardı artık yok....
  5. windows update "Yükleme hatası - 0xc1900201" windows 11pro 24h2 güncellemesi?

in Windows 10 Gaming
    windows update "Yükleme hatası - 0xc1900201" windows 11pro 24h2 güncellemesi?: ne yaptıysam bu hatayı aşamadım %8 e gelince güncelleme "Yükleme hatası - 0xc1900201" alıyorum sistem dosyalarını güncelleyemedik çıkıyor....
  6. windows update "Yükleme hatası - 0xc1900201" windows 11pro 24h2 güncellemesi?

windows update "Yükleme hatası - 0xc1900201" windows 11pro 24h2 güncellemesi?: ne yaptıysam bu hatayı aşamadım %8 e gelince güncelleme "Yükleme hatası - 0xc1900201" alıyorum sistem dosyalarını güncelleyemedik çıkıyor....
  7. Windows 11 güncellemesi sonrası internet yok hatası alıyor dhcp sunucusu bulunamıyor

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 güncellemesi sonrası internet yok hatası alıyor dhcp sunucusu bulunamıyor: Windows 11 güncellemesi geldi güncelledim açıldığında dhcp sunucusu bulunmadı hatası aldı pcyi kapatıp açtım ama işe yaramadı güncellemeye kaldırdığımda düzeliyor tekrar güncelleyip denediğimde bozuluyor ne yapmam lazım...
  8. Windows 11 güncellemesi sonrası internet yok hatası alıyor dhcp sunucusu bulunamıyor

Windows 11 güncellemesi sonrası internet yok hatası alıyor dhcp sunucusu bulunamıyor: Windows 11 güncellemesi geldi güncelledim açıldığında dhcp sunucusu bulunmadı hatası aldı pcyi kapatıp açtım ama işe yaramadı güncellemeye kaldırdığımda düzeliyor tekrar güncelleyip denediğimde bozuluyor ne yapmam lazım...
  9. KB5006670 Güncellemesi Hakkında

in Windows 10 Installation and Upgrade
    KB5006670 Güncellemesi Hakkında: Merhaba KB5006670 güncellemesinden sonra netwok ağına bağlı yazıcımı artık görmüyor ancak güncellemeyi kaldırdığımda düzeliyor ayrıca bir önceki güncellemede de bilgisayarı her açtığımda USB aygıtlarını tanımıyor tüm USB aygıtlarında ünlem çıkıyor tek tek silip Scan for...
  10. Windows 10 1803 güncellemesi

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Windows 10 1803 güncellemesi: Merhaba , Windows 10 1803 gunellestirmsi hakkında bi sorunumu paylaşacağım ilk oöncelikle güncellememeyi kapaatsam safra hala güncelleme istiyo her yolu yaptım hala güncelleme istiyo .Pc yi oradaca kendi kendine guncelliyo. Kapttim açtım Gine guncelliyo Simdiyse pc yi...