Windows 10: Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.

Discus and support Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by natan glos, Aug 25, 2024.

1. Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.

Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z błędami.https://drive.google.com/file/d/19Kq4g8hWafh8AI8VMxJ7COn8VknwOKgE/view?usp=sharinghttps://drive.google.com/file/d/1z-gsD5k9fb8GnfjPP9lHhfiZVIPFw0oj/view?usp=sharinghttps://drive.google.com/file/d/13wL7HeD5pgo6T_RuNvog0lBZu6A1KDQO/view?usp=sharing Ten był ostatnioDziękuje, pozdrawiam wyczekuje odpowiedzi.

:)

natan glos, Aug 25, 2024

2. Problem z Windows S mode

Witam,

Po kupnie laptopa Lenovo z systemem Windows 10 S mode od samego początku mam, problem z połączeniem się z domowym wifi. Laptop połączył się z wifi dosłownie na kilka sekund po czym zrywał połączenie i wyłączał internet w całym domu. Po resecie rutera internet wracał. Oddałem go do reklamacji wymienili kartę sieciową ale teraz problem powraca znów zrywa połączenie pojawia się komunikat "karta sieciowa Wifi 2 nie ma poprawnej konfiguracji protokołu IP" Może ktoś miał taki problem?

MichalGiese, Aug 25, 2024
  3. Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru godzinach grania a potem już częściej i nie bardzo wiem czego to jest przyczyną

Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru godzinach grania a potem już częściej i nie bardzo wiem czego to jest przyczyną i na dodatek na strasznie się procesor grzeje do 100 stopni

Krzysztof Neckarz, Aug 25, 2024
  4. Mark Isi Win User

Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.

System Z

Hello,

For this issue, we'll be needing more information regarding this System Z that you are having issues with. Kindly provide more details, and answer the following information:

• Is this System Z a program, system file, an unrecognized disk drive, or hardware/device?
    • Did you make any changes on the settings of your PC prior to the appearance of this System Z?
    • What are the troubleshooting steps you have done so far?
    If you could also provide a screenshot, that would be much helpful in further assessing this issue. We'll keep an eye out to your response.

Mark Isi, Aug 25, 2024
Thema:

Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.

Loading...
  1. Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci. - Similar Threads - Witam paru dni

2. Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen

in Windows 10 Gaming
    Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen: Dzień dobry od dłuszego czasu na moim komputerze występują tak zwane "ekrany śmierci" czyli potocznie mówiąc blueescreeny bardzo mi to utrudnia pracę, na komputerze. Poniżej podsyłam pliki które wywołują bluescreeny i mam nadzieję, że dostanę jakiekolwiek wskazówki które...
  3. Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen

in Windows 10 Software and Apps
    Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen: Dzień dobry od dłuszego czasu na moim komputerze występują tak zwane "ekrany śmierci" czyli potocznie mówiąc blueescreeny bardzo mi to utrudnia pracę, na komputerze. Poniżej podsyłam pliki które wywołują bluescreeny i mam nadzieję, że dostanę jakiekolwiek wskazówki które...
  4. Witam. Problem z Windows Update.

in Windows 10 Gaming
    Witam. Problem z Windows Update.: Mój problem polega na tym że po odłączeniu komputera od internetu na około kilka miesięcy nie działa usługa aktualizacji. zawiesiła się na pobieraniu jednej z aktualizacji i nie da się jej zresetować ani uruchomić sprawdzania aktualizacji ponownie. Jestem testerem wczesnych...
  5. Witam. Problem z Windows Update.

Witam. Problem z Windows Update.: Mój problem polega na tym że po odłączeniu komputera od internetu na około kilka miesięcy nie działa usługa aktualizacji. zawiesiła się na pobieraniu jednej z aktualizacji i nie da się jej zresetować ani uruchomić sprawdzania aktualizacji ponownie. Jestem testerem wczesnych...
  6. Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.

in Windows 10 Gaming
    Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.: Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z...
  7. Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...

in Windows 10 Gaming
    Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...: Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru godzinach grania a potem już częściej i nie bardzo wiem czego to jest przyczyną i na dodatek na strasznie się procesor grzeje do 100 stopni...
  8. Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...

Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...: Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru godzinach grania a potem już częściej i nie bardzo wiem czego to jest przyczyną i na dodatek na strasznie się procesor grzeje do 100 stopni...
  9. Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...

in Windows 10 Drivers and Hardware
  10. Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie

in Microsoft Windows 10 Store
    Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec