Windows 10: Witam. Problem z Windows Update.

Discus and support Witam. Problem z Windows Update. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Mój problem polega na tym że po odłączeniu komputera od internetu na około kilka miesięcy nie działa usługa aktualizacji. zawiesiła się na pobieraniu... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Jakub Kwiatkowski, Jan 7, 2025.

1. Witam. Problem z Windows Update.

Mój problem polega na tym że po odłączeniu komputera od internetu na około kilka miesięcy nie działa usługa aktualizacji. zawiesiła się na pobieraniu jednej z aktualizacji i nie da się jej zresetować ani uruchomić sprawdzania aktualizacji ponownie. Jestem testerem wczesnych kompilacji systemu windows. Mój system operacyjny to windows 11. Pozdrawiam.

:)

Jakub Kwiatkowski, Jan 7, 2025

2. Problem z Windows S mode

Witam,

Po kupnie laptopa Lenovo z systemem Windows 10 S mode od samego początku mam, problem z połączeniem się z domowym wifi. Laptop połączył się z wifi dosłownie na kilka sekund po czym zrywał połączenie i wyłączał internet w całym domu. Po resecie rutera internet wracał. Oddałem go do reklamacji wymienili kartę sieciową ale teraz problem powraca znów zrywa połączenie pojawia się komunikat "karta sieciowa Wifi 2 nie ma poprawnej konfiguracji protokołu IP" Może ktoś miał taki problem?

MichalGiese, Jan 7, 2025
  3. Pomocy, mam problem z przywracaniem systemu.

Witam mam problem z odzyskiwaniem systemu Windows 10. wyskakuje mi następujący błąd:

Narzędzie Przywracanie systemu nie może wypakować oryginalnej kopii katalogu z punktu przywracania

źródło: %ProgramFiles%\WindowsApps
    Miejsce docelowe: AppxStaging

Wystąpił nieokreślony bląd podczas przywracania systemu. (0x8007045b)

TheDark316, Jan 7, 2025
  4. Ebot121 Win User

Witam. Problem z Windows Update.

Problem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4

Witam! Jest to wersja z Microsoft Store zakupiona w okolicy 2020r.

Pozdrawiam

Ebot121, Jan 7, 2025
Thema:

Witam. Problem z Windows Update.

Loading...
  1. Witam. Problem z Windows Update. - Similar Threads - Witam Problem Update

2. Witam. Problem z Windows Update.

in Windows 10 Software and Apps
    Witam. Problem z Windows Update.: Mój problem polega na tym że po odłączeniu komputera od internetu na około kilka miesięcy nie działa usługa aktualizacji. zawiesiła się na pobieraniu jednej z aktualizacji i nie da się jej zresetować ani uruchomić sprawdzania aktualizacji ponownie. Jestem testerem wczesnych...
  3. Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.

in Windows 10 Gaming
    Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.: Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z...
  4. Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.

Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.: Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z...
  5. Problem z aktualizacja Windowsa update

Problem z aktualizacja Windowsa update: mam problem z aktualizacją windowsa Na Twoim urządzeniu brakuje ważnych poprawek związanych zabezpieczeniami i jakością. DISM DismHostLib: Failed to create dismhost. DIS M DismHostLib: Failed to createdismhost.exe servicing process.. DISM DISM Manager: PID=7700 TID=3036 A...
  6. Problem z aktualizacja Windowsa update

in Windows 10 Gaming
    Problem z aktualizacja Windowsa update: mam problem z aktualizacją windowsa Na Twoim urządzeniu brakuje ważnych poprawek związanych zabezpieczeniami i jakością. DISM DismHostLib: Failed to create dismhost. DIS M DismHostLib: Failed to createdismhost.exe servicing process.. DISM DISM Manager: PID=7700 TID=3036 A...
  7. Problem z aktualizacja Windowsa update

in Windows 10 Installation and Upgrade
  8. Problem z dwm.exe

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Problem z dwm.exe: Zauwarzyłem, że proces menadżer okien pulpitu w bardzo dużym stopniu obciąża moją kartę graficznąprzy otwartych 2 oknach na 2 monitorach 2k i full hd. Chciałbym to naprawić....
  9. Witam

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Witam: Witam mam pytanie mam Laptop Acer Aspire 8943G zostało zmienione oprogramowanie na Windows 10 i nigdzie nie ma sterownika do tacz pada istnieje tylko na Windows 7 do ściągnięcia na stronie, czy jest już na Windows 10 proszę o pomoc. Pozdrawiam Jacek...
  10. Problem z Windows Update

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Problem z Windows Update: Mam problem z aktualizacją oprogramowania do zintegrawoanej kardy graficznej Intel HD Graphics 630. Według producenta karty moje oprogramowanie jest przestarzałe o dwa lata, niestety windows update twierdzi, że oprogramowanie jest jak najbardziej w porządku i blokuje...