Windows 10: Windows uygulamaları açılmıyor
Discus and support Windows uygulamaları açılmıyor in Microsoft Windows 10 Store to solve the problem; Bilgisayarımdaki windows uygulamalarının önemli kısmı açılmıyor, hesap makinesi, saatleri vesaire kullanabiliyorum fakat videolar, fotoğraflar,... Discussion in 'Microsoft Windows 10 Store' started by ardaaytar1, Jan 16, 2022.
Thema:
Windows uygulamaları açılmıyor
Loading...
-
Windows uygulamaları açılmıyor - Similar Threads - uygulamaları açılmıyor
-
Windows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya...
in Windows 10 GamingWindows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya...: Windows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya hata dahi vermiyor bu sorunu çözmem gerek... https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-ses-ayarlar%C4%B1/068e6d1b-45f2-4fde-b37b-4f79eece71d4 -
Windows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya...
in Windows 10 Software and AppsWindows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya...: Windows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya hata dahi vermiyor bu sorunu çözmem gerek... https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-ses-ayarlar%C4%B1/068e6d1b-45f2-4fde-b37b-4f79eece71d4 -
Windows 11 güncelleme sonrası oyunlar açılmıyor
in Windows 10 GamingWindows 11 güncelleme sonrası oyunlar açılmıyor: Windowsu güncelledikten sonra tüm oyunlarda, oyun yükleme ekranında takılıyor ve asla açılmıyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-g%C3%BCncelleme-sonras%C4%B1-oyunlar/74df4308-d1c9-4cfa-9024-973e88ff3517 -
Windows 11 güncelleme sonrası oyunlar açılmıyor
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 güncelleme sonrası oyunlar açılmıyor: Windowsu güncelledikten sonra tüm oyunlarda, oyun yükleme ekranında takılıyor ve asla açılmıyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-g%C3%BCncelleme-sonras%C4%B1-oyunlar/74df4308-d1c9-4cfa-9024-973e88ff3517 -
in Windows 10 Software and AppsWindows uygulamaları açılmıyor: Bilgisayarımdaki windows uygulamalarının önemli kısmı açılmıyor, hesap makinesi, saatleri vesaire kullanabiliyorum fakat videolar, fotoğraflar, microsoft store, xbox uygulamaları açılmıyor. Bilgisayarımda hiç yüklü değilmiş olarak gözüküyor. Format atalı 2 gün oldu ne bir şey... -
in Windows 10 GamingWindows uygulamaları açılmıyor: Bilgisayarımdaki windows uygulamalarının önemli kısmı açılmıyor, hesap makinesi, saatleri vesaire kullanabiliyorum fakat videolar, fotoğraflar, microsoft store, xbox uygulamaları açılmıyor. Bilgisayarımda hiç yüklü değilmiş olarak gözüküyor. Format atalı 2 gün oldu ne bir şey... -
Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...: Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft store'un güncelleme geçmişine bakıyorum güncellenmiş olarak görünmüyor ve bu her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bunun bir... -
Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...
in Microsoft Windows 10 StoreMicrosoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...: Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft store'un güncelleme geçmişine bakıyorum güncellenmiş olarak görünmüyor ve bu her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bunun bir... -
Microsoft store uygulamaları güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında...
in Microsoft Windows 10 StoreMicrosoft store uygulamaları güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında...: Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft store'un güncelleme geçmişine bakıyorum güncellenmiş olarak görünmüyor ve bu her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bunun bir...