Windows 10: Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.
Discus and support Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by natan glos, Aug 25, 2024.
Thema:
Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.
Loading...
-
Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci. - Similar Threads - Witam paru dni
-
Okno z menadżerem zadań wolno się przesuwa.
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingOkno z menadżerem zadań wolno się przesuwa.: Witam. Po zainstalowaniu windows 10 pro na nowo, zauważyłem, że menadżer zadań dziwnie się "przesuwa" jako okienko, jakby opóźnione. Zauważyłem to tylko na menadżerze zadań, inne okna działają normalnie. Zaktualizowałem sterowniki karty graficznej, ale problem dalej... -
Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen
in Windows 10 GamingProblemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen: Dzień dobry od dłuszego czasu na moim komputerze występują tak zwane "ekrany śmierci" czyli potocznie mówiąc blueescreeny bardzo mi to utrudnia pracę, na komputerze. Poniżej podsyłam pliki które wywołują bluescreeny i mam nadzieję, że dostanę jakiekolwiek wskazówki które... -
Problemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen
in Windows 10 Software and AppsProblemy z ciągłymi ekranami śmierci bluescreen: Dzień dobry od dłuszego czasu na moim komputerze występują tak zwane "ekrany śmierci" czyli potocznie mówiąc blueescreeny bardzo mi to utrudnia pracę, na komputerze. Poniżej podsyłam pliki które wywołują bluescreeny i mam nadzieję, że dostanę jakiekolwiek wskazówki które... -
Witam. Problem z Windows Update.
in Windows 10 GamingWitam. Problem z Windows Update.: Mój problem polega na tym że po odłączeniu komputera od internetu na około kilka miesięcy nie działa usługa aktualizacji. zawiesiła się na pobieraniu jednej z aktualizacji i nie da się jej zresetować ani uruchomić sprawdzania aktualizacji ponownie. Jestem testerem wczesnych... -
Witam. Problem z Windows Update.
in Windows 10 Software and AppsWitam. Problem z Windows Update.: Mój problem polega na tym że po odłączeniu komputera od internetu na około kilka miesięcy nie działa usługa aktualizacji. zawiesiła się na pobieraniu jednej z aktualizacji i nie da się jej zresetować ani uruchomić sprawdzania aktualizacji ponownie. Jestem testerem wczesnych... -
Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.
in Windows 10 Software and AppsWitam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.: Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z... -
Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...
in Windows 10 GamingMam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...: Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru godzinach grania a potem już częściej i nie bardzo wiem czego to jest przyczyną i na dodatek na strasznie się procesor grzeje do 100 stopni... -
Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...
in Windows 10 Software and AppsMam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...: Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru godzinach grania a potem już częściej i nie bardzo wiem czego to jest przyczyną i na dodatek na strasznie się procesor grzeje do 100 stopni... -
in Windows 10 Drivers and HardwareMam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...: Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru godzinach grania a potem już częściej i nie bardzo wiem czego to jest przyczyną i na dodatek na strasznie się procesor grzeje do 100 stopni...