Windows 10: Wireless- Bağlı değil - Hiç bağlantı yok sorunu

Discus and support Wireless- Bağlı değil - Hiç bağlantı yok sorunu in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Önceki gün sorunsuz kullanırken bu sabah bilgisayarı açtığımda wifi sekmesinde hiçbir wifi sağlayacıyı görmediğini fark ettim, cihazı sıfırladım ancak... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by ogunozc, Nov 3, 2020.

1. ogunozc Win User

Wireless- Bağlı değil - Hiç bağlantı yok sorunu

Önceki gün sorunsuz kullanırken bu sabah bilgisayarı açtığımda wifi sekmesinde hiçbir wifi sağlayacıyı görmediğini fark ettim, cihazı sıfırladım ancak sorun hala daha devam ediyor, internet bölümünün üzerine gelince “Bağlı değil-Hiç bağlantı yok” imgesi çıkıyor. internette bulunan her çözümü denedim ve bunları yaparken ağ bağdaştırıcısı sürücülerini de yanlışlıkla sildim sanırım. Yardımcı olabilirseniz sevinirimWireless- Bağlı değil - Hiç bağlantı yok sorunu [​IMG]

:)

ogunozc, Nov 3, 2020
  2. Laure1204 Win User

Niveau sonore/Volume trop bas

pouvez-vous m'expliquer ce qu'est un hard reset? car j'ai le même problème avec mon nokia lumia 710 reçu il y a 2 jours!! volume très bas (pourtant réglé fond): je n'entends pas quand il sonne, pas les sms, pas le réveil!

merci d'avance pour vos réponses

Laure1204, Nov 3, 2020
  3. Manu_Nok Win User

Bonjour Laure1204,

Bienvenue au Forum d’entraide Nokia et merci pour votre question.

Pour le hard reset allez dans:

Paramètres> propos de> voir en bas de page le boutton pour réinitialiser.

Attention faites une sauvegarde de vos données auparavant!

Si le problème persiste, il serait recommandé de retourner le Lumia auprès de votre revendeur.

Tenez nous au courant

Bonne journée Wireless- Bağlı değil - Hiç bağlantı yok sorunu :)

Manu_Nok, Nov 3, 2020
  4. Wireless- Bağlı değil - Hiç bağlantı yok sorunu

Je trouve que le niveau maximal d'écoute de mon Lumia 800 en communication est trop bas que ça soit en écoute normale et/ou en mode haut parleur. Est-ce un problème connu? Une solution existe-elle? Merci

Juwantax---01, Nov 3, 2020
Thema:

Wireless- Bağlı değil - Hiç bağlantı yok sorunu

Loading...
  1. Wireless- Bağlı değil - Hiç bağlantı yok sorunu - Similar Threads - Wireless Bağlı değil

2. Fps sorunu

in Windows 10 Software and Apps
    Fps sorunu: Merhaba Acer nitro i59300 rtx2060 8gb ram 120hz ekrana sahip bir laptop kullaniyorum.Ancak fps degerlerim cok dusukCsgo 100un altindaAyni sistem youtube videosunda 140+ aliyorEts ise 60 fps ultrada En düşük ayarlarda 120fps i nadiren geciyorInternette 1650 i59300 lu sistem...
  3. Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası

in Windows 10 Gaming
    Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası: Merhaba.Windows 8.1 bilgisayarıma format attım.Önceden wi-fi ile çalışıyordu, wi-fi'leri gösteriyordu fakat formattan sonra ağlar kısmına girince: "Bağlantı yok" diyor.Ağ bağlantılarını görüntüle kısmına gittiğimde ise sadece ethernet gösteriyor.Ama biz ethernet...
  4. Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası

Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası: Merhaba.Windows 8.1 bilgisayarıma format attım.Önceden wi-fi ile çalışıyordu, wi-fi'leri gösteriyordu fakat formattan sonra ağlar kısmına girince: "Bağlantı yok" diyor.Ağ bağlantılarını görüntüle kısmına gittiğimde ise sadece ethernet gösteriyor.Ama biz ethernet...
  5. wifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor

in Windows 10 Gaming
    wifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim...
  6. wifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor

wifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim...
  7. wifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor

in Windows 10 Network and Sharing
  8. wifi yok oluyor

in Windows 10 Gaming
    wifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim...
  9. wifi yok oluyor

wifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim...
  10. Extracting sorunu

Extracting sorunu: Arkadaşlar merhaba benim sorunum şu ben bir dosya veya herhangi bir oyun indiriyorum ve bana şöyle diyor aşağıdaki ss bakın bunu diyor yükleniyor ve anında kapanıyor hiç bir şey gelmiyor yükleme ekranı falan ne yapmalıyım ?...