Windows 10: Witam. Problem z Windows Update.
Discus and support Witam. Problem z Windows Update. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Mój problem polega na tym że po odłączeniu komputera od internetu na około kilka miesięcy nie działa usługa aktualizacji. zawiesiła się na pobieraniu... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Jakub Kwiatkowski, Jan 7, 2025.
Thema:
Witam. Problem z Windows Update.
Loading...
-
Witam. Problem z Windows Update. - Similar Threads - Witam Problem Update
-
Witam. Problem z Windows Update.
in Windows 10 GamingWitam. Problem z Windows Update.: Mój problem polega na tym że po odłączeniu komputera od internetu na około kilka miesięcy nie działa usługa aktualizacji. zawiesiła się na pobieraniu jednej z aktualizacji i nie da się jej zresetować ani uruchomić sprawdzania aktualizacji ponownie. Jestem testerem wczesnych... -
Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.
in Windows 10 GamingWitam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.: Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z... -
Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.
in Windows 10 Software and AppsWitam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.: Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z... -
Problem z aktualizacja Windowsa update
in Windows 10 Software and AppsProblem z aktualizacja Windowsa update: mam problem z aktualizacją windowsa Na Twoim urządzeniu brakuje ważnych poprawek związanych zabezpieczeniami i jakością. DISM DismHostLib: Failed to create dismhost. DIS M DismHostLib: Failed to createdismhost.exe servicing process.. DISM DISM Manager: PID=7700 TID=3036 A... -
in Windows 10 GamingProblem z aktualizacja Windowsa update: mam problem z aktualizacją windowsa Na Twoim urządzeniu brakuje ważnych poprawek związanych zabezpieczeniami i jakością. DISM DismHostLib: Failed to create dismhost. DIS M DismHostLib: Failed to createdismhost.exe servicing process.. DISM DISM Manager: PID=7700 TID=3036 A... -
in Windows 10 Installation and UpgradeProblem z aktualizacja Windowsa update: mam problem z aktualizacją windowsa Na Twoim urządzeniu brakuje ważnych poprawek związanych zabezpieczeniami i jakością. DISM DismHostLib: Failed to create dismhost. DIS M DismHostLib: Failed to createdismhost.exe servicing process.. DISM DISM Manager: PID=7700 TID=3036 A... -
Problem z dwm.exe
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingProblem z dwm.exe: Zauwarzyłem, że proces menadżer okien pulpitu w bardzo dużym stopniu obciąża moją kartę graficznąprzy otwartych 2 oknach na 2 monitorach 2k i full hd. Chciałbym to naprawić.... -
Witam
in Windows 10 Drivers and HardwareWitam: Witam mam pytanie mam Laptop Acer Aspire 8943G zostało zmienione oprogramowanie na Windows 10 i nigdzie nie ma sterownika do tacz pada istnieje tylko na Windows 7 do ściągnięcia na stronie, czy jest już na Windows 10 proszę o pomoc. Pozdrawiam Jacek... -
Problem z Windows Update
in Windows 10 Drivers and HardwareProblem z Windows Update: Mam problem z aktualizacją oprogramowania do zintegrawoanej kardy graficznej Intel HD Graphics 630. Według producenta karty moje oprogramowanie jest przestarzałe o dwa lata, niestety windows update twierdzi, że oprogramowanie jest jak najbardziej w porządku i blokuje...