Windows 10: Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...
Discus and support Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Uzun süredir Windows 8.1 kullanıyorum.Dell sürücülerimi ve Windows güncellemelerini güncelledim.Yeni bir güncelleme bulunamadı. Bu yüzden bir SFC... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by {maestro}, Nov 26, 2022.
Thema:
Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...
Loading...
-
Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu... - Similar Threads - kaynak koruması bozuk
-
merhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum
in Windows 10 Gamingmerhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum: Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: 0x80070005... -
in Windows 10 Software and Appsmerhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum: Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: 0x80070005... -
in Windows 10 Installation and Upgrademerhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum: Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: 0x80070005... -
windows update yapamıyorum güncelle dediğimde güncelleme yapmıyor bu sorunu nasıl çözerim
in Windows 10 Gamingwindows update yapamıyorum güncelle dediğimde güncelleme yapmıyor bu sorunu nasıl çözerim: update nasıl yaparım https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-update-yapam%C4%B1yorum-g%C3%BCncelle/20916f26-780f-4a82-b885-de1f570e6288 -
windows update yapamıyorum güncelle dediğimde güncelleme yapmıyor bu sorunu nasıl çözerim
in Windows 10 Software and Appswindows update yapamıyorum güncelle dediğimde güncelleme yapmıyor bu sorunu nasıl çözerim: update nasıl yaparım https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-update-yapam%C4%B1yorum-g%C3%BCncelle/20916f26-780f-4a82-b885-de1f570e6288 -
Bu ürünün yapılandırma verisi bozuk. Destek sorumlunuza başvurun.
in Windows 10 GamingBu ürünün yapılandırma verisi bozuk. Destek sorumlunuza başvurun.: Merhaba iyi günler, Bilgisayarıma Epic Games yüklemeye çalışmıştım. fakat 0xc000007b hatasını vermişti. Gerekli .dll dosyalarını indirdikten sonra bir daha denedim fakat sonuç değişmedi. Ben de 3. parti yazılımlar ile bilgisayarımdaki Epic Games ile alakalı bütün dosyaları... -
Bu ürünün yapılandırma verisi bozuk. Destek sorumlunuza başvurun.
in Windows 10 Software and AppsBu ürünün yapılandırma verisi bozuk. Destek sorumlunuza başvurun.: Merhaba iyi günler, Bilgisayarıma Epic Games yüklemeye çalışmıştım. fakat 0xc000007b hatasını vermişti. Gerekli .dll dosyalarını indirdikten sonra bir daha denedim fakat sonuç değişmedi. Ben de 3. parti yazılımlar ile bilgisayarımdaki Epic Games ile alakalı bütün dosyaları... -
Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...
in Windows 10 Software and AppsWindows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...: Uzun süredir Windows 8.1 kullanıyorum.Dell sürücülerimi ve Windows güncellemelerini güncelledim.Yeni bir güncelleme bulunamadı. Bu yüzden bir SFC /Scannow çalıştırdım ve aşağıdaki hataları aldım... 2015-10-16 08:44:53, Bilgi CBS Dahili olarak paket açılamadı. [HRESULT =... -
windows bozuk
in Windows 10 BSOD Crashes and Debuggingwindows bozuk: Windows PowerShell Copyright C Microsoft Corporation. All rights reserved. Try the new cross-platform PowerShell https://aka.ms/pscore6...