Windows 10: Windows Hello Sorunu ve Hatalar Silsilesi

Discus and support Windows Hello Sorunu ve Hatalar Silsilesi in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Bir gün bilgisayarı açmayı denediğimde giriş ekranında takıldığını gördüm. Yüz tanıma anlık olarak devreye giriyor ve sensörler anında kapanıyor. Yani... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Ahmet Şenyiğit, May 24, 2025 at 3:27 PM.

1. Windows Hello Sorunu ve Hatalar Silsilesi

Bir gün bilgisayarı açmayı denediğimde giriş ekranında takıldığını gördüm. Yüz tanıma anlık olarak devreye giriyor ve sensörler anında kapanıyor. Yani kızıl ışıkları görürüyorum ve hemen ardından kesiliyor, tanımaya devam etmiyor. Ardından yüzümü okumayacağını anlayıp PİN girmek istedim fakat ekranda PİN girme alanı ne yaparsam yapayim gelmiyor.Bilgisayarımı açamayacağımı sandım ve uzun uğraşlar sonucu şu konuyu buldum:StartFragmentWindows 11 Home Sign in Fix, Sign in click doesn't show sign in options just shows lock screen. : r/techsupportBu işlemleri yaptığımda Windows hesabı parolamı gir

:)

Ahmet Şenyiğit, May 24, 2025 at 3:27 PM
  2. Alpha - 8 Win User

Windows Hello PIN ve Hesap Şifresi

Merhaba. Size Windows Hello PIN ve Hesap şifresi hakkında sorum var. Bilgisayarımı başlatırken sürekli olarak benden ya PIN ya da hesap şifremle giriş yapmamı istiyor. PIN'im yoksa oluşturmaya zorunlu bırakıyor. Fakat ben Windows Hello PIN' i ve hesap şifresi ile giriş yap seçeneklerini kaldırmışken oluyor. Ben bilgisayarımı başlatırken PIN veya hesap şifremle giriş yapmak istemiyorum. Böyle bir sorunu daha önceki format atma işlemlerinden sonra yaşamadım. Son format atma işleminden sonra yaşamaya başladım. Sizce bunun sebebi hesabımla ilgili olabilir mi yoksa başka bir şey mi? Ne yapmalıyım?

3. Win 11 donma sorunu

bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda kullanırken gerçekleşmeye başlayınca windows tabanlı bir hata oldugunu düşünmeye başladım biraz araştırma yaptıgımda forumda benimle aynı hatayı alan birisiyle karşılaştım ve sorunu iso 1809 a geri döndügünde düzeldigini ve bu sorunun win 11 alt yapısıyla alakası oldugunu yazmış benim iso 1809 a dönmeden bu sorunu çözmemin bir yolu olmalı
    (bilgisayar dondugunda alt+tab gibi kısayollar kullanamıyorum ama altta açık olan herhangi bir programın sesini donduktan sonra belli bir süre alıyorum sonra sesler de kesiliyor ve biilgisayarı sadece güç tuşuna basılı tutarak kapatıyorum ve düzeliyor )

4. Mustafa E Win User

Windows Hello Sorunu ve Hatalar Silsilesi

windows 11 cihazımda yüz tanıma ve parmak izi okuyucu kullanamıyorum.

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba
    Araştırmama dayanarak, cihazınız ikisini de desteklemiyor ve bunun için donanıma sahip değil.
    Yani bu bir windows sorunu ve eksik bir donanım sorunu değil.
    Yanılıyorsam ve kutunun veya web sitelerinin yüz tanıma ve parmak izini desteklediğini söyleyip söylemediğini bana bildirin.

Mustafa

Thema:

Windows Hello Sorunu ve Hatalar Silsilesi

Loading...
  1. Windows Hello Sorunu ve Hatalar Silsilesi - Similar Threads - Hello Sorunu Hatalar

2. Windows Hello Sorunu ve Hatalar Silsilesi

in Windows 10 Gaming
    Windows Hello Sorunu ve Hatalar Silsilesi: Bir gün bilgisayarı açmayı denediğimde giriş ekranında takıldığını gördüm. Yüz tanıma anlık olarak devreye giriyor ve sensörler anında kapanıyor. Yani kızıl ışıkları görürüyorum ve hemen ardından kesiliyor, tanımaya devam etmiyor. Ardından yüzümü okumayacağını anlayıp PİN...
  3. Windows Hello PIN ve Hesap Şifresi

in Windows Hello & Lockscreen
    Windows Hello PIN ve Hesap Şifresi: Merhaba. Size Windows Hello PIN ve Hesap şifresi hakkında sorum var. Bilgisayarımı başlatırken sürekli olarak benden ya PIN ya da hesap şifremle giriş yapmamı istiyor. PIN'im yoksa oluşturmaya zorunlu bırakıyor. Fakat ben Windows Hello PIN' i ve hesap şifresi ile giriş yap...
  4. Windows Hello PIN ve Hesap Şifresi

in Windows 10 Gaming
    Windows Hello PIN ve Hesap Şifresi: Merhaba. Size Windows Hello PIN ve Hesap şifresi hakkında sorum var. Bilgisayarımı başlatırken sürekli olarak benden ya PIN ya da hesap şifremle giriş yapmamı istiyor. PIN'im yoksa oluşturmaya zorunlu bırakıyor. Fakat ben Windows Hello PIN' i ve hesap şifresi ile giriş yap...
  5. Windows Hello PIN ve Hesap Şifresi

in Windows 10 Software and Apps
  6. AMD Radeon R5 Graphics ve AMD Radeon R5 M330 driver güncellleme sorunu

in Windows 10 Gaming
    AMD Radeon R5 Graphics ve AMD Radeon R5 M330 driver güncellleme sorunu: Merhabalar. Bilgisayarım Windows 10 Single Language. Ekran kartım: AMD Radeon R5 Graphics ve AMD Radeon R5 M330. AMD nin sitesinden AMD nin en son driverını kurunca 2 saniyede 1 takılma oluyor. Şuan eski bir driver kullanıyorum ancak bu sorun yok. En güncel driverı kurup bu...
  7. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

in Windows 10 Gaming
    Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...
  8. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

in Windows 10 Software and Apps
    Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...
  9. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

in Windows 10 Drivers and Hardware
  10. Alienware command center suite ssilinmiyor ve 1605 sorunu

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Alienware command center suite ssilinmiyor ve 1605 sorunu: merhaba alienware command center suite yi silemiyorum , 1628 hatası veriyor ve tekrar yüklemek istediğmde 1605 hatasını veriyor lütfen yardım edin . sanırım ben installshieldı sildim çünkü commonfiles da bulamıyorum .[ATTACH][ATTACH]...