Windows 10: Windows se "zapnul" nesprávně
Discus and support Windows se "zapnul" nesprávně in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Dobrý den.Dalo mě to do někde kde bylo napsáno: opravit problémy, vypnout, rozšířené možnosti, atd.Udělal jsem všechno od restartu po tovární nastavení... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by Teo Pomezný, Jun 8, 2024.
Thema:
Windows se "zapnul" nesprávně
Loading...
-
Windows se "zapnul" nesprávně - Similar Threads - zapnul nesprávně
-
in Windows 10 GamingWindows se "zapnul" nesprávně: Dobrý den.Dalo mě to do někde kde bylo napsáno: opravit problémy, vypnout, rozšířené možnosti, atd.Udělal jsem všechno od restartu po tovární nastavení a nic z toho nevyšlo.Ale už předtím mi Windows dělal problémy. Každou aktualizaci mi odmítl a vrátil vše zpátky.Už nevím co... -
in Windows 10 Software and AppsWindows se "zapnul" nesprávně: Dobrý den.Dalo mě to do někde kde bylo napsáno: opravit problémy, vypnout, rozšířené možnosti, atd.Udělal jsem všechno od restartu po tovární nastavení a nic z toho nevyšlo.Ale už předtím mi Windows dělal problémy. Každou aktualizaci mi odmítl a vrátil vše zpátky.Už nevím co...