Windows 10: Windows se "zapnul" nesprávně

Discus and support Windows se "zapnul" nesprávně in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Dobrý den.Dalo mě to do někde kde bylo napsáno: opravit problémy, vypnout, rozšířené možnosti, atd.Udělal jsem všechno od restartu po tovární nastavení... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by Teo Pomezný, Jun 8, 2024.

1. Windows se "zapnul" nesprávně

Dobrý den.Dalo mě to do někde kde bylo napsáno: opravit problémy, vypnout, rozšířené možnosti, atd.Udělal jsem všechno od restartu po tovární nastavení a nic z toho nevyšlo.Ale už předtím mi Windows dělal problémy. Každou aktualizaci mi odmítl a vrátil vše zpátky.Už nevím co dělat tak píšu.

:)

Teo Pomezný, Jun 8, 2024

2. windows xp installation and dual core am

could someone please list the steps they follow to install windows with a dual core processor and windows xp service pack to. I'm reletively new to amd dual core and i feel i'm missing a step. All help will be appreciated. thanx

exodusprime1337, Jun 8, 2024
  3. Monk.e83 Win User
    Unlocked Realtek HD Audio Drivers Windows 7 & 8 (With Dolby Digital Live and DTS Interactive)

DTS supported natively by Windows 8/8.1 and it should work on windows 10 too just DDL require to unlock your driver .

Monk.e83, Jun 8, 2024
  4. alucasa Win User

Windows se "zapnul" nesprávně

Plz Suggest me A good laptop form $600 to $700

In my opinion, if price is on top of your list, Lenovo is probably your best bet.

http://www.lenovo.com/vn/vn/

alucasa, Jun 8, 2024
Thema:

Windows se "zapnul" nesprávně

Loading...
  1. Windows se "zapnul" nesprávně - Similar Threads - zapnul nesprávně

2. Windows se "zapnul" nesprávně

in Windows 10 Gaming
    Windows se "zapnul" nesprávně: Dobrý den.Dalo mě to do někde kde bylo napsáno: opravit problémy, vypnout, rozšířené možnosti, atd.Udělal jsem všechno od restartu po tovární nastavení a nic z toho nevyšlo.Ale už předtím mi Windows dělal problémy. Každou aktualizaci mi odmítl a vrátil vše zpátky.Už nevím co...
  3. Windows se "zapnul" nesprávně

in Windows 10 Software and Apps
    Windows se "zapnul" nesprávně: Dobrý den.Dalo mě to do někde kde bylo napsáno: opravit problémy, vypnout, rozšířené možnosti, atd.Udělal jsem všechno od restartu po tovární nastavení a nic z toho nevyšlo.Ale už předtím mi Windows dělal problémy. Každou aktualizaci mi odmítl a vrátil vše zpátky.Už nevím co...