Windows 10: Winlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim
Discus and support Winlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim in Windows 10 Gaming to solve the problem; Bilgisayarımda Windows 7 yüklü iken Notebook Aspire one İntel Atom, Microsoft tarafından tavsiye edilip, izin verildiği için Windows 10'a yükseltmeyi... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Harun Ozudogru, Aug 11, 2024.
Thema:
Winlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim
Loading...
-
Winlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim - Similar Threads - Winlocker'ı bilgisayarımdan nasıl
-
bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?
in Windows 10 Gamingbilgisayarımdan ses gelmiyor neden?: bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdan-ses-gelmiyor-neden/daab37db-f87f-4264-928c-c3553b75c647 -
bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?
in Windows 10 Software and Appsbilgisayarımdan ses gelmiyor neden?: bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdan-ses-gelmiyor-neden/daab37db-f87f-4264-928c-c3553b75c647 -
Hatayı nasıl çözebilirim
in Windows 10 Software and AppsHatayı nasıl çözebilirim: 00.zipmerhabalar mavi ekran hatası alıyorum minidump dosyalarını yolluyorum mükün se inceler misiniz https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hatay%C4%B1-nas%C4%B1l-%C3%A7%C3%B6zebilirim/edd45f6e-ef93-4e92-b2f1-f2798ee6d966 -
in Windows 10 Software and AppsWinlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim: Bilgisayarımda Windows 7 yüklü iken Notebook Aspire one İntel Atom, Microsoft tarafından tavsiye edilip, izin verildiği için Windows 10'a yükseltmeyi denedim. Olmadı Windows 7 geri yüklendi. Uzun zamandır bu Notebook'u kullanmadım. Ancak görüyorum ki teknolojik gelişim... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingWinlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim: Bilgisayarımda Windows 7 yüklü iken Notebook Aspire one İntel Atom, Microsoft tarafından tavsiye edilip, izin verildiği için Windows 10'a yükseltmeyi denedim. Olmadı Windows 7 geri yüklendi. Uzun zamandır bu Notebook'u kullanmadım. Ancak görüyorum ki teknolojik gelişim... -
Bluetooth bilgisayarımdan tamamen gitti.
in Windows 10 GamingBluetooth bilgisayarımdan tamamen gitti.: İnternetteki her türlü çözümü denedim fakat hiçbir yol işe yaramadı. Bluetooth driverım gitti. Bluetooth hiçbir şekilde gözükmüyor ve çalışmıyor. Bluetooth driverını indirmeyi denedim fakat o da işe yaramadı belki de yapamadım.Bilgisayarım Acer Aspire 7 A715-42G R3B8 Windows... -
Bluetooth bilgisayarımdan tamamen gitti.
in Windows 10 Software and AppsBluetooth bilgisayarımdan tamamen gitti.: İnternetteki her türlü çözümü denedim fakat hiçbir yol işe yaramadı. Bluetooth driverım gitti. Bluetooth hiçbir şekilde gözükmüyor ve çalışmıyor. Bluetooth driverını indirmeyi denedim fakat o da işe yaramadı belki de yapamadım.Bilgisayarım Acer Aspire 7 A715-42G R3B8 Windows... -
Hdsaudio.sys nasıl onarılır?
in Windows 10 GamingHdsaudio.sys nasıl onarılır?: Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.... -
Hdsaudio.sys nasıl onarılır?
in Windows 10 Software and AppsHdsaudio.sys nasıl onarılır?: Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim....