Windows 10: Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...

Discus and support Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Uzun süredir Windows 8.1 kullanıyorum.Dell sürücülerimi ve Windows güncellemelerini güncelledim.Yeni bir güncelleme bulunamadı. Bu yüzden bir SFC... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by {maestro}, Nov 26, 2022.

1. {maestro} Win User

Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...

Uzun süredir Windows 8.1 kullanıyorum.Dell sürücülerimi ve Windows güncellemelerini güncelledim.Yeni bir güncelleme bulunamadı. Bu yüzden bir SFC /Scannow çalıştırdım ve aşağıdaki hataları aldım... 2015-10-16 08:44:53, Bilgi CBS Dahili olarak paket açılamadı. [HRESULT = 0x800f0805 - CBS_E_INVALID_PACKAGE] 2015-10-16 08:44:53, Bilgi CBS Çalışan oturumu kullanılarak OpenPackage işlemi başarısız oldu [HRESULT = 0x800f0805] 2015-10-16 08:44:53, Bilgi CBS Oturumu: 30476304_1952671722 istemci WindowsUpdateAgent tarafından başlatıldı, harici hazırlama dizini: null 2015-10-16 08:44:53, Bilgi CBS Da

:)

{maestro}, Nov 26, 2022

2. AMD Radeon R5 Graphics ve AMD Radeon R5 M330 driver güncellleme sorunu

Merhabalar. Bilgisayarım Windows 10 Single Language. Ekran kartım: AMD Radeon R5 Graphics ve AMD Radeon R5 M330. AMD nin sitesinden AMD nin en son driverını kurunca 2 saniyede 1 takılma oluyor. Şuan eski bir driver kullanıyorum ancak bu sorun yok. En güncel driverı kurup bu sorunu nasıl çözerim?

İzzet GÜNGÖR, Nov 26, 2022
  3. DaveM121 Win User
    Windows KB4056892 güncelleme

Merhaba Emir, bu Güncelleştirme ile bilinen bir sorun var (KB4056892), aslında yüklüyor, ancak yanlış rapor ediyor. yüklü olmadığını.

Microsoft bunun farkındadır ve bu sorunu gidermeye çalışmaktadır. Endişelenmenize gerek yok, güncelleme yüklenmiş ve korunuyoruz. . .

DaveM121, Nov 26, 2022
  4. Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...

Thread stuck in device driver sorunu nasıl çözülür?

bu sorunu nasıl çözebilirim ? Cihazım windows 10 Cihazım sürekli olarak aynı hatayı (mavi ekran) veriyor hata kodu olarakta : THREAD STUCK İN DEVİCE DRİVER

metinsoyer, Nov 26, 2022
Thema:

Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...

Loading...
  1. Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu... - Similar Threads - kaynak koruması bozuk

2. merhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum

in Windows 10 Gaming
    merhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum: Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: 0x80070005...
  3. merhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum

in Windows 10 Software and Apps
    merhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum: Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: 0x80070005...
  4. merhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum

in Windows 10 Installation and Upgrade
  5. windows update yapamıyorum güncelle dediğimde güncelleme yapmıyor bu sorunu nasıl çözerim

in Windows 10 Gaming
    windows update yapamıyorum güncelle dediğimde güncelleme yapmıyor bu sorunu nasıl çözerim: update nasıl yaparım https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-update-yapam%C4%B1yorum-g%C3%BCncelle/20916f26-780f-4a82-b885-de1f570e6288
  6. windows update yapamıyorum güncelle dediğimde güncelleme yapmıyor bu sorunu nasıl çözerim

windows update yapamıyorum güncelle dediğimde güncelleme yapmıyor bu sorunu nasıl çözerim: update nasıl yaparım https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-update-yapam%C4%B1yorum-g%C3%BCncelle/20916f26-780f-4a82-b885-de1f570e6288
  7. Bu ürünün yapılandırma verisi bozuk. Destek sorumlunuza başvurun.

in Windows 10 Gaming
    Bu ürünün yapılandırma verisi bozuk. Destek sorumlunuza başvurun.: Merhaba iyi günler, Bilgisayarıma Epic Games yüklemeye çalışmıştım. fakat 0xc000007b hatasını vermişti. Gerekli .dll dosyalarını indirdikten sonra bir daha denedim fakat sonuç değişmedi. Ben de 3. parti yazılımlar ile bilgisayarımdaki Epic Games ile alakalı bütün dosyaları...
  8. Bu ürünün yapılandırma verisi bozuk. Destek sorumlunuza başvurun.

Bu ürünün yapılandırma verisi bozuk. Destek sorumlunuza başvurun.: Merhaba iyi günler, Bilgisayarıma Epic Games yüklemeye çalışmıştım. fakat 0xc000007b hatasını vermişti. Gerekli .dll dosyalarını indirdikten sonra bir daha denedim fakat sonuç değişmedi. Ben de 3. parti yazılımlar ile bilgisayarımdaki Epic Games ile alakalı bütün dosyaları...
  9. Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...

in Windows 10 Gaming
    Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...: Uzun süredir Windows 8.1 kullanıyorum.Dell sürücülerimi ve Windows güncellemelerini güncelledim.Yeni bir güncelleme bulunamadı. Bu yüzden bir SFC /Scannow çalıştırdım ve aşağıdaki hataları aldım... 2015-10-16 08:44:53, Bilgi CBS Dahili olarak paket açılamadı. [HRESULT =...
  10. windows bozuk

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    windows bozuk: Windows PowerShell Copyright C Microsoft Corporation. All rights reserved. Try the new cross-platform PowerShell https://aka.ms/pscore6...