Windows 10: Windows11 > A KB5053656 és a KB5054979 frissítések telepítése után nem nyitható meg a...

Discus and support Windows11 > A KB5053656 és a KB5054979 frissítések telepítése után nem nyitható meg a... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Üdv Mindenkinek!Windows11 > A KB5053656 és a KB5054979 frissítések telepítése után nem nyitható meg a windows fájlkezelő. Csak egy rendszer... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by István Huszár, Mar 29, 2025.

1. Windows11 > A KB5053656 és a KB5054979 frissítések telepítése után nem nyitható meg a...

Üdv Mindenkinek!Windows11 > A KB5053656 és a KB5054979 frissítések telepítése után nem nyitható meg a windows fájlkezelő. Csak egy rendszer visszaállítással tudtam megoldani a problémát. Van-e erre valami magyarázat vagy egyéb megoldás?Köszönöm!

:)

István Huszár, Mar 29, 2025

2. Nem elérhető a vezetékes internet

Szia!

Nem hiszem, hogy környezeti tényező okozná mivel most tettem a számítógépbe egy PCIe Lan kártyát és az működik. Teljesen resetetltem a routert és más eszközzel működik a kábeles internet szóval szerintem nem az internet szolgáltató a probléma okozója. Próbáltam leválasztani a perifériákat de az sem segített. A BIOS verziója megegyezik azzal a verzióval amivel tesztelték a port állapotát. Az energiagazdálkodási beállításokat megváltoztattam arra, hogy ne kapcsolja ki az adaptert energiatakarékossági célokból amikor CMOS tisztítás után visszatért az internet de újraindítás után az adapter neve beszürkült. Beszürkülés után megpróbáltam eltávolítani az adaptert, mivel sok helyen láttam, hogy az is segíthet de ezzel csak azt értem el, hogy már szürkén se jelenik meg az eszközkezelőben. Azt vettem észre, hogy egy CMOS tisztítás után használhatóvá válik az alaplap LAN portja addig ameddig újra nem indítom a számítógépet. Kicseréltem a CMOS elemet hátha az hibásodott volna meg de továbbra sem működik a port. A szervizben ahol az alaplap működését vizsgálták más tápegységet és processzort használva működött a port. Talán a processzor vagy a tápegység okozhatja a gondot?

Előre is köszönöm a válaszát és a segítőkészségét!

Ádám

Ádám Szabó2, Mar 29, 2025
  3. bitlocker

Hello!

Olyan problémám adódott, hogy 3 napja nem tölti be a win 10 et, mivel egy bitlocker nevezetű ablak ugrott elő, amin egy helyreállítási kulcsot kér.

Sajnos nem találhat meg ilyet, se fiókomban, se máshol.

Tudnának nekem segíteni ebben?

Üdv:

P

PéterVarjú, Mar 29, 2025
  4. Windows11 > A KB5053656 és a KB5054979 frissítések telepítése után nem nyitható meg a...

8800 GTX 768 meg or 8800 GT 512 meg

I'm considering using EVGA step-up program to replace my 8800 GTS 320 meg vid card. Should I get the 768 meg 8800 GTX or the 512 meg 8800 GT. The GT will only cost me approximately a additional $70 USD, while the GTX will cost me a additional $200

BarbaricSoul, Mar 29, 2025
Thema:

Windows11 > A KB5053656 és a KB5054979 frissítések telepítése után nem nyitható meg a...

Loading...
  1. Windows11 > A KB5053656 és a KB5054979 frissítések telepítése után nem nyitható meg a... - Similar Threads - Windows11 KB5053656 és

2. Windows Update - KB5053656

in Windows 10 Gaming
    Windows Update - KB5053656: Hello, does anyone know a solution to this problem? I've tried different options but no result :- Thanks https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-update-kb5053656/1858fdfb-913b-42a4-b3ae-eecb4c695553
  3. Windows11 > A KB5053656 és a KB5054979 frissítések telepítése után nem nyitható meg a...

in Windows 10 Software and Apps
    Windows11 > A KB5053656 és a KB5054979 frissítések telepítése után nem nyitható meg a...: Üdv Mindenkinek!Windows11 > A KB5053656 és a KB5054979 frissítések telepítése után nem nyitható meg a windows fájlkezelő. Csak egy rendszer visszaállítással tudtam megoldani a problémát. Van-e erre valami magyarázat vagy egyéb megoldás?Köszönöm!...
  4. Gép reset után kiírja, hogy a felhasználói profilt nem sikerült betölteni.

in Windows 10 Gaming
    Gép reset után kiírja, hogy a felhasználói profilt nem sikerült betölteni.: Teljesen reseteltem a gépemet, és amikor eljutottam a Windows bejelentkező oldalára, amikor elindítom a gépet, kiírja, hogy „A felhasználói profil szolgáltatással nem sikerült a bejelentkezés. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni.”Olvastam, hogy kell a csökkentett...
  5. Gép reset után kiírja, hogy a felhasználói profilt nem sikerült betölteni.

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Gép reset után kiírja, hogy a felhasználói profilt nem sikerült betölteni.: Teljesen reseteltem a gépemet, és amikor eljutottam a Windows bejelentkező oldalára, amikor elindítom a gépet, kiírja, hogy „A felhasználói profil szolgáltatással nem sikerült a bejelentkezés. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni.”Olvastam, hogy kell a csökkentett...
  6. Gép reset után kiírja, hogy a felhasználói profilt nem sikerült betölteni.

7. Nem tudok bejelentkezni a laptopomra egy frissítés után.

in Windows Hello & Lockscreen
    Nem tudok bejelentkezni a laptopomra egy frissítés után.: Hibaüzenet: A felhsználói profilszolgáltatással nem sikerült a bejelentkezés. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudok-bejelentkezni-a-laptopomra-egy/22cd4505-b201-4051-84b5-378a5cbdb497
  8. Nem tudok bejelentkezni a laptopomra egy frissítés után.

in Windows 10 Gaming
    Nem tudok bejelentkezni a laptopomra egy frissítés után.: Hibaüzenet: A felhsználói profilszolgáltatással nem sikerült a bejelentkezés. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudok-bejelentkezni-a-laptopomra-egy/22cd4505-b201-4051-84b5-378a5cbdb497
  9. Nem tudok bejelentkezni a laptopomra egy frissítés után.

10. Minecraft telepítése

in Microsoft Windows 10 Store
    Minecraft telepítése: Szeretnék segítséget kérni abban, hogy a Microsoft Store-on megvásároltuk a MInecraftot, de nem vettük észre, hogy van olyan opció , hogy ajándékként lehet megvenni, nem magunknak szeretnénk , hanem a gyerek gépére. Hogyan kapja meg a kódot ? Mit lehet ilyenkor tenni?...