Windows 10: Windows Hello Sorunu ve Hatalar Silsilesi
Discus and support Windows Hello Sorunu ve Hatalar Silsilesi in Windows 10 Gaming to solve the problem; Bir gün bilgisayarı açmayı denediğimde giriş ekranında takıldığını gördüm. Yüz tanıma anlık olarak devreye giriyor ve sensörler anında kapanıyor. Yani... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Ahmet Şenyiğit, May 24, 2025 at 3:27 PM.
Thema:
Windows Hello Sorunu ve Hatalar Silsilesi
Loading...
-
Windows Hello Sorunu ve Hatalar Silsilesi - Similar Threads - Hello Sorunu Hatalar
-
Windows Hello Sorunu ve Hatalar Silsilesi
in Windows 10 Software and AppsWindows Hello Sorunu ve Hatalar Silsilesi: Bir gün bilgisayarı açmayı denediğimde giriş ekranında takıldığını gördüm. Yüz tanıma anlık olarak devreye giriyor ve sensörler anında kapanıyor. Yani kızıl ışıkları görürüyorum ve hemen ardından kesiliyor, tanımaya devam etmiyor. Ardından yüzümü okumayacağını anlayıp PİN... -
Windows Hello PIN ve Hesap Şifresi
in Windows Hello & LockscreenWindows Hello PIN ve Hesap Şifresi: Merhaba. Size Windows Hello PIN ve Hesap şifresi hakkında sorum var. Bilgisayarımı başlatırken sürekli olarak benden ya PIN ya da hesap şifremle giriş yapmamı istiyor. PIN'im yoksa oluşturmaya zorunlu bırakıyor. Fakat ben Windows Hello PIN' i ve hesap şifresi ile giriş yap... -
in Windows 10 GamingWindows Hello PIN ve Hesap Şifresi: Merhaba. Size Windows Hello PIN ve Hesap şifresi hakkında sorum var. Bilgisayarımı başlatırken sürekli olarak benden ya PIN ya da hesap şifremle giriş yapmamı istiyor. PIN'im yoksa oluşturmaya zorunlu bırakıyor. Fakat ben Windows Hello PIN' i ve hesap şifresi ile giriş yap... -
in Windows 10 Software and AppsWindows Hello PIN ve Hesap Şifresi: Merhaba. Size Windows Hello PIN ve Hesap şifresi hakkında sorum var. Bilgisayarımı başlatırken sürekli olarak benden ya PIN ya da hesap şifremle giriş yapmamı istiyor. PIN'im yoksa oluşturmaya zorunlu bırakıyor. Fakat ben Windows Hello PIN' i ve hesap şifresi ile giriş yap... -
AMD Radeon R5 Graphics ve AMD Radeon R5 M330 driver güncellleme sorunu
in Windows 10 GamingAMD Radeon R5 Graphics ve AMD Radeon R5 M330 driver güncellleme sorunu: Merhabalar. Bilgisayarım Windows 10 Single Language. Ekran kartım: AMD Radeon R5 Graphics ve AMD Radeon R5 M330. AMD nin sitesinden AMD nin en son driverını kurunca 2 saniyede 1 takılma oluyor. Şuan eski bir driver kullanıyorum ancak bu sorun yok. En güncel driverı kurup bu... -
Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması
in Windows 10 GamingSes sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster... -
in Windows 10 Software and AppsSes sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster... -
in Windows 10 Drivers and HardwareSes sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster... -
Alienware command center suite ssilinmiyor ve 1605 sorunu
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingAlienware command center suite ssilinmiyor ve 1605 sorunu: merhaba alienware command center suite yi silemiyorum , 1628 hatası veriyor ve tekrar yüklemek istediğmde 1605 hatasını veriyor lütfen yardım edin . sanırım ben installshieldı sildim çünkü commonfiles da bulamıyorum .[ATTACH][ATTACH]...