Windows 10: Windows xp 10 dakika kala donuyor.
Discus and support Windows xp 10 dakika kala donuyor. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Selam. Eski bir nostaljik bilgisayarım var bu bilogsayar zamanında windows xp vardı ben bunu windows vista olarak değiştirmiştim ilk vista çıktığı... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Ilqarov, Aug 10, 2024.
Thema:
Windows xp 10 dakika kala donuyor.
Loading...
-
Windows xp 10 dakika kala donuyor. - Similar Threads - dakika kala donuyor
-
Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...
in Windows 10 GamingBilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor.... -
Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor.... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingBilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor.... -
Windows xp 10 dakika kala donuyor.
in Windows 10 GamingWindows xp 10 dakika kala donuyor.: Selam. Eski bir nostaljik bilgisayarım var bu bilogsayar zamanında windows xp vardı ben bunu windows vista olarak değiştirmiştim ilk vista çıktığı zamanlar ve vista yavaş uzun bir süreden sonra ben bunu geri xp yapmak istedim xp isosunu usbiye bootladım biligsayar 32bit ssd... -
Windows 10 & Windows XP
in Windows 10 GamingWindows 10 & Windows XP: How can I switch back to Windows XP so I can use software that does not work on Windows 10?I would like to switch back and forth between the two Windows versions. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-windows-xp/582c2d80-edf8-457e-80db-23867ae7f3c6 -
Windows 10 & Windows XP
in Windows 10 Software and AppsWindows 10 & Windows XP: How can I switch back to Windows XP so I can use software that does not work on Windows 10?I would like to switch back and forth between the two Windows versions. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-windows-xp/582c2d80-edf8-457e-80db-23867ae7f3c6 -
Windows 10 & Windows XP
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingWindows 10 & Windows XP: How can I switch back to Windows XP so I can use software that does not work on Windows 10?I would like to switch back and forth between the two Windows versions. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-windows-xp/582c2d80-edf8-457e-80db-23867ae7f3c6 -
XP to Windows 10...
in Windows 10 Ask InsiderXP to Windows 10...: We were finally able to convince the girlfriends father to update his work PC. He has been stubborn and not wanting to move off XP. After enough issues on a super outdated system, he finally agreed to move to Win10. Get him backed up and get his new computer set up. Go to... -
XP to 10
in Windows 10 Installation and UpgradeXP to 10: I have an official free Windows 10 on my laptop. I have just bought 2 8TB drives which are not recognised by my XP offline desktop so I have to upgrade. Since I already have Windows 10 from Microsoft on my laptop, is it possible also to install it on my desktop without...