Windows 10: Witam

Discus and support Witam in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Witam mam pytanie mam Laptop Acer Aspire 8943G zostało zmienione oprogramowanie na Windows 10 i nigdzie nie ma sterownika do tacz pada istnieje tylko... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by Jack Sparow 1976, Dec 6, 2020.

1. Witam

Witam mam pytanie mam Laptop Acer Aspire 8943G zostało zmienione oprogramowanie na Windows 10 i nigdzie nie ma sterownika do tacz pada istnieje tylko na Windows 7 do ściągnięcia na stronie, czy jest już na Windows 10 proszę o pomoc. Pozdrawiam Jacek

:)

Jack Sparow 1976, Dec 6, 2020

2. Laptop Stuck on Windows Logo and automaticly turning off by itself

witam Spróbuj Zainstalować ponownie system windows

Martin Michalski, Dec 6, 2020
  3. Dell bios passwords 595B and 2A7B

witam potrzebuje Pomocy Kod do biosu Dell Inspiron System 4HWH3N1-595B

krystian296, Dec 6, 2020
  4. marco47 Win User

Witam

Zasobnik systemowy. (Polska)

Witam.

Czy jest możliwość dodania opcji do GPU-Z, aby można go było schować do zasobnika systemowego WIN7?

Pozdrawiam marco47

marco47, Dec 6, 2020
Thema:

Witam

Loading...
  1. Witam - Similar Threads - Witam

2. Witam chciałbym zobaczyć windows 12 beta

in Windows 10 Gaming
    Witam chciałbym zobaczyć windows 12 beta: Witam chciałbym zobaczyć windows 12 beta tester Bardzo bym prosił żeby był jakiś link do ISO Windows 12 beta tester https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/witam-chcia%C5%82bym-zobaczy%C4%87-windows-12-beta/eb3cdfca-59ff-4603-9c46-607bbc7bf09d
  3. Witam chciałbym zobaczyć windows 12 beta

in Windows 10 Software and Apps
    Witam chciałbym zobaczyć windows 12 beta: Witam chciałbym zobaczyć windows 12 beta tester Bardzo bym prosił żeby był jakiś link do ISO Windows 12 beta tester https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/witam-chcia%C5%82bym-zobaczy%C4%87-windows-12-beta/eb3cdfca-59ff-4603-9c46-607bbc7bf09d
  4. Witam. Problem z Windows Update.

in Windows 10 Gaming
    Witam. Problem z Windows Update.: Mój problem polega na tym że po odłączeniu komputera od internetu na około kilka miesięcy nie działa usługa aktualizacji. zawiesiła się na pobieraniu jednej z aktualizacji i nie da się jej zresetować ani uruchomić sprawdzania aktualizacji ponownie. Jestem testerem wczesnych...
  5. Witam. Problem z Windows Update.

Witam. Problem z Windows Update.: Mój problem polega na tym że po odłączeniu komputera od internetu na około kilka miesięcy nie działa usługa aktualizacji. zawiesiła się na pobieraniu jednej z aktualizacji i nie da się jej zresetować ani uruchomić sprawdzania aktualizacji ponownie. Jestem testerem wczesnych...
  6. Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.

in Windows 10 Gaming
    Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.: Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z...
  7. Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.

Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.: Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z...
  8. Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?

in Windows 10 Gaming
    Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?: Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?I co mógłbym z tym zrobić? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/witam-czy-jest-mi-kto%C5%9B-w-stanie-pom%C3%B3c/49e199df-6a4b-43b5-a54e-2aa4b2cb494d
  9. Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?

Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?: Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?I co mógłbym z tym zrobić? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/witam-czy-jest-mi-kto%C5%9B-w-stanie-pom%C3%B3c/49e199df-6a4b-43b5-a54e-2aa4b2cb494d