Windows 10: Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.
Discus and support Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by natan glos, Aug 25, 2024.
Thema:
Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.
Loading...
-
Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci. - Similar Threads - Witam paru dni
-
Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen
in Windows 10 GamingProblemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen: Dzień dobry od dłuszego czasu na moim komputerze występują tak zwane "ekrany śmierci" czyli potocznie mówiąc blueescreeny bardzo mi to utrudnia pracę, na komputerze. Poniżej podsyłam pliki które wywołują bluescreeny i mam nadzieję, że dostanę jakiekolwiek wskazówki które... -
Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen
in Windows 10 Software and AppsProblemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen: Dzień dobry od dłuszego czasu na moim komputerze występują tak zwane "ekrany śmierci" czyli potocznie mówiąc blueescreeny bardzo mi to utrudnia pracę, na komputerze. Poniżej podsyłam pliki które wywołują bluescreeny i mam nadzieję, że dostanę jakiekolwiek wskazówki które... -
Witam. Problem z Windows Update.
in Windows 10 GamingWitam. Problem z Windows Update.: Mój problem polega na tym że po odłączeniu komputera od internetu na około kilka miesięcy nie działa usługa aktualizacji. zawiesiła się na pobieraniu jednej z aktualizacji i nie da się jej zresetować ani uruchomić sprawdzania aktualizacji ponownie. Jestem testerem wczesnych... -
Witam. Problem z Windows Update.
in Windows 10 Software and AppsWitam. Problem z Windows Update.: Mój problem polega na tym że po odłączeniu komputera od internetu na około kilka miesięcy nie działa usługa aktualizacji. zawiesiła się na pobieraniu jednej z aktualizacji i nie da się jej zresetować ani uruchomić sprawdzania aktualizacji ponownie. Jestem testerem wczesnych... -
Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.
in Windows 10 Software and AppsWitam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.: Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z... -
Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...
in Windows 10 GamingMam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...: Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru godzinach grania a potem już częściej i nie bardzo wiem czego to jest przyczyną i na dodatek na strasznie się procesor grzeje do 100 stopni... -
Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...
in Windows 10 Software and AppsMam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...: Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru godzinach grania a potem już częściej i nie bardzo wiem czego to jest przyczyną i na dodatek na strasznie się procesor grzeje do 100 stopni... -
in Windows 10 Drivers and HardwareMam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...: Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru godzinach grania a potem już częściej i nie bardzo wiem czego to jest przyczyną i na dodatek na strasznie się procesor grzeje do 100 stopni... -
Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie
in Microsoft Windows 10 StoreNie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec